Kącik Rekreanta II (rok 2009)

Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
21 czerwca 2009 16:53
D&A
Gratuluję 😀

Dzionka
Faktycznie wyglądasz jak mała dziewczynka 😉 słodkie zdjęcie  😀
Dzionek w swoim żywiole, nieźle sobie poczyna chłopak 😉

maleństwo
Skaczący Łoś  😜
I w ogóle Łoś  😍
Ciotka jest usatysfakcjonowana, cudnie Gniady wygląda  💘

caro

Ależ Ci zazdroszczę tej radochy z jazdy i genialnego konia oczywiście 😉
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
21 czerwca 2009 16:58
Dzionka no to mam nadzieję, że obu nam wypadnie jakieś "okienko" na nawiedziny 😉 Bo ja na pewno wyjeżdżam 10 sierpnia, a do tej pory co się zdarzy to tak naprawdę nie wie nikt :P
Słodkie to Wasze zdjęcie. Ale wg wcale nie wyglądasz na taką małą! 😀
Pauli nie wiem 😎 A cóż to za Boże Stworzenie w Twoim aviatorze ( :hihi🙂? 👀 To Dolar?
kujka no wiem wiem dzięki :kwiatek: Haha a kujka w suwaczku urocza 😜 Czekam niecierpliwie na gilofoty 🙂
D&A łał, gratulacje 🙂
amnestria a tak to właścicielka jeździ na Buni? Wiem co czujesz... Ja najchętniej też bym była u Nowej codziennie...
maleństwo skoki na golaska - re-we-la-cja! 👍
wątek zamknięty
Kujka, tak BTW to super masz suwaczek! Aż mi się zachciało zrobić taki sam... ale stwierdziłam, że nie będę małpować  😡

Nie dość że pierwszy, to zdecydowanie najładniejszy!  💃
wątek zamknięty
21 czerwca 2009 17:13
Raven
Powinnam sypnąć komplementami?
Wyglądacie zajeb***e  😜 , a tą Ankę to Ci kiedyś ukradnę, ale najpierw sprawię sobie do niej konia  😁

A to Boże Stworzenie to zołza Wolta, dręczyłam ją po tym jak otrząsnęłam się z Dolara 😉
Zabrali mi ją z resztą w taki sam sposób  🙄

Tak dla przypomnienia:
Dolar

Wolta vel Zołza 😉
wątek zamknięty
21 czerwca 2009 17:18
Pauli tak mi dobrze, tak mi mów 😎 🤣
Heh, na wspominki się zebrało, co? A na kobyłce to prezentujesz niemalże książkowy lans moja Droga! 😀 Pad to ten Tattini?
wątek zamknięty
21 czerwca 2009 17:25
Raven
Starczy Ci na dziś  😁 , bo się w ... poprzewraca :P
A jakoś tak mnie zainspirowałaś... to dopiero były czasy, szkoda, że nie wrócą  🙁

Co do lansu, uczyłam się od najlepszych z R-V oczywiście  😎 . Poza tym, skoro nie prezentowałyśmy odpowiedniego poziomu jeździeckiego, to trzeba było chociaż wyglądać  🏇
Zgadza się, pad Tattini 😉
wątek zamknięty
wasia   Goniąc marzenia!
21 czerwca 2009 17:27
Mam Promisowe zdjęcia  🏇
Kilka bo mama dostała w rączki aparat, a niedoświadczona w tej kwestii, więc COŚ jest  😉
Promis nie wzruszony szarżą naszych kaskaderów. Totalny chillout  🙄

No i dzisiejsza "praca" bo niestety koń dzisiaj gonił i trudno było go ogarnąć.

I nawet troszkę Finałka mam  🙂

Przepraszam za ilość. Już znikam  😡
wątek zamknięty
galopada_   małoPolskie ;)
21 czerwca 2009 17:32
ja sie tutaj wpakuje ze zdjeciem. dzisiaj w janowie lubelskim z okazji wystawy odbyly sie derby Janowa lbl. mimo deszczu padajacego od 3 dni, mega sliskiej nawierzchni i niepodkutego konia zajelam 1 msc, a moja klubowa kolezanka 2  😅 😅 😅  😍

wątek zamknięty
galopada_ gratulacje!! to ta cudna, siwa torpeda z Twojego fbl? 🙂
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
21 czerwca 2009 17:38
Przepraszam za ilość. Już znikam  😡

Jak smiesz! (znikać juz po takiej małej ilosci zdjęć!) fooooch! 🤬

więcej-więcej! i koniecznie jak najwięcej konika-o-fajoskich-uszach 😀

galopada, wielkie gratulacje!

