moda, ciuchy etc...
Cricetidae ja raz dostałam takie w sprayu i wyglądało to jak zwykły fluid.. miałaś jakieś inne? 👀 Bo zastanawiam się jaki ten fluid może mieć wpływ na obcieranie 😉
smarcik, kupiłam jakieś w Rossmanie i byłam z nich zadowolona. One trochę matowiły mi nogi, jeśli wiesz o czym mówię 😀 Nadawały kolor też, ale głównie chodziło mi o zmniejszenie tarcia stopy o buta bo niestety, ale moje stopy tego nienawidzą i zaraz mam pęcherze. Takie sprejowe nawet dały radę i nic mi się nie obtarło, a może po prostu miałam dobre buty 😉
Dziewczyny, w którym sklepie (stacjonarnie) dostanę jakieś sukienki na bal karnawałowy? Może coś w stylu sukienek z LOU?
Przejdź się po Arenie na Komandorskiej, zawsze cos tam mi wpada w oko 😉
Orientuje się może któraś z Was, do kiedy mniej więcej są wyprzedaże?
mils, - już się zaczynają. Calzedonia i Intimissimi mają nawet od 27 grudnia, kilka innych sklepów widziałam, że już też 😉
mils, zwykle max. do końca lutego. W praktyce w połowie już nic nie ma 😉
Cześć,
gdzie (w niecie lub stacjonarnie) kupię dobre jakościowo jednokolorowe, bawełniane t-shirty/koszulki, takie do chodzenia na co dzień? I żeby nie kosztowały 200zł za sztukę? 😉
Libella, - bigstar, mustang, intimissimi.
A ja szukam szalika. Grubego, porządnego, szarego najlepiej. Macie jakieś pomysły? Niektóre sieciówkowe w dotyku są niezłe, ale jakoś nie potrafię im zaufać.
mils, ja mam szaliki z H&M, Stradi i Resereved, wszystkie moim zdaniem super, bardzo ciepłe, dobrze się użytkują.
A ja szukam szalika. Grubego, porządnego, szarego najlepiej. Macie jakieś pomysły? Niektóre sieciówkowe w dotyku są niezłe, ale jakoś nie potrafię im zaufać.
Jak porządne to tylko wełna. Kupiłam na zalando 2 lata temu z firmy ICHI, nie zamienię go nigdy na żaden inny 😉 gruby ciepły. Te wszystkie gów*** z akrylu z sieciowek po pół sezonu nadają się do kosza...
mils, ja miałam taki koco-szalik z Zary i kochałam go całym sercem, ale czy szare mają to nie wiem. Teraz na wyprzedaży warto
Ktoś kupował na Zaful? Najlepiej z przesyłką do Polski? W tabelce teoretycznie jest darmowa od 30$ ale jakoś za piękne mi sie to wydaje :P
Dziewczyny, posiada któraś z Was bluzę adidasa trefoil? Kupiłam swoją wymarzoną czerwoną i czy jest to możliwe, żeby ta tkanina reagowała z olejem kokosowym? Robię dezodorant na jego bazie i w okolicach pach robią mi się ciemne plamy, które ciężko schodzą.. A ja zbytnio się nie pocę..
Bardzo fajny internetowy sklep gdzie można kupić np. fajne bluzy za ok. 50-70zł - (z tym że z tego co czytałam na ich stronie to nie przyjmują zwrotów)
[CIACH]
S_KB86, - z tego co wiem, to nie ma opcji, że nie przyjmują zwrotów, jeśli sklep jest legalny 😉 Wszystkiemu co kupuje się w sklepach internetowych przysługuje 14 dniowe prawo zwrotu, zgodnie z ustawą, chyba, że zostało wykonane na indywidualne zamówienie. W regulaminie nie można zawierać klauzul niezgodnych z prawem.
sklep sprzedaje odzież reklamową, która co do zasady sprzedawana jest na indywidualne zamówienie
n, - niby tak, ale jeśli koszulka nie jest spersonalizowana (nie ma logo firmy, etc), to powinni zwrot takowej przyjąć. To jest zwykła koszulka, którą można komuś sprzedać dalej.
Dziewczyny, białe spodnie zimą to duże faux pas?
mils zależy jakie to spodnie i z czym je zestawisz 😉 pokażesz się?
mils, a czemu niby ma być faux pas? Bez przesady 🙂
smarcik na razie tylko się zastanawiam, bo nie chce mi się szukać jeansów. 🤣 Mam białe rurki bez żadnych dziur, przetrać etc. Myślałam do tego gruby, duży, ciemnoszary cardigan oversize i jasnoszara koszulka z dekoltem V, też trochę oversize albo jakaś czarna koszulka/bluzka taka zwykła, nieoficjalna.
mils, moim zdaniem będzie cacy.
mils, jak dla mnie też spoko 😀
mils, dla mnie też 😉 Nie wspomniałaś o butach - mi w zimowym kontekście pasują do takowych tylko jasne, zamszowe botki 😉 Z czarnymi i cięzkimi jakoś mi się gryzie.
Ja bym z czarnymi też widziała, ale jakimiś takimi większymi, np traperami - tylko nie czarne obcisłe kozaki 😉
Głupie pytanie - co definiuje ciuch jako "jakiś", np domowy? Metka producenta? Kupiłam dzisiaj piżamę w formie kombinezonu i tak teraz stwierdzam, że wygląda bardziej wyjściowo niż niektóre moje sukienki czy kombinezony na lato. Chyba będę w niej normalnie chodzić na wakacjach, to duży obciach? 🤣
smarcik, - moim zdaniem nie. Wszystko jest kwestia tego, jak to wygląda i z czym to zestawisz 😉
smarcik, jak nie wyglada jak bielizna (a Ty nie bedziesz w niej wygladac jak Rachel z przyjaciol w jednym odcinku, gdy poszla w seksownej halce do restauracji) to noś śmiało :P
Ja ponawiam pytanie, namawiał ktoś na Zaful? Bo sa wlasnie fajne kombinezony i zestawy na lato i nie wiem czy warto ryzykowac
Nie wiem gdzie spytać więc spytam tu.
Czy idzie gdzieś dostać stacjonarnie (Kraków) taki gadżet jak plastry podtrzymujące biust? Czy zostaje mi zamawianie przez internet?
Kastorkowa, - w intimissimi dostaniesz takie na pewno. Plastry, nakładki, naklejany stanik, mają wybór takich rzeczy.