Zeeeen ! przez Ciebie mam ochote na kolejny pad 😁 tylko nie wiem jaki :P
wyprzedazowe to ok 175 zł tak było ale teraz nie liczyłabym na to bo zawsze przodownikiem w wyprzedażach było ihaha które tej kolekcji chyba nie bedzie miało. A tak to tylko w sklepach jakies nieliczne niedobitki .
hhahha, sorki :kwiatek: ja po prostu przezywam zalamanie po 'jakosci' eskadrona i mam zamiar totalnie przerzucic sie na jarpol, hkm, eurostar oraz anky. chyba ze sie anky pospurchlaja to wtedy zostanie mi trojka wspanialych 💃
wyprzedazowe to ok 175 zł tak było ale teraz nie liczyłabym na to bo zawsze przodownikiem w wyprzedażach było ihaha które tej kolekcji chyba nie bedzie miało. A tak to tylko w sklepach jakies nieliczne niedobitki .
Właśnie chciałam wiedzieć czy warto ryzykować czekanie - jak widać nie 🙂
Fantazja chyba lubimy podobne odcienie jasnej zieleni. Mi też się bardziej kiwi podoba 🙂 Choć z chęcią zobaczę fotki w słońcu- bo na pewno barwa lepiej będzie widoczna (kiwi w podobnym cieniu jest zieleńszy, a ogólnie też ciężko na fotkach uchwycić kolor). 🙂
[quote author=LOVELY link=topic=202.msg267688#msg267688 date=1244061190] mój sand nadal 'idzie'- miał być w tamtym tygodniu ale okazało się ze nie było go w dostawie..
a skad zamawialas? moj z oksera przyszedl w dwa dni 😉 [/quote]
zamawiałam z kariny bo tam stadnardy są po 195 a na okserze chyba po 215
Przepraszam za OT. Brzask czy Ty wiesz co oznacza slowo pederasta?? http://pl.wikipedia.org/wiki/Pederastia . Jestes pewna, ze zakladajac koniowi rozowy czaprak robisz z niego pederaste? Przepraszam za OT, ale akurat to mnie drazni.
sama jestem ciekawa jak to będzie wyglądało na mojej rudej Malince 😉 na pewno uraczę was fotami jak tylko będę miała. To mój pierwszy pad anky ale moje mysli niebezpiecznie kierują się w stronę creta blue i hortensji 😜