wasze ulubione seriale
Twoje guru to zły twór jest 🙁 okrutny i bezlitosny. Chociaż tyle że sezon 3 będzie.
Biczowa, niestety. Ale czasem dobrze wiedzieć że nie ma na co czekać bo sezon się skończył 😉
Męczę 3 odcinek 1 sezonu sense8. Nie wiem czy jeszcze liczyć że się wkręcę. Masakrycznie nuuuuudne.
Zaczęłam oglądać dom grozy i póki co mi się podoba, właśnie zaczęłam 2 sezon.
Penny Dreadful jest świetny 💘 Szkoda, że ma tylko 3 sezony. Eva Green powinna za niego zgarniać nagrody workami, a nie dostała ani jednej Emmy, co uważam za nieporozumienie.
Przedostatni odcinek Pozostawionych pozostawił mnie znowu z totalnym wtf, choć [spoiler] ponowna śmierć i zmartwychwstanie Kevina nieco mnie znudziła, choć okoliczności ciekawe. I Patti <3 Go home, you're dead. [koniec spoilera]
Zobaczymy, co zaserwują w finale sezonu 😀
Gdzie oglądaliście czy oglądacie Lucyfera? Właśnie przed chwilą, podczas kiedy wróciłam do pierwszego sezonu, z filistera usunięto serial.
Jeśli ogarniasz po angielsku to polecam na animmex - wszystkie odcinki są
linknie będzie kolejnego sezonu Sense8.
Ramires życie ratujesz :kwiatek:
Rul, cudownie, mi się w końcu przy 4 odcinku spodobał. Kończą 2 sezon życiowo czy nie ma co się pakować?
Biczowa, serialeonline.pl 🙂
Rul, o niee :< a chciałam wiedzieć co dalej, nieładnie
Skończyłam Anię. Nie podobało mi się "dorabianie" pewnych wątków. Oczywiście film musi różnić się od książki, ale w niektórych wątkach wg mnie poszli za daleko. Np. historia Gilberta. Dla odtrucia czytam oryginał. W maju byiiśmy w Kanadzie i cały czas suszylam mężowi głowę, że w planie wycieczki nie uwzględnił Wyspy Św. Edwarda, zamiast np. oglądania wielorybów. On w ogóle nie wiedział, o czym ja mówię. Teraz nadal mu suszę, ale już wie 😀
Obejrzałam dwa odcinki Sherlocka, w ogóle mi się nie podoba. Teraz House of Cards. Planu na potem na razie brak.
smartini dobra kobieto :kwiatek:
Finał Pozostawionych to dla mnie miazga, świetnie się go oglądało. Do połowy odcinka nie mogłam zrozumieć co poszło nie tak, co się dzieje i o co chodzi 🤔 super! Polecam bardzo 🏇
A ja ostatnio obejrzalam chance. Bardzo przyjemny serial! A Hugh Laurie nadal w medycznych tematach sie spelnial 😁
buyaka, kurde, a ja nie mogę go przełknąć. Jakiś taki mroczny i psychiczny mi się ten serial wydaje, zwłaszcza, że Lauriego strasznie lubię.
nie widziałam 😀 sprawdzę 😉
widziałyście że tvserialeonline umarło? 🙁 jest gdzie oglądać ale bardzo lubiłam to, ze nowo dodane odcinki były na pierwszej stronie, wiedziałam od razu co danego dnia można było obejrzeć ;/
xxagaxx, ale serialeonline działa, też mają nowo dodane na pierwszej stronie 🙂
smartini, ja jakos nie lubię tej strony. Próbowałam się tam zarejestrować to nie jestem w stanie (pewnie to wina przeglądarki, no ale :P ). Z braku laku będę tam oglądać, ale bardzo mi przykro że tvserialeonline nie ma. Tak samo jak iitv umarło świat mi się na chwilę skończył :P
Ej, ej mi iitv działa! :P
"Pozostawionych" jeszcze nie oglądałam finału sezonu, ale jakoś nie śpieszy nam się z P. do tego - ostatnie odcinki oglądaliśmy na siłę O.o
I zaczęłam nowy sezon House of Cards! <3
Moon, dobra kobieto! Faktycznie, wrócili <3
O jak dobrze, że iitv działa. Już się zestresowałam brakiem tvserialeonline. Kamień z serca no. 😀
Ale serio iitv nie działało? Kiedy? :P Ja cały czas oglądałam jakieś stare seriale i nie zauważyłam chyba 🤣
No iitv nie działało na pewno jakiś czas temu bo musiałam zmienić stronę z tego powodu. Filister już całkowicie pusty, szkoda 🙁
JARA, to właśnie dlatego mi się podoba. Świetny klimat, dobra fabuła i przecudowna rola "D" 😜
Każda postać jest w jakimś wymiarze mroczna, nie da się pozbyć uczucia wszechobecnej beznadziejności.
przypadł mi do gustu, ciekawa jestem czy bedzie kolejny sezon 😉
laski gdzie najlepiej oglądać teraz chirurgów? miałam serialowy detoks przez pare miesięcy i pozamykali strony, których używałam 🙁
galopada_, serialeonline.pl ?
Kurde dzięki za polecenie Designated Surivor. Wciąga mega 😀
Polecam serial Geniusz 😉 gdzie w rolę starego Alberta wciela się Goeffrey Rush (Jak zostać królem, Piraci z Karaibów, Monachium). Serial nakręcony na podstawie słynnej biografii Waltera Isaacsona pt. „Einstein. Jego życie, jego wszechświat”.
Finał Pozostawionych to dla mnie miazga, świetnie się go oglądało. Do połowy odcinka nie mogłam zrozumieć co poszło nie tak, co się dzieje i o co chodzi 🤔 super! Polecam bardzo 🏇
Też tak uważam 😀 Świetnie się oglądało 😀 Opowieść Nory (niemal) wszystko wyjaśnia. Dla mnie idealne zamknięcie serialu.
spoiler
Choc nie rozumiem, dlaczego ten naukowiec nie zbudował wcześniej maszyny po drugiej stronie. Na pewno znleźli by się chętni do powrotu.
koniec spoilera
gdzie można obejrzeć finałowy (dwunasty chyba) odcinek sense8? Premiera była już dawno, na iitv ani cda go nie ma
Jest tu ktoś na bieżąco z Chicago PD ? 👀 i może mi zaspoilerować co się stało z Kim Burgees? 👀