Kurczę, aż dziś aż sprawdziłam z wrażenia - nie jest krótki, a jak będzie niżej to wejdzie na kość 😉 Takie ujęcie pechowe po prostu. Nie ciągnie ogłowia, sięga za uszy, niżej są kości. Wrażenie pewnie potęguje ciemne zdjęcie i długość uszu, bo Gruby ma je mega króciutkie. Ogólnie ma tak, że jak jest zdjęcie ze złego kąta, to wygląda, jakby było coś nie tak z ogłowiem, np. nachrapnik za nisko. Tu może widać o co chodzi, bo jak na złość nie mam wyraźnego portretu w obecnym ogłowiu (a naczółek w nim jest dłuższy):

Obstawiałabym raczej inny kształt, albo dała mu spokój, bo na innych zdjęciach wygląda ok - wcześniej nikt nie zwrócił uwagi, trenerka też nie zwróciła uwagi, a ona wszystko sprawdza. Na fotach z jazdy też już lepiej:

lusia722, - ogłowie mam mniej-więcej wybrane, tylko czekam aż wszystkie nowe KaWale wyjdą, bo miało znowu być z podbijanym na biało nachrapnikiem, ale przyjaciółka zasugerowała, że bez sensu mieć dwa niemal identyczne i będzie całkiem czarny 😉 I czekam na grubaśny, czarny, nie rurkowy lakier i profilowaną potylicę. Z naczółkiem mam tylko ciężką decyzję, bo kompletnie nie wiem co wybrać. Co do czerni - z lamówkami to już nie to... mi się podoba taka saute właśnie.
budyń, - pokażesz? 😀
Livia, - wiedziałam, że nie odpuścisz fioletu mimo odejścia od klasyki 😁 Granat i plum super!