Pauli, sama go sobie zazdroszcze, czasami 😉
wątek zamknięty
21 czerwca 2009 17:43
Wasia
Fajne chłopaki 😀
wątek zamknięty
21 czerwca 2009 17:44
dzieki  😅 tak to ta torpeda, stajaca deba  😵 a zachowywala sie... najlepiej z naszych koni. luz zero fapienia sie pelne skupienie  😍

tutaj zdjecie z wysciugu eliminacyjnego numer 2. bo bylo wszystko rozgrywane systemem pucharowym. za kazdym  razem bylysmy 1  😍 i bardzo sie ciesze bo mialam czyste bryczesy  😁

wątek zamknięty
galopada_ to jeszcze większe gratulacje ze względu na jej zachowanie! wstawiaj więcej zdjęć, śliczna jest 😉
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
21 czerwca 2009 17:46
maleństwo, FANTASTIC!!

caroline, super, ze robicie takie szybkie postepy, czekam na jakas fotoseszyn 🙂

amnestria, jesli o mnie chodzi, to RACZEJ ze jestes zaproszona!! 😀 😀

Dzionka, fajnie, ze Dzioneczkowi sie podoba w korytarzu, jak znam swojego konia to ta ostatnia przeszkode bez wskazowki skoczylby w swoj autorski sposob, o ktorym nikt nawet jeszcze nie pomyslal :P

Pauli, Wolta to byla moja faworytka!

Sierra, dzieki 🙂 nie krepuj sie, jak masz ochote to wstawiaj suwaczek 🙂 tam jest tak duzo slicznych wzorow ze spokojnie znajdziesz jakis ladny ktorego jeszcze nikt nie ma 😉

galopada gratuluje 🙂 a zdjecie z wyscigu MEGA!

wasia piersze zdjecie super. faktycznie Promisek ma strasznie smieszna mine, cos jak "oooojeeeeej, znow szarza, łaaaaał  🙄  :jogin: "
Podziwiam Cie, ze sie wyrabiasz z jazda na 2 koniach, zawijajac je jeszcze przedtem perfekcyjnie w owijeczki pod kolor!****  😵
edit: ojej, dopiero po poscie caroline zauwazylam, ze Promisek ma takie slodziaszne malutkie uszka!
dla zainteresowanych gilowymi dziewiczymi skokami - ostatecznie zaplanowane na jutro. moze nawet uda mi sie to uchwycic aparatem 😉

no a teraz dzisiejsze gilofoty:
(tak, nasz piekny nachrapnik powrocil do lask)
step

kus

galop

klient bez krawata jest bardziej awanturujacy sie

ciotka klotka pokazuje jak sie jezdzi i w czym sie nie jezdzi 😜

na koniec, absolutnie najpiekniejsze, najgenialniejsze zdjecie z tej jazdy 😍

dla chetnych moge costam jeszcze wstawic, ale na razie starczy tego dobrego 😉
**** zebyscie widzialy jak Ciotka wybrzydzala, jak na mnie sarkala ze spod owijki widac podkladke... a jak sie zama wziela za zawijanie to jedna noge zawijala chyba ze 3 razy  😂 a to wszystko, zeby sie zdjecia na r-v nadawaly  😵  😵
wątek zamknięty
21 czerwca 2009 17:52
galopada
Dopiero doczytałam  😡
Gratuluję pierwszego miejsca 😀
Siwa wygląda na małego drania 😉

Pauli, Wolta to byla moja faworytka!

