galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

WRZUCONE 🙂

Poproszę o zmianę Anky Grafit bo zdjęcie z zimy jest cienkie 😉 ew. dodanie drugiego?

Burza, ja proponuję wrzucić jako drugie, bo mało mamy tych grafitków, a zdjęcia się bardzo różnią 🙂
Fotka wymieniona 🙂

Ja też bym prosiła o wymianę zdjęcia w granatowym niciaku na to, bo tamto ma obcięta głowę, jest stare i gorszej jakości😉

quantanamera, no to bomba 🙂 no niestety nikt z voltowiczów poza mną się na niego nie skusił 😉
Pursat   Абсолют чистой крови
12 czerwca 2009 10:42
Chciałabym zgłosić błąd w tagowaniu przy moim koniu:

On nie jest myszaty, tylko bułany.
caroline   siwek złotogrzywek :)
12 czerwca 2009 10:54
Pursat, ale do wyboru są następujace opcje tagów:

Maść konia

gniade
kare
kasztanowate
myszate
siwe
skarogniade
srokate
tarantowate

dla was albo trzeba byłoby dodać osobną kategorię albo przypasowac do jakiejś istniejącej.
Calathea   Czarny Książę
12 czerwca 2009 11:20
Burza jak się nie skusił... ja mam grafitka, ale nie mam fotografa 😉
Pursat, już poprawione
Pursat   Абсолют чистой крови
12 czerwca 2009 12:31
Bardzo dziękuję! :kwiatek: 😀
możecie dodać jeszcze jednego bułanka 😉
czaprak Eskadron Wine + owijki Eskadron Coriander
Bułanka dodanka 😉

A na szmatowej galerii jest już prawie 300 zdjęć. Super! 😜
mam pytanie
chciałam dodać ciemnogniadą w bordowym (w zasadzie to bardziej fioletoow-buraczany)  euro-starze, ale nie chcę robic zamętu. Dlatego zadam dwa pytanka
1. Jakie wymiary dłuszego boku ?
2. Mogę dodać ramkę i swój podpis czy mam się wstrzymać ?

12 czerwca 2009 18:38
fotka im wieksza tym lepsza (powyzej 800x600 wrzucaj jako link 😉)
ramke bym sobie darowała, podpis jest dodawany "firmowy"

wrzucając fotke postaraj sie okreslic jaka to kolekcja (nazwac kolory) - to odejmie dziewczynom pracy
caroline
dziękuję za odpowiedź  :kwiatek:
zaraz poszukam jaka to kolekcja i wrzucę kilka w linkach do wyboru
SIWA FOLBLUTKA   i jej miedziana arabka
12 czerwca 2009 19:09
Czaprak armary jest ze standardu - bordowy drobnipikowany czyli Piping, choć w realu rzeczywiście jest bardziej fioletowy niż bordowy😉
darolga   L'amore è cieco
12 czerwca 2009 20:05
KuCuNiO - mogę prosić o zblizenie tego czapraczka? Pierwszy raz widzę takiego niciaka! Jaka naszywka? I gdzie mogę go dostać? 😀
darolga, to kremowy z baaardzo starej kolekcji więc obawiam się, ze już nigdzie go nie kupisz
ewentualnie na ebayu możesz 'polować'
12 czerwca 2009 20:13
darloga, naszywka jest taka jak na tym moim: http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/54/217#i
konik w podkówce 😉

edit - mam fotke z bliska tego czapraka
wspomniany czaprak
za dużo mam zdjeć  😁, ale podoba mi się to

Pierwsza fota najlepsza, wrzucona!Q. 🙂

i jeszcze dwa w linkach

12 czerwca 2009 21:12
caroline -  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: dziękuję ślicznie! Łaaaa, gdzie go mogę dostać? Gdzie? Zakochałam się! W googlach pustki, szukam go i szukam... Jest mega!
darolga, to kremowy z baaardzo starej kolekcji więc obawiam się, ze już nigdzie go nie kupisz
ewentualnie na ebayu możesz 'polować'
12 czerwca 2009 21:25
korsik -  :kwiatek: dzięki za odp. Kurczę, muszę go dorwać, m-u-s-z-ę. Szkoda, że ebay to  dla mnie czarna magia, ale znajdę jakąś dobrą duszyczkę co mi takiego wylicytuje w razie czego ;D
darolga, trzeba go najpierw znaleźć  😁 😁
martva   Już nigdy nic nie będzie takie samo
12 czerwca 2009 21:35
Nie wiem czy to zdjęcie się nadaje tak więc dziewczyny same zadecydujcie czy chcecie je wrzucić na stronke 😉 Niestety lepszego zdjęcia nie posiadam i nie mam możliwości zrobienia - konia brak... 😉

Jest to staraaa kolekcja eskadrona, dokładniej mowiac to ten czaprak --> ale kompletnie nie moge sobie przypomniec co to konretnie za kolekcja. :/

12 czerwca 2009 21:51
korsik - optymistką jestem ;D podobno głupi ma zawsze szczęście, więc jestem dobrej myśli 😀 zawsze mogę jeszcze napaść na KuCuNiA albo Caro i uprowadzić ich cudne niciaki  😁
12 czerwca 2009 22:26
ja tego czapraka juz daaaawno nie mam (sprzedałam), więc jestem bezpieczna 😎

pozostaje ci polowanie na ebay - pare miesięcy temu nawet widziałam pojedyncze sztuki z tej kolekcji. ale to naprawdę rzadkość
(masz ułatwienie: [url=http://desc.shop.ebay.de/items/?_nkw=nici&_sacat=22177&LH_TitleDesc=1&_trksid=p3286.m270.l1313&_dmpt=Sattelzubehör&_odkw=eskadron+nici&_osacat=22177]LINK[/url] do przeszukiwania na niemieckim ebay'u kategorii "akcesoria do siodeł" hasła "nici" 😉)
12 czerwca 2009 22:31
caro -  🙇 🙇 🙇 dziękować za link! heh, to niech KuCuNiO czuje się podwójnie zagrożona w razie czego  😀iabeł: raz jeszcze dzięki  :kwiatek:
Calathea   Czarny Książę
13 czerwca 2009 08:51
martva to jest impuls ze standardów o ile się nie mylę...
KuCuNiO   Dressurponyreiter
13 czerwca 2009 09:02
Najlepsze jest zdjęcie z Nici Hazel, wiec je wrzuciłam. Super byłoby to pierwsze z posta (z naszywką) wrzucić, tylko w większej rozdzielczości, koniecznie.

Heh:-)
Tutaj trochę bardziej widać naszywkę:-)

Ja za to poluję na granatowego Nici z pierwszej kolekcji:-)
Swoją drogą to jeszcze mam z niej derkę:

(nie wiem czy takie zdjęcie się nadaje)
Jeszcze do Nici hazel derka:

I czaprak z kol. schlamm-rost:

Jeszcze czaprak summergreen na gniadym:

Będą dodawane jeszcze starsze kolekcje?
Bo mam jeszcze trochę fotek tych starszych jakby coś;-)
WRZUCONE, Q.

Kasztan w Anky terakota (kolekcja jesień/zima 08/09)  🙂

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się