Tajnaa I jak tam?? U mnie to samo co u Ciebie. Brzuch nisko, cyce takie sobie, kupy luźniejsze, srom opuchnięty, ogon odstawia sika co chwila przy kramieniu od razu chce iść na dwór i koniec. A źrebaka ani widu ani słychu hehe. Na galopy ochoty nie ma i ani myśli się rozpakować. Teraz taka ładna pogoda, poczekaj będzie deszcz i wiatr to sie oźrebi 😉
Ramirezowa, a ona na pewno żrebna ? Bo trochę nie wygląda.
U mnie cyc jakby ruszył z produkcją 🙂 Ja natomiast mam ochotę troche na ogra bo łatwiej bedzie mi sprzedać 🤔wirek: a jak wyjdzie klaczka ( na co sie zanosi ) to znowu bedzie ze zostaje 😂 😵
tajna to jak bedziesz miała ogra a ja klacz to podmienimy :P
[quote author=gacek 🙂 link=topic=57.msg2774406#msg2774406 date=1523607769] Ramirezowa, a ona na pewno żrebna ? Bo trochę nie wygląda [/quote]
Jest jest, ale coś brzuch nam nie opada, szeroka to jest jak szafa. Generalnie to drobny koń. Jutro mamy weterynarza na kontrole, bo dziś 8 dzień po terminie 🍴
U mnie w nocy z 12 na 13.04 urodził się ogierek 4 tygodnie i 6 dni po terminie 😵 dłużej czekać nie mogła z porodem Na szczęście zdrowy, duży, tylko nóżki muszą się troszke wyprostować 😉
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 14 kwietnia 2018 17:36
Nie liczyłam na karego, obstawiałam skarogniady lub gniady. Tutaj taka niespodzianka. Tylko trochę ten kary dziwny, bo na burzchu pełno siwych włosów. Taki srebrzysty jest. Mam nadzieję, że nie osiwieje!
Też widziałam. Moja tak robiła z poprzednim źrebakiem, który był wyjątkową pierdołą i nic nie ogarniał. Chyba przez tydzień mu tak ułatwiała. Robiła to przyjaźnie, popychała go łbem w stronę wymion i unosiła nogę 😉