Nie wiedziałam, ale miło mi 😉
Chociaż gwarantuję Ci, że gdybyś na nią siadła, zmieniłabyś zdanie  😉
Ta baba tylko wyglądała  😁

Ależ Glutek pięknie wygląda  😜 😍
Coraz mężniej i dostojniej się prezentuje 😀
wątek zamknięty
21 czerwca 2009 17:53
Poza tym, skoro nie prezentowałyśmy odpowiedniego poziomu jeździeckiego, to trzeba było chociaż wyglądać  🏇

No i oto kwintesencja lasnu 🏇
kujka obłęd w kratkę! 😜 A Gilkowi się chyba przybyło zwłaszcza na szyjce? 🙂 Ja jestem w gronie chętnych na więcej zdjęć!
wątek zamknięty
kujka drugie i ostatnie foto rewelka  🙂 Pięknieje ci chłopak w oczach. A jaki ma fajny długi wykrok w kłusie, mniam mniam! (chociaż i tak wciąż twierdzę, że na żywo wygląda lepiej, ruch mu dodaje sporo uroku  😉 )

Pauli oj tak, Dzioneczek był dzisiaj zdecydowanie w swoim żywiole! Aż mi się śmiać chciało jak widziałam jego arabski ruch i kitę w górze - starał się zatuszować swoją wielko-klocowatość  😀 😀 A ten Dolar to co to? Chyba mi umknął, bo Woltę pamiętam doskonale - szczególnie wasze super foty w pomarańczu!

Raven coś wykombinujemy, no worries  🙂 Jeździsz dalej na innych koniach niż Nowa? Jak tam postępy treningowe? Bo ze zdjęć to wnioskuję, że fajniej siedzisz niż przedtem  🙂

galopada ale faaajna sprawa taki wyścig! A ile koni się ścigało? Gratuluję  🙂
wątek zamknięty
21 czerwca 2009 18:01
Raven, tak? no to dobrze, bo szczerze mowiac nie bardzo to widze, majac z nim codziennie do czynienia, a bardzo chcialam zeby nabral wiecej szyi (wypelnil dziure miedzy klebem a szyja), bo o ile reszta gilowego cielska jakos sie powiekszala, to szyjka byla nasza slabsza strona. Szafirowa mnie przekonywala z reszta dzisiaj ze on ta szyje faktycznie zaczyna miec 🙂

Pauli, dzieki :P ale zaznaczam ze to sa jedynie uchwycone ulamki sekund. z reszta te lepsze wybrane :P

Dzionka no jasne, ja tez sobie to powtarzam 😁
a Twoj Dzionek nie jest wcalek klockowaty, to nie jest taki kon ze ziemia dudni jak biegnie 😉
wątek zamknięty
A ja znam konia, który jak biegnie to ziemia dudni  😎 A w Chinach zalewa pola ryżowe... 😎

Kujka Koń wygląda ekstra! Zdecydowanie na dzień dzisiejszy jest moim KR'owym faworytem. Jest super i tyle!  😀
wątek zamknięty
21 czerwca 2009 18:07
to ja jeszcze kilka fotek wrzuce  😡 zabawa byla swietna! ja chce jeszcze raz  🏇

i moja kolezanka

i z 2 gonitwy

i brato tfu siostrobojcza walka  😁

wątek zamknięty
21 czerwca 2009 18:08
Jeździsz dalej na innych koniach niż Nowa? Jak tam postępy treningowe? Bo ze zdjęć to wnioskuję, że fajniej siedzisz niż przedtem  🙂

Ostatnio baaardzo rzadko... Cóż przyczyny "polityczne" i ludzki materializm wzięły górę... 🙁
A na treningu też nie byłam od 1000 lat...
Ale cieszę się, że widać, że coś ruszyło do przodu jeśli chodzi o mój dosiad. Głównie staram sie przestać tak usztywniać, spinać i stresować, a bardziej skupić się na tym, żeby jazda sprawiała mi frajdę i żebym sie poczuła "fajna i dumna" 😉. A ostatnio miałam trochę problemów z gapieniem się na konia... Ale problem się w dużej mierze rozwiązał po tym, jak trochę pojeździłam bez kasku i bez jakiegokolwiek daszku nad oczami 😲 (nabiłam sobie mega guza na czole i noszenie kasku czy czapek sprawiało mi dyskomfort, więc zrobiłam sobie parę jazd z gołym czerepem :P).
Niestety na Nowej też za często nie jeżdżę... Ech... Byle doczekać się własnego...

