Kącik Rekreanta II (rok 2009)

Koniczka   Latam, gadam, pełny serwis! :D
21 czerwca 2009 23:48
Ależ oczywiście, że się szczurzę 😎 On się szczurzy na mnie to ja się szczurzę na niego, proste 😉 Ja tam się nie pozwolę zastraszyć przez jakiegoś Łosia 😉
wątek zamknięty
Raven a on(Denver) tam stoi nadal?wspolczuje chociaz szczerze mowiac nie wiem co gorsze. Ja za siwą tęsknie strasznie.To juz prawie pol roku 🤔I cos czuje ze czekac to ja sobie moge ale nie na spotkanie tylko smierc tych koni- mimo cudownych warunkow 🤔
Nowa super prezentuje sie w bananie, wogole tak jakos kobyla wyladniala
wątek zamknięty
Dzionka to może i mi uda się podjechać do Rakowca i poznać Ciebie i Dzioneczka  😉

Podrzucam Wam Bartollinkę :

wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
22 czerwca 2009 11:30
Quendi, najpiekniejszy czambon jaki widziałam! 🙂
wątek zamknięty
darolga   L'amore è cieco
22 czerwca 2009 11:52
To ja się pochwalę fotami z zawodów 😀 😀 😀
W końcu wybrałam czarne ochraniacze  😎
W LL z jokerem i rozgrywką na czas ( 😁 tak, tak, na towarzyskich wszystko jest możliwe..) mamy II miejsce - o 17 setnych przegrałyśmy, kurczę no...
A w L zrzutka z mojej winy - przysiadłam kobyłę w skoku.
W ogóle dopiero na fotach zobaczyłam, ze mam tragiczny półsiad, więc jutro z trenejrem lecimmm gimnastyczki.
Siwa skakała super, choć ja jej tam na górze wybitnie przeszkadzałam. Jestem z siebie mega niezadowolona.
Foty ze skoków mam niestety tylko z rozprężenia (rozprężenie na 2 wybranych przeszkodach parkurowych) i ze dwie z LL. Ale mam filmiki z przejazdów, więc wrzucę wieczorem na youtuba 🙂
Ale generalnie wrażenia pozytywne - obie debiutowałyśmy (pierwszy wspólny start, Siwej pierwszy jakikolwiek, ja kiedyś tam przed wypadkiem startowałam na profesorach w LL-kach, więc się nie liczy xD ).

Wcaaaaale nie przepraszam za ilość...

Rozprężenie:

Cosik kicamy:

Po przejeździe:

Oglądamy innych:

Wyjazd do dekoracji:

Dekoracja:

Mina Siwej mówi sama za siebie :P

"Szybciej!"

Pierwszy raz najgorszy - pierwsze flo - oczywiście koniożerne!

Zakładanie medalu  😎

I po zawodach - dziękuję, Siwa 🙂

Przepraszam za ilość!
Musiałam!
Tak się cieszę 🙂

Pozdrawiamy!
wątek zamknięty
caroline  🤣 ja wieem że on zbytnio nie wygląda, jak cierpiałam na brak kasy zrobiłam sobie taki z tego co było w domu  🤣 funkcje swoją spełnia dobrze, więc póki będzie żył ..  🤣
wątek zamknięty
Siwa wygląda super🙂
wątek zamknięty
22 czerwca 2009 12:04
caroline  🤣 ja wieem że on zbytnio nie wygląda, jak cierpiałam na brak kasy zrobiłam sobie taki z tego co było w domu  🤣 funkcje swoją spełnia dobrze, więc póki będzie żył ..  🤣

och, ależ przeciwnie! chodziło mi o ten uroczy kwiatek!! ja powaznie pisałam, ze to ślicznie wygląda 🙂 nie każda moja wypowiedź jest podszyta złośliwością 😉 czasem mi się coś naprawdę podoba 😉
a supełki na czambonie - nie widze w nich nic złego i nijak ich nie komentuję 🙂
wątek zamknięty
Darolga Rewelacja!  👍 Siwa bardzo fajnie lata i jeszcze fajniej wygląda! Szacun, naprawdę  👍
wątek zamknięty
darolga, jakie ładne loty! A Siwa jest cudna, urodziwa baba!

