Ten Cooper to naprawdę im wyszedł 😀 Pięknie wygląda 🙂
Udany, rzeczywiście. Od maja nie mogłam się zebrać, żeby zacząć używać, bo... konie ciągle za brudne 🙄 Widocznie musiał poczekać na jesień:
Zgrzeszyłam 😀iabeł:
Czekam na kuriera i dwie kolejne Anki.
Jaaaakie??? z niecierpliwością czekam na fotki "live".
Night blue i pheasant 😀iabeł:
Stwierdziłam, że pozbędę się Eskadrona deepblue i wezmę inny granat w to miejsce.
Mam nightblue - piękny. A bażanta obfoć koniecznie, bo mi chodzi i chodzi po głowie... Albo może nie, bo ileż można mieć czapraków?
Ja swoich nie liczę i dopóki nie wejdę nad stajnię mam czyste sumienie 😀iabeł:
Mi się tam w stajni nie mieszczą... w zasadzie przechowywanie staje się problemem i powoli nie mam na to pomysłu 🤣
Jak jeszcze stałam w pensjonacie w moich rodzinnych stronach to właściciel stajni umieścił mi szafkę nad siodlarnią (pośród siana :lol🙂, bo w środku zajmowały za dużo miejsca.
Teraz mam trochę łatwiej, bo sama dysponuję miejscem. Jak zacznę mieć więcej swoich czapraków niż stajnia dla kilkunastu koni to zacznę się martwić 🤔wirek:
Mam ten sam dylemat, nie mam już gdzie tego trzymać. Chce kupić dużego boksa plastikowego i trzymać go na pace 😉
Waterdroop na grubasie
Anko-znawczynie, przyszłam z prośbą o poradę. Czy stare pady Stone Grey i Kobalt (może ktoś jeszcze je pamięta) są łatwo sprzedawalne, czy raczej będę się bujać. Pytam, bo wpadły mi w oko pady o przepięknych kolorach, z czego trzy mnie dosłownie powaliły na kolana, do tego stopnia, że nie potrafię się zdecydować, który z trzech i prześladuje mnie pomysł, że może wszystkie trzy. Ponieważ nie potrzebują tylu padów, pomyślałam o sprzedaży tych Anek, ale nie wiem, w jakiej kolejności przystąpić do działania: najpierw sprzedać, czy najpierw kupić. Oto jest pytanie. 🤣
Chwilowo, to sprzedawanie wszystkich szmat świata to bujanie się IMO. Nie widać, żeby szczególnie coś schodziło z ogłoszeń.
Chwilowo, to sprzedawanie wszystkich szmat świata to bujanie się IMO. Nie widać, żeby szczególnie coś schodziło z ogłoszeń.
Też to zauważyłam. Odkąd wszystkie firmy zaczęły wychodzić z regularnymi, coraz większymi (Anky ten już nie ma tylko tych 8, dodatkowo wychodzą limitowane we wzorki i duperelki) i coraz częstszymi kolekcjami limitowanymi, to czapraki zaczęły iść z ogłoszeń jak krew z nosa. Czas zacząć dokładniej myśleć nad swoimi zakupami. 😀
Ale też dziś żadna łaska kupić pad np York za stówkę i nie prosić się o 2 letni czaprak od kogoś- myślę że to dużo zmieniło, bo jeszcze niedawno na rynku nie było w zasadzie nic ładnego.
Dzięki za opinie. Wobec tego najpierw kupuję 🏇 a potem będę 🤬
Potrzebuję pomocy 🤔
Czy jest jakaś różnica między BLACK z wiosennej kolekcji a Black BIRD z jesiennej kolekcji ? Oba opisane są jako czarne ze złotym brokatem 🤔 🤔
Przyszedł dziś do mnie (chyba ostatni w internetach) black z promocji ale obiecałam go już kolezance i teraz jest problem.... bo to była miłość od pierwszego wejrzenia 😡
Edit Już znlazłam, był błąd w opisie - blac bird ma srebrny brokat 🙁
Wyprałam mojego Titanium w pralce i mam po brokacie. 😵
Wszystko zeszło... Czy to moja wina, czy cos z tym padem bylo nie tak?
Widokowa, piorę normalnie wszystkie moje pady brokatowe w pralce - jasne nawet z wybielaczem - i nigdy nic mi nie zeszło.
Wyprałam mojego Titanium w pralce i mam po brokacie. 😵
Wszystko zeszło... Czy to moja wina, czy cos z tym padem bylo nie tak?
U mnie lightgold się tak zachował. Reklamuj, mnie uznali. Im więcej dostaną takich informacji tym bardziej zadbają o trwałość.
Mnie co prawda padu nie wymienili, bo już był brak w magazynie, ale mogłam zachować stary i sklepowi oddali kasę - no i mam dodatkowy, bo tak mi zaproponowano i z radością się zgodziłam.
Aaaa, na dwóch pozostałych brokat się trzyma.
Pytanie żółtodziobowe 😡 - czy pady z kolekcji zimowych i letnich różnią się wypełnieniem, materiałem itp czy tylko kolorami?
[quote author=jędza link=topic=202.msg2814319#msg2814319 date=1538738513]
Pytanie żółtodziobowe 😡 - czy pady z kolekcji zimowych i letnich różnią się wypełnieniem, materiałem itp czy tylko kolorami?
[/quote]
Tylko kolorem. Nie kojarzę, żeby jakakolwiek firma miała czapraki dedykowane na zimę. Tylko ciuchy kolekcyjne rzeczywiście zimowe.
Są jakieś przecieki co do nowych brokatowych anky?
Precelek, co masz na myśli? Brokaty są w kolekcji 🙂
Jako, że jestem zielona w temacie Ankowym a strasznie strasznie chodzi mi po głowie pheasant mam pytanie do bardziej zorientowanych w temacie 😡 Czy teraz w przedświątecznym szale będzie się dało upolować padzik taniej niż te powiedzmy -20% z darmową wysyłką? Czy lepiej brać i nie marudzić, że się potem wyprzeda? 🙄
Jako, że jestem zielona w temacie Ankowym a strasznie strasznie chodzi mi po głowie pheasant mam pytanie do bardziej zorientowanych w temacie 😡 Czy teraz w przedświątecznym szale będzie się dało upolować padzik taniej niż te powiedzmy -20% z darmową wysyłką? Czy lepiej brać i nie marudzić, że się potem wyprzeda? 🙄
Lepiej brać u nie marudzić. Na więcej niż -30% są tylko te najmniej chodliwe, praktycznie tylko w GNL. Zdarzają się u nich jakieś pojedyncze sztuki tych bardziej pożądanych odcieni, bo chyba dość dużo ich zamawiają, ale raczej te -20% to maks w większości sklepów.
Sivrite dzięki 😉 tak też myślałam 😂 z resztą już klepnęłam 🙄
Czy ja gdzies jeszcze dostanę ATC hummingbird ??? 😕
RatinaZ wygląda na to, że mają w koniku. Napisz może do nich
Dopasowywal ktoś może owijki innych firm do padów Lilac i Cobalt?
Ciekawe tylko jak na żywo będą wyglądały, ciemnoniebieski boski 😍
Jak dla mnie to strasznie wieje nudą...