bera7, ja językowo to jestem dupa wołowa, ale gdyby ktoś robił zamówienie z kramera, to się chętnie podłączę. Tyle, że od razu mówię, że dopiero po wypłacie, a wypłatę dostaję 10tego 🙂 Więc w przyszłym tygodniu bardzo chętnie.
bera7, ja z Kramera chciałabym zimowe oficerki, ale zastanawiam się czy nie warto poczekać do Black Friday? Mam termobuty (HKM Artic), zatem mi się nie spieszy...
Lubuskie, Gorzów Wielkopolski i okolice! W przyszłym tygodniu przyjedzie do mnie przedstawiciel firmy ze Złotowa, nie chciałby może ktoś pasz lub witamin? Musli są w cenach 48-54 zł za 20/25kg, są jeszcze np witaminy(4kg-26zł) trawokulki, lizawki, wysłodki, otręby ryżowe. Jak się uzbiera więcej chętnych to dostawa będzie darmowa 😀
Słuchajcie, szybki deal. Mam możliwość ściągnąć "zzagramanicy" derki w bajeranckie wzorki: jabłka, buziaki, pieseły 😉 Cena z derkę z wysyłką 295 zł. Jeśli ktoś chce się podłączyć, proszę o info, ale tylko zdecydowane i konkretne osoby do poniedziałku. Nie wszystkie rozmiary są już dostępne (różowa w kucyki już tylko mała rozmiarówka).
Czy zamawiał ktoś rzeczy z klawunde- bezpośrednio z ich strony. Mam kilka pytań, nie mogę poradzić sobie z płatnością, a oni nie odpowiadają na e-mail 🤔
Będę robić zamówienie z premierequine.co.uk - od 100 £ jest darmowa wysyłka do Polski, ja mam rzeczy za 30 £, jakbyś ktoś chciał zamówić derkę, ochraniacze czy cokolwiek, to proszę o wiadomość 🙂