PS.W jakim tempie produkujecie posty  😲
wątek zamknięty
22 czerwca 2009 12:14
Sierra - dziękujemy!  :kwiatek: :kwiatek: Ja jestem w szoku, że nogi podnosić zaczęła! Przecie ona kiedyś na 40 cm się przewracała... A na treningu pyknęłyśmy 117 (latałam z miarką  😁 btw - powtarzam się xD w ZNK to samo pisałam xD )! Także jestem mega szczęśliwa 🙂 do tego zdrówko idealnie, wszystko fajnie, treningi mega i w ogóle... życie jest piękne! 🙂 raz jeszcze dziękujemy!  :kwiatek:
Ascaia - jak miło słyszeć! Ślicznie dziękujemy!  :kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
22 czerwca 2009 12:18
darloga, jak ci tak bedziemy słodzić to przy tej pogodzie się w końcu rozpuścicie obie... 😉 ale dodam swoje dwa grosze - suuuuuper! to przyjemność na wasze zdjęcia patrzeć!
a do tego jak sobie przypomnę pierwsze zdjecia Siwej jakie na jeszcze starą voltę wrzucałas i to co opisywałaś o waszych poczatkach... to pełen respekt! 👍
wątek zamknięty
szafirowa   inaczej- może być równie dobrze
22 czerwca 2009 12:22
darolga, super 🙂 ja tez pamietam jak z miarka latalam cichaczem po treningach kiedys :P to kiedy nastepne zawody?

no i chyba jakis debiut na mlodziaku jeszcze w planach?
wątek zamknięty
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
22 czerwca 2009 12:32
Quendi
Ostatnie cud miód  😍

darolga
Patrzę na kobyłkę i nie mogę wyjść z podziwu  😜
Na prawdę piękny z niej zwierzak i jak śmiga, rewelacja!
Wielkie gratulacje "z okazji" II miejsca, oby tak dalej  🏇

caro
Ale sobie opinię wyrobiłaś, chodzisz po forum i zjadasz ludzi  😁
A gdzie jakieś nowe foty Twojego 😎 SP??
wątek zamknięty
maleństwo   I'll love you till the end of time...
22 czerwca 2009 12:46
Koniczka, no wiesz co? "Jakiegoś Łosia"? Foch! Pana Łosia! 😉

Darolga 😅
wątek zamknięty
22 czerwca 2009 12:46
Pauli - dziękujemy! Łaaaa, naprawdę dziękujemy!  :kwiatek: :kwiatek:
Szafirowa - następne to już regionalki, furorę robimy xD za 2 tygodnie prawdopodobnie 🙂 na młodziaku debiucik też będzie, ale to jeszcze trochę czasu 🙂 swoją drogą muszę Wam go w końcu przedstawic 😀
maleństwo -  :kwiatek: :kwiatek:
caro - ja się już rozpuściłam, naprawdę... jeny, jak miło słyszeć :kwiatek: ale ja wciąż podkreślam, ze duża w tym Twoja zasługa - Ty nam pomogłaś na początku ustalić właściwą dawkę żywieniową i w ogóle...
I w ogóle to będę obrzydliwie perfidna i dam teraz foty, o których mówi caro  😡
Bo ja się tak cieszę nooo... Wybaczycie mi tę podłość i popadanie w siwouwielbienie?

I często był płacz, bo nie wychodziło, bo tak, bo siak, bo się śmiali:

A teraz z kobyłeczką jeździmy i odwiedzamy znajomych i nie wstyd się pokazać i fajnie jest 🙂
]

Ja wiem, że jestem nudna, ja wieeem...
Przepraszam..
No ale..
no..
no nie mogłam się powstrzymać...

