Poszukuję kamizelki na sezon wiosna-jesień. Teraz jest spory wybór ale niestety zimówek 🙁 Najchętniej bordową. Możecie coś polecić w cenie nie wywalajacej z butów ?
Czy widział ktoś gdzieś polo/golf z krótkim rękawem/koszulkę, ale nie luźną w kolorze pasującym do powderrose eskadrona? Te pikeurowe mają granatowe wstawki, podczas gdy czapraki są z beżowymi dodatkami i gryzie mi się to koszmarnie :/ Ewentualnie coś w kremowego w ludzkiej cenie?
plunia, - niestety, one na mnie leżą średnio szczęśliwie, są przydługawe... już myślałam o laurenie, ale też jak na złość jasny róż jest z granatem w dodatkach 🙄 Jak się nic nie znajdzie to pewnie będzie hilfinger i skracanie u krawcowej, ale póki co się nie poddaje 😉 Burkinafaso - we wszystkich sklepach i u fotografów, jeśli robią nadruki na koszulkach ze zdjęć 🙂
Dziewczyny, szukam brązowego/brązowo-czarnwego kasku. Obecnie mam Charlsa Owena Wellington i nawet jest mi do twarzy (poza tym, ze jak ho zdejme wygladam jak zmokla kura 😁 ) ale za nic mi sie on w brązie nie podoba. Any ideas? 👀
Shantowa, a do jakiej kwoty? Ja mam GPA, czarny z brązowym daszkiem, i z tylu też ma wstawkę brązową, uwielbiam go. I głowa sucha praktycznie po treningu. GPA robi w standardzie całe w kolorze, brąz jest bardzo ciemny:
xxagaxx Właśnie muche uwielbiam i prawie zostalam szczęśliwą posiadaczką czarnego, ale przy zmianie całości sprzętu na brąz mi nie pasował. Za to brązowa mucha kompletnie mi nie leży 🙁 Odezwę się na priv do Ciebie :kwiatek:
tulipan, a wiesz jak ten alcantrowy zamszyk spisuje się w użytkowaniu? Ja widzę rysy na moim GPA, bo to spadnie gdzieś, albo co chyba zdarza się najczęsciej w lesie jakąś gałęzią zarobię :P i tak obawiam się ze ślady byłyby strasznie widoczne.
tulipan, pięknie się prezentuje. Ale czy ty uskuteczniasz wypady do lasu i przedzierasz się przez drzewa? Konisko oczywiście ma drogą utorowaną, ale moja głowa już pięknie zbiera pajęczyny czy zwisajace gałęzie.
xxagaxx, no weź, na wypady do lasu zostaw stary kask, a alcantre na zawody 🙂 tak swoją drogą muszę starego mistralla wymienić i nie wiem na co... nie chce mi się wydawać majątku na kask codzienny i nie wiem, co w ogóle rozważać.
xxagaxx fakt, troche ginie, ale wygląda bardo ładnie 😉 - Tylko, Ty masz czekoladowy sprzęt, a ja tabacco (gad.. nie myślałam, że dopasowanie to taki kłopot :P) anai pierwszy jest prze-cudowny ... 😜
[quote author=Burkinafaso link=topic=120.msg2669216#msg2669216 date=1491557750] A mi się marzy bluzka z moim srokaczem. Znalazłam jedną stronę, gdzie mogę zamówić. Ale może orientujecie się gdzie jeszcze mogę wykonać coś takiego?
Czy ktoś ma zdjęcie tej koszuli na żywo? Chce ją kupić na prezent osobie uwielbiającej wszystko w koronce, ale boję się, że na żywo wygląda bardzo kiczowato 😵