Strzyga W tym właśnie sęk, że pierwsza faza na czysto, potem galopowała chwilę po parkurze, aż rozległ się sygnał i została wyeliminowana za nieoddanie skoku w ciągu 45 sek. 🙄 Ciekawe...
Widzieliście wyczyn Goszczyna? Żal! Ja byłam na konkursie nr 2 ale niestety miałam parę spraw do załatwienia i tak o to dopiero co wolna zasiadłam przed relacją, a tu takie coś ;/
Zlał konia batem w sumie za nic, bo o ile dobrze mi się wydaje konio się poślizgnął i dlatego nie skoczył. Swoją drogą to były najgłośniejsze brawa dzisiejszego dnia heh, za jego dyskwalifikację za brutalne obchodzenie się z koniem.
Też właśnie widziałam😀 ale dużo pomyłek dzisiejszego dnia😀 Np pan speaker na dekoracji poprzedniego konkursu rzekł do publiczności, żeby powstała, bo będzie hymn Polski, z tymże konkurs wygrał zawodnik bodajże z Hiszpanii? 😀 w każdym razie hymnu Polski nie usłyszeliśmy😀
pan spiker mnie powalil wyczytywaniem wiekszosci koni jako walachy. pogratulowac. rowniez pogratulowac osobie obslugujacej dzwonek w konkursie nr 2. no i na koniec panom od gownozbieraczek. tylu przebiegow tuz przed koniem.. pogratulowac..