I kocham ten wątek!  :kwiatek:

Rany, aż się sama wstydzę, że taka monotematyczna jestem :P
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
22 czerwca 2009 12:57
Quendi, zgadzam sie ze Caro, pieknie mu z tym kwiatkiem!
darolga, juz Ci pisalam na fbl, ale sie powtorze, swietnie!!! Siwa ma taki zapas na tych zdjeciach, nie dziwie sie ze jak wyjechalyscie na parkur to ludzie mowili jakiego masz pieknego konia! zrobilas i robisz swietna robote z tym koniem, czekam az zawitacie do Warszawy, postaram sie Was odwiedzic!

edit:
dupa z dzisiejszych skokow :/ pogoda pokrzyzowala nam szyki..  👿
wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
22 czerwca 2009 12:58
darolga, cudowna historia i happy end

miło na Was popatrzeć powtórzę setny chyba raz. dobra robota!
wątek zamknięty
darolga gratuluję! najpiękniejsze w tym wszystkim jest to że Ty się tym bardzo cieszysz, czytając to co tu piszesz aż sama się uśmiecham do monitora. Jeszcze raz gratulacje 😉
wątek zamknięty
darolga-podłączam sie do reszty wielki  👍 dla Was bo na prawdę juz dużo osiągnęłyście. Szczególnie patrząc na towarzystwo jakie Was otaczało, na pewno nie dodawało otuchy i nie podbudowywało (tym bardziej wielkie brawo, że niestety znam je z autopsji).Tak jak pisze Ciaja najlepsze jest,że tak bardzo sie z tego cieszysz i na pewno każdy kto czyta Twoje posty uśmiechnął sie pod nosem bo na prawdę tryska z nich szczęście 😀
wątek zamknięty
Quendi bardzo chętnie cię poznam  🙂!

Darolga cudo foty!! Siwa wyglądała świetnie a nóżki podnosiła aż miło. Gratulacje! Normalnie from zero to hero, jak się patrzy na stare fotki  😉
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
22 czerwca 2009 14:09
barbor tak, on od lutego znowu stoi w Koczargach. W sumie mimo, że nie mam z nim bliższego kontaktu, to dzięki temu, że jest tu na miejscu wiem że jest z nim wszystko dobrze, jest cały i w miarę zdrowy i nie mam obaw, że gdzieś przymiera głodem i że jest mu źle. Dlatego cieszę się, że wogóle mam możliwość chociaż mieć na niego oko.
A gdzie teraz jeździsz? Sprawa z Selą wciąż się nie rozwiązała...? 🙁
Pauli zobaczysz, jeszcze kiedyś uda Ci się poznać konia, który pomoże Ci w pełni pogodzić się ze stratą Dolara i który będzie Twój i tylko Twój 🙂
Z właścicielką Rudego się mijam, a jak już to nie wdaję się w głębsze dyskusje.
Ciotka, no musimy się któregoś dnia umówić na wielogodzinową wymianę refleksji na gg :kwiatek:
darolga moje gratulacje! Patrząc na Wasze zdjęcia można powiedzieć tylko "Da się...? Da się!!!" 🙂
wątek zamknięty
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
22 czerwca 2009 16:28
wasia wiecej mlodego!
galopada gratuluje ! a gdzie myszaty i mlody?  🤬
darolga ogromny kawal swietnej roboty gratuluje!
kujka ale przypakowal!
quendi zadowolony chlopak z trawki, wdiac; )
wątek zamknięty
RavenNo to zawsze cos. U seli po staremu, czyli tak jak 5 lat temu gdy mnie z nia nie bylo(no odeszly jej 2 kolezanki 🙁ale to juz wiesz)Z wlascicielem sie "sadzilismy " na jego wlasne zyczenie , tyle ze sprawe wygralam. Niestety nijak nie wplynelo to na warunki w jakich(jeszcze) zyja konie.
Sprawa z Selą wciąż się nie rozwiązała...? 🙁

Mozna powiedziec ze sie rozwiazala, ale nie obylo sie bez grozb wlasciciela odnosnie tego gdzie skonczy ten kon i jak to on mi, delikatnie mowiac pokaże.
Co do tego gdzie jezdze to w sumie roznie bywa 😉
wątek zamknięty
Darolga GRATULUJĘ!!!  😅 😅 😅
wątek zamknięty
A tam że się wszyscy znacie. Tak już się przywiązałam do tego forum że się nie wyniosę.... 😁

darolga Brawo! Pięknie się siwa zmieniła! a zapas to ma taki że niedługo champion będzie! 😅

