azzawa, u mnie to Cleopatra z Beckersa. 😉 Na pw wyślę Ci to foto jak znajdę (jest na nim mój tato i teść, więc wolę nie pokazywać tutaj), bo kadr jest identyczny. 😜
Pokażesz plan całego mieszkania? 😉
Planu nie mam niestety więc na szybko taki odręczny (pokićkałam proporcje - kuchnia na pewno sporo większa jest). Niebieska ściana jest w pokoju dziennym od strony kuchni, od małego pokoju pójdzie biała cegiełka.
Mieszkanie ma 50 m2 i jestem nim absolutnie zachwycona (mimo, ze chwilowo nienawidzę przez remont). Znalazłam je na OLX i to było pierwsze i jedyne jakie oglądałam, a zaledwie chwile wcześniej podjęłam decyzję o kupnie 😁 - wszystko na wariackich papierach. Kuchnia i pokój wychodzą na południe i nic nie zasłania widoku, wiec jest słonecznie cały dzień + wielki balkon na całą długość mieszkania.
Widok z balkonu na fotach taki se, ale na żywo jest milion razy ładniejszy zwłaszcza w nocy - już sie załapaliśmy na jedna fajerwerki w centrum: widok MEGA 😍

Pandurskadam znać jak DIY układanie idzie: my z braku funduszy robimy wszystko (poza kłądzeniem elektryki) we dwójkę na podstawie filmików z YT 😜