anai ,aa kolejny piękny gniadosz! Brązy są jednak super 🙂 Alicja , podoba mi się zdjęcie, ma klimat. taggi , ale duży 💘 Kucynek: Odmianę w kształcie strusia widział ktoś? 🙂
ontaria, lol, nie doczytałam, że "odmianę" i myślałam, że masz strusia na pastwisku, tam po prawej stronie zdjęcia, nawet z rury ogrodzenia zrobiłam mu szyję i głowę 😂
Moje cielę się obija, choć mam nadzieję, że teraz jak pracę znalazłam, to będzie mnie stać na treningi 😜
kalaarepa , ale ma ogłowie super łaciaty! A drugi bardzo ciekawie umaszczony 💘 Burza , klasa koń! 🙂 Ja dostałam od koleżanki zdjęć kilka, wrzucam jedno, coby nie spamować 😀 :
Cieszę się, że się podoba 🙂. Mam pomysłowego męża 🙂. Zależało nam na czymś angielskojęzycznym ze wzgędu ma nasze miejsce zamieszkania i koniecznie na "D". Mąż wymyślił lekko brzmiące imię stajenne: Doob-Dee-Doo (czyli coś jak nasze Tra-La-La 😉) i to, które będzie miała w paszporcie: Don't Stop Me Now.
Cieszę się, że się podoba 🙂. Mam pomysłowego męża 🙂. Zależało nam na czymś angielskojęzycznym ze wzgędu ma nasze miejsce zamieszkania i koniecznie na "D". Mąż wymyślił lekko brzmiące imię stajenne: Doob-Dee-Doo (czyli coś jak nasze Tra-La-La 😉) i to, które będzie miała w paszporcie: Don't Stop Me Now.