Sierra czy ten Rumak zwie się Czardaszinero-dzielny-obrońca-łaciatych-niewiast? 😁
galopada niezłe przyspieszenie. Ja bym chyba najadła się cykorii 😡
wątek zamknięty
21 czerwca 2009 18:09
Dzionka na 450~500m w najlepszym przejezdzie mialam czas 30 sekund. troche za slisko bylo i musialam hamowac na zakrecie zeby nie odleciec  😁
wątek zamknięty
21 czerwca 2009 18:17
Dzionka
Jak mi miło 😀 nie spodziewałam się, że ktoś tu może pamiętać nasze zdjęcia  😉

A Dolara na Volcie nie było, ale opowiadałam kiedyś o nim tylko.
Najkrócej mówiąc to był koń mojego życia, największa końska miłość. Został sprzedany jakieś cztery lata temu 🙁
Jak by to dziwnie nie brzmiało nadal za nim tęsknię i zastanawiam się co się z nim dzieje, jazda konna nie jest już dla mnie tym czym była za jego czasów  🙄
Do tej pory nie trafiłam na drugiego choćby w połowie tak wspaniałego jak on...
wątek zamknięty
galopada
wow, ale szał! lecicie jak wściekłe!

Maleństwo
💘 😜 szał- łosio wygląda przepięknie!

a my od dziś mamy wakacje!  🏇 🏇 🏇 powiadamiłam dziś Pana Szanownego Konia, że ma przerypane. Jazdy z trenerką częsciej, ja będę codziennie, więc dobierzemy się do zlotej dupki  🤣
wątek zamknięty
Raven szkoda, że masz mały zastój w jazdach pod nadzorem, ale moim zdaniem i tak ci się "poprawiło"  🙂 Zresztą jak bym mogła jeździć na Nowej co jakiś czas to też bym nie narzekała - 100% mój typ pod tyłkiem  😍

glopada achhh, ale zdjęcia! Dzisiaj obiecałam mojego chłopakowi, że jak będziemy z Dzionkiem na Mazurach to pokażę mu jak się cwałuje - twoje zdjęcia jeszcze pogłębiły moją ochotę na speeding po mazurskich dróżkach  😀

kujka no fakt, pod nim nie dudni - przecież to iście końska prima-balerina  😁 A dzisiaj to szczególnie. Co do skoków na swój własny unikalny sposób, to Dzionek też potrafi - np. tutaj wziął sobie 2 fule na jedną, a co!

A tutaj co zrobił Dzioneczek jak chciałam go złapać - szłam do niego z marchewką, a ten - niewdzięczny!

Tak więc nie tylko Pablutek potrafi  😂 A wasze foty ze skoków baardzo chętnie zobaczę!

Pauli smutna historia... Mam nadzieję, że niedługo trafisz na następną końską miłość  🙂
wątek zamknięty
wasia   Goniąc marzenia!
21 czerwca 2009 18:43
Dziękuję bardzo dziewczy  :kwiatek: :kwiatek:
Jeszcze wygrzebałam espeszali for caroline, absolutnie special edition z uszkamy  😉 (widać nawet nasz krzywy nochal :tanczacalinka🙂

I pańcia zrobiła "dziubek"- inaczej  😁
wątek zamknięty
21 czerwca 2009 18:45
Dzionka  :kwiatek:
Jestem dobrej myśli 😉
wątek zamknięty
Wasia trochę offtop, ale co masz za koszulkę? B. ładna  🙂
wątek zamknięty
wasia   Goniąc marzenia!
21 czerwca 2009 18:50
Dzionka
Fishbone z New Yorkera  😉
wątek zamknięty
21 czerwca 2009 19:01
Sierra, dzieki  :kwiatek: bardzo mi milo  😀
wasia, ojej, faktycznie nosio krzywy widac! ale on tak juz na stale bedzie? (wiem, pytanie krejz 13ki) 👀

edit: Galopada gratuluje odwagi... ja bym sie bala 😉 (Boze, kiedys to niczego na koniach sie nie balam, a im jestem starsza tym wiecej mam obaw.. tez tak macie?)
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.