Kastorkowa - dziękujemy! :kwiatek: Mój generalnie czyścioch, w boksie to wręcz sterylność utrzymuje, a na padoku błota się brzydził całe życie i tarzał tylko na suchym, ale odkąd zamieszkał praktycznie na dworze postanowił chyba żyć jak pierwotni - mam nadzieję, że to wylegiwanie się na słoneczku w błotnym SPA było pierwszym i ostatnim razem, choć przeczuwam zgoła inaczej 😵 był z siebie wyjątkowo dumny i z rozkoszą zjadł obiad na leżąco 😁
Aniaagre - przykro mi bardzo… ale pamiętaj, wszystko wraca do człowieka. Trzymam kciuki za wygraną, nie może być inaczej! No i cieszę się, że wrócił optymizm - to najważniejsze :kwiatek: Wiosna już coraz bliżej, mówię Ci! 🙂 Dziękujemy, Kochana! Tak tak, to prawdziwy księciunio - nawet obiad sobie zażyczył zjeść na leżąco 😉 Btw, wszystkiego najlepszego! 😅 😅 :kwiatek: :kwiatek:
Nirv - dziękujemy! :kwiatek: :kwiatek: Jakie piękne zdjęcia! 😍 😍 Btw - nie krzycz, pamiętam o Tobie! 🙇 🙇 😁 😁
Martva - [s]dziękujemy! Hihi, w pełni rozumiem 😁 Korabek wprawdzie uskutecznił taką kąpiel błotną po raz pierwszy, ale wyglądał na zachwyconego, więc coś czuję, że nie ostatni 😁 [/s]. edit: dopiero doczytałam, kciuki są!!!
Faith - na zawodach pewnie nie będzie tak fajnie, ale jestem pełna bojowego nastawienia 😁 dziękujemy! :kwiatek: Fajnie czytać, że masz tyle radochy! Wiem jak to jest 😜 😜
Tuch - ja też bym nie podejrzewała 😁 zwłaszcza, że do tej pory raczej brzydził się błotem, ale ponieważ od półtora roku praktycznie mieszka na padoku to chyba mu się preferencje zmieniły 😁 wyglądał na zachwyconego, wczoraj był zniesmaczony faktem, że wszystko zamarzło, wygląda na to, że chętnie znowu by się powygrzewał na słoneczku w takim SPA 😁 Trzymam kciuki za dalszą bezpieczną rehabilitację! :kwiatek:
Flygirl - dziękujemy! :kwiatek: Ja też zapominam, że on ma tyle lat i lata moment stuknie nam 10 lat razem… 😵 Ale jak mentalnie dalej dzieciak to można stracić rachubę 😁 PS Samson ten sam rocznik? 😲 😲 Whoaaa, dla mnie to też zaskoczenie, również byłam pewna, że on kilkulatek 🤔
Lusia722 - dziękujemy, Kochana! :kwiatek:
Tradycyjny tort był:

A urodziny spędzaliśmy tak: