Majeczka ja będę jako kibic 😉 14 lutego napewno 🙂 Może aparat wezmę 😉
Ps Do Warszawiaków jeżdżących autobusem lub wiedzącym - jaka 700 do Aro jeździ , bo skleroza mnie dopadła 🤣
Pozdrawiam 🙂
Majeczka ja będę jako kibic 😉 14 lutego napewno 🙂 Może aparat wezmę 😉
Ps Do Warszawiaków jeżdżących autobusem lub wiedzącym - jaka 700 do Aro jeździ , bo skleroza mnie dopadła 🤣
Pozdrawiam 🙂
704 🙂
bierz aparat bierz 😀
Zaspałam 🙁
Kto jedzie do Kuźni 22 ? I mógłby mnie zabrać z Warszawy ? Proszę o smsa na 509855261 , bo nie wiem kiedy będę na necie teraz 🙂
Pozdrawiam 🙂
Ponawiam pytanie i prośbę :kwiatek: Proszę :kwiatek:
Pozdrawiam 🙂
Podbijam - 19 kwietnia jestem na regionalnych w Lesznie - jak sie ktoś wybiera dajcie znać 😉
Ja będę w Lesznie, ale niestety jako widz tym razem i przez kolejne 9 miesięcy 😉
Zawody z 19 są odwołane 😉
Te Leszno to zawsze... coś nie tak. Dzięki za info, bo pewnie bym pojechała 🙂 - cóż jeszcze w Jaroszówce coś będzie na pewno...
Sorbona , a Jaszkowo ? 26 kwietnia - wybieram się 😉
Ktoś wstawi link leniuchowi kalendarza regionalnych mazowieckich :kwiatek:
Weźże sobie WMZJ wyguglaj!
Dzięki Ewuś,
Ale nie ma kalendarza z samymi regionalnymi?
wydaje mi się, że nie ma, przynajmniej ja nie znalazlam
ma ktos ifo na temat czt w stajni sawanka, monika j. pgr bródno nie szykuja sie jakies towatrzystkie zawody?
W najbliższy weekend regionalki w Kołatniku k. Wałcza (zach-pom) jakby ktoś był zainteresowany 😉
Nie wiedziałam gdzie zapytać tu chyba nie zrobię problemu chociaż nie chodzi mi o regionalne. tak więc chciałam zapytać jaki jest najniższy konkurs skoki na zawodach ogólnopolskich?
Nikitaa Zazwyczaj N, konkursu dla 5-latków nie licząc.
Czasami rozgrywane są konkury klasy P (np w Kuźni Nowowiejskiej) a i w tym roku na Legi były konkursy od L klasy.
nie mogę znalesc propozycji na zawody regionalne w ekofarmie 11.06, wie ktos moze cos gdzie sa?
Brzask wybierasz się?
http://www.voltahorse.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=959:zr-b-zr-a-eko-farm-11062009&catid=39:propozycje-zawodow&Itemid=69
wybieram sie napewno na jakies w długi weekend 11-14 tylko jeszcze nie wiem gdzie ekofarm mam najblizej ale tam konkursy w skokach tylko do L a ja chcialabym jakies P smignąc też
A wie ktoś może gdzie w okolicach Wrocka beda jakies otwarte towarzyskie?tak zeby kon mogl zobaczy co i jak 😉
Brzask są jeszcze w Aro, w Wilanowie i w Kuźni. Aż żałuję, że nigdzie już nie będę mogła pojechac, tym bardziej, że Aromer mam pod nosem
No ja do Milanówka nie jadę,bo konkursy do L i za daleko.Pewnie pojadę do Aro,bo bliziutko no i zastanawiam się nad tym Wilanowem...
Dzięki. Może pojadę chociaż wolałabym jechać gdzie jest ta liga maz..ale marzy mi sie kurtka Sango.. 🙇
muszę Cię Dramka zmartwić, ale chyba w nagrodach nie jest przewidziana 😉