Kto się wybiera kibicować, a kto jedzie startować ? 😍 A może ktoś jedzie robić zdjęcia ? 🏇
Rozszerzyłam tytuł wątku, żeby obejmował cały cykl zawodów.
Wiecie czy będzie można gdzieś na necie oglądać?
Wiecie czy będzie można gdzieś na necie oglądać?
Patronat ma Świat Koni. Bardzo na nich liczę, bo niestety mnie nie będzie. Trochę daleko mam a ceny biletów lotniczych w święta to jakaś porażka. 😵
Od roku czy nawet dwóch Canal+ robi transmisję z popołudniowych konkursów. Kojarzę że rok temu reklamowali się, że będą a teraz cisza.
Tylko że ja nie mam tv 🤣
Tak naprawdę zależy mi przede wszystkim na WKKW i może też powozeniu.
[quote author=carola_a link=topic=101507.msg2732494#msg2732494 date=1511358216]
Od roku czy nawet dwóch Canal+ robi transmisję z popołudniowych konkursów. Kojarzę że rok temu reklamowali się, że będą a teraz cisza.
[/quote]
Ma być transmisja na Canal+ Sport. Ktoś się orientuje czy kodowana?
Poprzednio nie była kodowana. Więc raczej nie powinna. Jeżeli ktoś ma cierpliwość to jest sporo stron, gdzie da się znaleźć kanały telewizyjne i to co transmitują. Sama tak ostatnio oglądałam 😀
I trochę prywaty : Wolne miejsce w przyczepie Koszalin Poznań na Cavaliadę 🙄
Ja też będę, jak co roku 😀
Ja będę znowu ze stoiskiem, zapraszam na kawę (herbatę/słodycz/mocniejsze - wybierz dowolne 😁 😀iabeł: ), pogaduchy i oczywiście w interesach 😁 😁 😎
Ja będę znowu ze stoiskiem, zapraszam na kawę (herbatę/słodycz/mocniejsze - wybierz dowolne 😁 😀iabeł: ), pogaduchy i oczywiście w interesach 😁 😁 😎
Które stoisko ?
Wybieram się na shopping 😉
Ja również będę na hali zakupowo- pokazowej 😉
A ja mam pytanie z innej "beczki". Jak rozmiarowo wypadają cavaliadowe koszulki ?
Klami, - standardowo, ja noszę S/M i mam M, a kupiłam jak było mnie więcej 😉 Dziś bym w S chyba celowała, ale M nie wygląda źle.
Darolga wpadnę na coś mocniejszego 🥂 😁
Ja oczywiście będę focić 😀iabeł:
Ja oczywiście będę focić 😀iabeł:
A można u Ciebie zamówić zdjęcia ? Z małej rundy? 🏇
[CIACH] - wystarczy że już raz się tu wcześniej ogłaszałaś.
fabapi - stoisko paszowe NTB + sprzęt Kentucky, będę koło gastronomii, więc trafić nietrudno 😁 😁 😁 zapraszam!
baffinka - nooo, to rozumiem 😁 😁 can't wait 😀iabeł:
Nie wiem czy to odpowiedni wątek, ale pilnie poszukuję biletów na sobotę na sesję wieczorną. 👀 👀 👀
Od środy, raczej na arenie B
darolga w Warszawie też bedziesz? 🙂
Słuchajcie, a chciałby ktoś kupić opaski ? Mam możliwość kupienia jeszcze 2, zastanawiam się czy komuś nie odsprzedać 🙄
Daj jakiś kontakt poza rv, moja znajoma chciała kupić, może jeszcze będzie zainteresowana
Ja mam do odsprzedania po 50zł karnet na niedzielę, bo wyjeżdżamy z Poznania rano i nie damy rady iść 🙁
A na wolontariat ktoś się wybiera? 👀 ja będę szaleć na zmianach porannych (6-15) na rozprężalni areny A. 😍
a wiecie gdzie najlepiej zaparkować pod targami? znowu godzinę będę szukać miejsca...
Polecam pojechac dalej do berwińskiego i tam no w prawo i szukac. Jest duzo ulic przy ktorych mozna zaparkowax i to darmowych a wystarczy przejsc park wilsona i są targi. Nie wiem tylko czy od tej steony co jest park są targi. Na trzy godziny jest darmowy w avenidzie. Pozniej chyba 3/4 za godzinę.