http://ogloszenia.re-volta.pl/ogier-ujezdzenie-sport-5-lat/o/111704/ W ogłoszeniu nic zadziwiajacego nie ma, ale rok temu oglądałam go i koń nie widzi wcale na jedno oko, a na drugie prawie w ogóle 🙁 mam nadzieję, że trafił w dobre ręce i choc troche jego stan sie poprawil. Wcześniej był u handlarza z okropna gruda i rana na tylnej nodze, oczy zaropiałe, kopyta przerosniete i do tego sztywny chód. Był go może ktoś obejrzeć? Ciekawa jestem jak się ma 🙂
Kiedyś o takich "aferach" mówiło się - sezon ogórkowy. Tzn., że jest lato, nic ciekawego się nie dzieje, ludziom się nudzi i szukają sensacji tam, gdzie ich nie ma 😀
[quote author=Murat-Gazon link=topic=190.msg2790069#msg2790069 date=1528704576] Nique teraz został rozszerzony, jak je tu wrzuciłam, kończył się na "Kon o diabelskim charakterze,i anielskiej duszy". 😉 Co i tak brzmi ciekawie 😎 [/quote]
Znam tego konia osobiście i mogę potwierdzić że coś w tym opisie jest :P
Nokia, fundacje niech się zajmą chorymi, niechcianymi końmi, a co się dzieje koniowi, któremu ktoś fotkę z fajkiem zrobił? Nawet nie wiadomo, czy się zaciągał 😂 na 100% nie 😉 Ogólnie galeria jakich wiele u dziewczyneczek...
Patologia ze ja pie*dole a nie dziewczynkowa galeria 😤 zreszta prosze klik filmik ze zmuszania do skokow kulawego konia. Do kompletu zaniedbany pies na lancuchu i wszystko fajnie jest, bawimy sie.