wasze ulubione seriale

CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
25 sierpnia 2017 17:33
Strzyga mój chłop. Uwielbia 😎 Mi się humor bardzo podoba, ale nie moja tematyka.
Jeśli ktos z Was sie interesuje amerykanskimi seryjnymi mordercami to polecam Manhunt: Unabomber

Nie dość, że na faktach, to jeszcze świetna obsada i aktorstwo. Naprawdę dobrze się ogląda i można w przyjemny sposób łyknąć trochę historii.
Marzena - oo dzięki, ja lubię własnie tego typu seriale.

Jeszcze znalazłam dwa, które chce obejrzeć, których opis mnie zainteresował: Marcella i The Following.
Marcelle obejrzalam - jest bardzo wporzo!
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
25 sierpnia 2017 20:03
CzarownicaSa, poziom surrealizmu mnie zabił 😀
25 sierpnia 2017 20:53
Strzyga to jest właśnie to, co oboje uwielbiamy 😁 "Pickle, Morty! I'm a pickle!" jest naszym hitem 🤣 to był odcinek po którym wymiękłam i stwierdziłam, że chyba w żadnym horrorze nie widziałam tyle krwi i flaków 😲

Marzena
ooooo! Lece szukać 😀
25 sierpnia 2017 22:38
CzarownicaSa, Pickle Rick! Rzeczywiście był bardzo brutalny, aż do wymięku 😀 ale wlasnie w pewnym momencie stwierdzasz,  ze to przecież Rick i Morty to normalne 😀
25 sierpnia 2017 22:40
Dokładnie  🤣
Strzyga, gdzie ogladasz 3ci sezon?
Wyszly juz wszystkie odcinki ostatniego sezonu?
Ja czekalam ponad rok na niego, pozniej ciagle przesuwali daty i doszlam do wniosku, ze obejrze w calosci zeby znowu nie przezywac jakichs obsuw czasowych  😂
26 sierpnia 2017 04:05
buyaka, watchseries 🙂 na razie wyszło 5 odcinków 🙂
26 sierpnia 2017 08:05
Jest też na Netfliksie 🙂
Dodatkowo tam zaczęłam jeszcze BoJack Horseman. Też chore, ale w innym stopniu 😉
CzarownicaSa, hmmm, może inaczej. Myślę, że gdyby Arya była w wieku Danny, to lepiej by sobie radziła z takimi logistycznymi zagadnieniami.
A Sansa też mnie niezmiernie irytuje. Nastawieniem do Aryi, brakiem własnego zdania, byciem ciągle chorągiewką na wietrze, robiącą wszystko, żeby... nic nie zrobić? No nie wiem, obawiam się, że Jon popełnił błąd przekazując jej Winterfell.

Ja myślę, że Arya w przyszłym odcinku zarąbie Sansę i nią zostanie 😉
Dziewczyny, stworzyłam wątek GoT - zapraszam do dyskusji tam 😉
Strzyga, dzieki!
CzarownicaSa, u mnie na netflixie sir pokazuja dwie pelne serie, nowej nie widac  🍴
29 sierpnia 2017 10:50
Buyaka dziwne, u mnie normalnie 3 sezon leci 🤔

Obejrzałam Netflixową Mgłę. Z powieścią ma wspólną tylko tytułową chmurę 🤣 Reszta totalnie zmieniona, po całości. Ale jako osobny twór ciekawe, mnie wkręciło. Czekam na drugi sezon.

Obejrzałam dokument The Keepers. Jest po prostu... straszny.
zaczęłam Ozark, ale jakos no nie wiem, po pierwszym odcinku zero szału.
Tez zaczęłam, i tez tak słabo jakos. Nie mam co oglądać na netflixie 🙁
Kastorkowa   Szałas na hałas
29 sierpnia 2017 17:33
Skończyłam właśnie 5 sezonów Wentworth. Świetny jak dla mnie, nie mogę się doczekać 6 sezonu.
branka The Following oglądałam i jak dla mnie super- obok moich ukochanych Criminal Mindsów jeden z najfajniejszych seriali jakie oglądałam. Ogromnie lubię też Black List choć to zupełnie inny gatunek, ale jakoś tak mi się fajnie oglądało, czekam na ciąg dalszy. A ostatnio oglądam sobie Black Mirror- jeszcze inny klimat, ale jak dla mnie serial z przesłaniem.
skończyłam Black Sails. Genialny, nastawiałam się na jakiś lekki serial przygodowy, a został w moim top ten 😀 .
Arimona, jest lepiej, można do obiadu włączyć 😀
Dzisiaj wyszedl 3 sezon Narcosa na Netflixie 🙂
Facella   Dawna re-volto wróć!
01 września 2017 11:14
SPOILER do Chicago Fire!
Pojawiła się zapowiedź nowego sezonu: https://www.facebook.com/NBCChicagoFire/videos/1316252848501335/
Ja mam nadzieję, że to tylko wygląda jak wygląda i teorie z komentarzy są prawdziwe...
właśnie widzeee , jupi!🙂  🏇
UWAGA SPOILER CHICAGO PD

właśnie wyczytałam z komentarzy a propos Chicago Fire że z serialu odeszła na stałe aktora grająca Erin.. serio serial dla mnie straci sens oglądania 🙁
Facella   Dawna re-volto wróć!
02 września 2017 17:21
A jednak :/ wiadomo skąd ta decyzja? Dla mnie Lindstead to był taki smaczek tego serialu :/
Podobno też Antonio wraca do CPD. Chicago Justice chyba nie siadło, nie wiem czy w ogóle będzie kontynuacja.
O tym, że Sophia odeszła z Chicago PD wiadomo od końca ostatniego sezonu 😉
Fokusowa, ja tam nie śledzę informacji. wystarczająco dużo czasu zabiera samo oglądanie seriali a tu jeszcze czytanie i formacji
smartini   fb & insta: dokłaczone
04 września 2017 07:42
Facella, Justice zamknięto po pierwszym sezonie, było oficjalne info na fp. A jeśli nie będzie Erin to czarno widzę moje oglądanie... to była fajna postać, i pod kątem Linstead i jej relacji szefem... BU
Z samego serialu można wywnioskować - Antonio przeszedł do innej jednostki i ledwo się pojawiał, Erin dostała ofertę z FBI i naturalnie też zniknie. Mi też szkoda, bardzo ją lubiłam jako postać, do tego jest prześliczna  😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się