Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać ;)
Też mam tam konto, obecną kartę ważną do "02/18" i działa 😉 Nową będę aktywować dziś lub jutro 🙂
Wydaję mi się że stara się dezaktywuję jak dokonasz płatności nową 😉 ale jeszcze się upewnij
Może się nie wstydze ale zapytam 🙂
Troche u nas mrozi i do tego dziś wieje wiatr. Byłam z końmi na spacerze, w małym kojcu siedzi pies. Już nie najmłodszy bo widziałam go z 8 lat temu. Ma bude z wielkim wejściem, a w środku same deski. Da się to gdzieś zgłosić? Zignoruja to zasłaniając się tym, że ma schronienie? Tak mi siedzi w głowie ten pies, jest tak zimno...
Troche u nas mrozi i do tego dziś wieje wiatr. Byłam z końmi na spacerze, w małym kojcu siedzi pies. Już nie najmłodszy bo widziałam go z 8 lat temu. Ma bude z wielkim wejściem, a w środku same deski. Da się to gdzieś zgłosić? Zignoruja to zasłaniając się tym, że ma schronienie? Tak mi siedzi w głowie ten pies, jest tak zimno...
Jeśli to ktoś "znajomy" wiesz ze jest szansa na zmianę i masz mozliwość zaoferowała bym jakąś kołdrę starą, jeśli "obcy" zgłosiła bym do TOZu. Nawet jeśli się nie uda, nie będziesz miała poczucia że nic nie zrobiłaś. Teraz nawet schronisko prosi o DT dla psów które nie mają ogrzewanych boksów...
Robaczek M., myślę, że najlepiej i najszybciej dla pasa jednak podejść do właściciela i pogadać, ewentulanie przywieźć słomę?
TOZ albo Straż Miejska, o ile funkcjonuje w danej gminie.
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/28468099_2006035192968465_7701258507031833021_n.jpg?oh=3004b50b6eaf3ae768f8937172b8d8ae&oe=5B44795E[/img]
Gołe dechy to jednak za mało na takie mrozy.
Mam konto w Inteligo. Moja karta płatnicza jest ważna do 03.2018, Bank wydał mi kolejną, ale jeszcze jej nie dostałam, no i prawdopodobnie do następnego weekendu nie dotrę do domu, gdzie mi ją wysłali.
Czy obecna dezaktywuje się pojutrze i już nie będę mogła z niej skorzystać? Czy będzie działać, dopóki nie aktywuję następnej?
Pierwszą zgubiłam, to nie bardzo wiem, co teraz 😡
Moja (PKO) się dezaktywowała i nie mogłam nią nic zrobić :/
madmaddie, karta płatnicza z datą "ważności" do 03.2018 będzie aktywna do 31 marca. 1 kwietnia już nią nie zapłacisz, a nowa zostanie aktywowana automatycznie z momentem dokonania nią pierwszej transakcji.
Czy iPhona naprawią mi w każdym serwisie komórkowym, czy muszę iśc do Apple'a?
flygirl, w każdym, ale nie będzie już gwarancji.
Czaję, na razie chyba jednak przeżyję bez naprawy, ale dobrze wiedzieć. :kwiatek:
Ktora z revoltowiczek jest wlansie teraz w Milionerach? 😉
Jak długo leży się w szpitalu po usunięciu wyrostka?
Mils, ja byłam 3 dni (max 4, ale chyba nie) bodajże, ale to dlatego, że u mnie było trochę komplikacji
mils, ja leżałam ze dwa tygodnie, bo się rana nie goiła poprawnie...
Wooo, mundialowa, az sie przerazilam! 😲
Ja bylam 3 dni po wycieciu laparoskopowo. Plus 3 dni przed bo wlasciwie do konca nie byli pewni, ze to wyrostek zaszalal u mnie 😂
buyaka, mnie kroili lata temu, więc metodą tradycyjną. I niestety coś podczas gojenia rany poszło nie tak, ale o szczegółach pisać nie będę - są obrzydliwe. 😜
mundialowa, dobrze, ze nie odrasta 😁
Nie wiem jaki wątek pasuje najbardziej, więc tradycyjnie zapytam tutaj-potrzebuję kupić głośnik, najlepiej na bluetooth. Taki, żeby dało się spokojnie posłuchać muzyki w mieszkaniu 😉 ale nic wypasionego i najlepiej w mocno studenckim budżecie, bo jeszcze niedługo czeka mnie kupowanie telewizora i konsoli 😁 coś godnego polecenia? Moje głośniki w laptopie to dno niestety.
maiiaF, jaki to studencki budżet? Ja mam i bardzo mocno polecam danon envaya mini, ale to już 400 zł. Po mega taniości to jbl go za stówkę.
maiiaF ja sobie chwalę JBL. 🙂
budyń, haha, studencki=jak najtaniej 😂 czeka mnie wykańczanie i wyposażenie mieszkania, więc każda złotówka będzie na wagę złota 🤣
Dzięki dziewczyny! Pewnie w takim razie się skuszę na tego JBL, skoro wystarcza na domowe potrzeby 🙂
Mój JBL Go daje radę nawet na angielskim z przedszkolakami, więc w domowych warunkach tym bardziej 😀
Ja też polecam JBL, używam go w domu i do samochodu i jest super 😀 A z tego co widziałam w sklepach to ceny są bardzo przystępne.
Moja przyjaciółka na wieczorze panieńskim dostała od nas głośniczek bluetooth własnie firmy JBL. Jest baaardzo spoko 🙂
Jeszcze raz dzięki! Widzę, że ten za stówkę to właśnie polecany przez Olencję JBL Go, więc biorę 😀
Laski, jak to jest z mylnie naliczonym towarem na paragonie, jeśli pomyłki nie wyłapie się od razu przy kasie?
W sobotę robiłam duże zakupy w Tesco. Wiadomo, wszystko na szybko, nie zerknęłam na paragon od razu. Wczoraj przed wyrzuceniem go do kosza rzuciłam okiem i okazało się, że jedna bluza została naliczona dwukrotnie. Czy jeśli dziś pojadę do sklepu, to ktoś uzna moja reklamację? Czy jest szansa sprawdzić, ile bluz wtedy kupiłam i sklep odda mi kasę?
mundialowa warto spróbować 😉 Mi kiedyś uznali po kilku godzinach - kupiłam tylko opakowanie actimeli, zapłaciłam 50zł i poszłam do domu... dopiero po jakimś czasie załapałam, że to dość wysoka cena jak na 4 actimele 😡 Bez problemu zwrócono mi pieniądze w punkcie obsługi klienta.