No ja akurat nutelli to nie lubię, ale opakowanie Tofifi, czy Rafaello...bez problemu, od ręki. czekolada mała- od ręki. Duża pewno też by weszła, ale mi głupio samej przed sobą, więc nie zjadam tak.
Mój kolega przedwczoraj z wrocławskiego Lidla zwiózł kokon jakiegoś egzotycznego pająka, który przyjechał do nas na bananach. 😉 A niedługo przed tym w innym Lidli znaleźli pająka, którego ukąszenie powoduje długotrwałą erekcję 😁
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 25 października 2017 15:59
Ha, jestem panią magister :P ale smiesznie. Obrony faktycznie nie da sie uwalić 😂 tak się zestresowałam, że w polowie pierwszego pytania zacięłam się na amen, pomimo że było proste, odzyskałam pamieć dopiero jak zaczeli pytac o moją pracę i psychologię zwierząt :P Wstyd jak nie wiem, ale ważne że zdane :P
Potrzebuje inspiracji 👀 Jade w niedziele haloweenowe skoki, bede miala takiego wielkiego, ciężkiego, granatem od pluga oderwanego i laciatego coba 😁 Zastanawiam się za co się sie przebrać, macie jakies pomysly 👀
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 25 października 2017 20:20
CzarownicaSa, jak łaciaty to może Cruella de Mon? 😁
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 25 października 2017 20:27
Hmm... A Sailor Mercury? A konia ucharakteryzować na fale?