A patrząc na te wasze suwaczki sobie właśnie uświadomiłam że już prawie pół roku (od lutego) minęło od kupna młodego a tu jeszcze nic do przodu nie ruszyło... tylko się leczymy ciągle. Eh... może nie dane nam wspiąć się wyżej.
wątek zamknięty
Darolga gratuluję! wyglądacie bardzo "profi"  😉
wątek zamknięty
darolga, jeszcze raz powtórzę super napisałam już w wątku ZNK

U mnie w końcu troche słońca było w weekend, całą stajenną ekipą poczuliśmy troche lata.
Moja ekipa

i ich szaleństwa

No to teraz troche mojej Rudej czarownicy
W salonie piękności

z najmłodszą amazonką

Suszymy się

Pod juniorką, mówiąc szczerze głównym jeźdźcem

Każda wariatka ma na głowie kwiatka

Padokowe wariacje Rudej i koleżanek
Ruda i Laura

późnym wieczorkiem tylko fotograf słaby 🙁

I jak zwykle na oklep moje Rude chciało się mnie pozbyć z grzbietu
wątek zamknięty
22 czerwca 2009 21:39
Kujka – dziękujemy!  :kwiatek: My też nie możemy się doczekać  tego wyjazdu do Wawy! 🙂
Deborah – też się cieszę, że na siebie trafiłyśmy i wszystko ułożyło się jak się ułożyło… Ja się dużo nauczyłam, a i Siwa chyba ma opiekę taką, na jaką zasługuje, choć z mojej strony co się wycierpiała  to jej... Ale jest jak jest, cieszę się, że mogę z takim wyjątkowym koniskiem pracować!
Ślicznie dziękujemy!  :kwiatek:
*Ciaja* - cieszę, oj cieszę 🙂 bo gdyby nie ten siwy potworek życie byłoby naprawdę przykre.. dziękujemy!  :kwiatek: :kwiatek:
Ami_071 –  :kwiatek: miło słyszeć! Towarzystwo, które nas otaczało (i po części nadal otacza) – brrr, nawet nie chcę o tym myśleć. Gdyby nie Re-volta, dalej byłabym w głębokiej depresji z powodu przykrości, których z ich strony doświadczałam i doświadczam każdego dnia… Dziękujemy! :kwiatek:
Raven –  :kwiatek: Dziękujemy! sama kiedyś nie wierzyłam, a jednak! Grunt to  optymizm, cierpliwość, chęci i wiara – a wszystko się  da!
Margaritka – dziękujemy!  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Ale jeszcze sporo przed nami!
_kate – dziękujemy! 🙂 🙂 🙂  :kwiatek:
Ramires – ja sama jestem w szoku, że szkitki podnosiła! Gdyby nie moja chamska ręka i dupa przyklejona do siodła – to pewnie skakałaby lepiej, ale mam mocne postanowienie poprawy. Ślicznie dziękujemy za ciepłe słowa!  :kwiatek:
Forta –  :kwiatek: dziękujemy! Wiesz, uznałyśmy, że skoro nie zawojujemy parkuru, to chociaż na fotach będziemy ładnie wyglądać 😀  😁 a tak powaznie – to ja jestem cholerną estetką i wszystko muszę mieć dopięte na ostatni guzik. No i zasada: „kto nie ma talentu, ten ma kupę sprzętu” swoją drogą  😁… xD
Aszka  - dziękujemy! Cholernie miło słyszeć!  :kwiatek: :kwiatek:
Ależ fantastyczne zdjęcia! „Szaleństwa” niezłe, różowy rulezzz, padokowa seria świetna! O zachodzie słońca – kurczę, ale tam pięknie… I jak ja uwielbiam te Twoje cudeńka! Tylko schrupać!

dzięki, Babeczki, raz jeszcze!  :kwiatek:
wątek zamknięty
Moge sie powiesic??
Jest fatalnie.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.