Koncerty, imprezy i inne wydarzenia artystyczne
Idzie ktoś na M83 na Torwar? 🙂
Odkopuj, bo się wysypało niesamowicie dużo ogłoszeń na 2017!
Aerosmith, Guns n Roses, Deep Purple, Rod Stewart 💃 To moja lista aktualna + 8 koncertów Depeche Mode. Ale mi się oberwie po portfelu.
2017 rokiem bankructwa 😂
Oprócz wcześniej wymienionych to jeszcze Linkin Park i SOAD na Impactie, The Weekend, Radiohead i Foo Fighters na Open'erze (dla mnie to jest jakiś koszmarny termin, a na The Weekend bym pojechała), Bruno Mars, RHCP, Coldplay, Depeche Mode, czekam co jeszcze 😁 ma wrócić Sheeran, 30STM mają wydać nowy album, FOB też podobno coś szykują, ale nie wiadomo czy na 2017, czy na 2018.
A ja w kwietniu wybieram się na Ghost!
ktoś idzie...?
Ed Sheeran ogłosił trasę na Europę, niestety nie ma Polski, a jego manager informuje, że nie będzie przed 2018 😤
Ktoś się może jednak wybiera do Berlina?
Ja się wybieram do Berlina 😀
No własnie - czy ktoś jest mi w stanie pomóc w wymianie biletów? Nie znam niemieckiego, a przypadkowo kupiłam najlepsze bilety siedzące zamiast trochę tańszych na płytę. Przypuszczam, że znajdzie się jakiś chętny na wymianę, ale nie umiem tego ogarnąć przez barierę językową - nawet nie moge znaleźć jakiejś grupy na fb gdzie ludzie odsprzedają bilety itp 🙁
Ramires, możesz próbować w polskich grupach nawet, sporo osób się wybiera. Ja i mama mamy trybunę, sektor 203 🙂 ale walka o te dwa bilety trwała 45 minut.
Ramires tu np :
https://www.facebook.com/sheeranpoland/?ref=ts&fref=tsTu jest grupa zamknięta więc poproś o przyjęcie: [[a]]https://www.facebook.com/groups/1277790662314693/?multi_permalinks=1284518164975276%2C1284474651646294%2C1284473851646374¬if_t=group_activity¬if_id=1486030542486186[[a]]
Adminem powyższej grupy jest ten facet:
https://m.facebook.com/LittleStranger21?notif_t=group_activity. Z nim też możesz pogadać, bo wiem, że kupował dużo biletów, może ci wymieni.
Dzięki 🙂
Nie do końca rozumiem tego gościa - dlaczego on się zajmuje kupowaniem biletów dla osób trzecich po tych samych cenach jakie były pierwotnie...? To wygląda na szemrany biznes
Nie, to przewoźnik, organizuje wyjazdy na koncerty i dla osób, które deklarują, że pojadą jego busem kupuje bilety.
Mi właśnie strzeliło 10 biletów na koncerty Depeche Mode 😍
Sztokholm, Bratysława, Lipsk, Drezno, 2x Hannover, Rzym, Lizbona, Warszawa, Cluj.
Zobaczę się z kimś w Wawce? 😅
Wkurzam się bo w tym roku nie ma nic - dosłownie NIC co by mnie interesowało w kwestii koncertów 😤
Zastanawia mnie jeszcze Metallica w listopadzie ale to już chyba bardziej turystycznie. Ktoś planuje? 👀
Wybiera się ktoś na Roda Stewarta za dwa tygodnie? 😀
aaaaaa!! Arcade Fire ogłosiło europejską trasę 😍 Ktoś tu w ogóle słucha tego cuda?
Wybieram się do Barcelony, Mediolanu, Florencji i Dublina.
Czy tylko ja się jaram nową płytą FOB? Trasa na razie tylko na USA, ale Europa to tylko kwestia czasu 😍
Wybaczcie post pod postem, aleeee.
Ja już po pierwszym koncercie Depeche Mode na trasie 💃 Nie będę się rozpisywać, bo tu nikogo tak zakręconego nie ma.
Natomiast jeżeli ktoś się zastanawia nad koncertem w Warszawie w ramach czystej rozrywki to chyba warto - chyba, bo ja nie umiem w takich kategoriach oceniać. Grają mniej piknikowych klasyków a trochę więcej dobrych 😀 utworów. Ale za to są w nieeeeesamowitej kondycji i Gahan wokalnie miażdży. I atmosfera w zespole zdecydowanie lepsza niż 4 lata temu.
A najtańsze bilety na trybuny kosztowały chyba 170 zł, więc taniutko, normalna płyta też nie była jakoś bardzo droga. Lato będzie, więc myślę, że fajnie się wybrać 🙂
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18268490_1410585435667505_5651224041711784755_n.jpg?oh=50d7863f46fd4985e4b886d31ce28312&oe=5987D0CF[/img]
czy ktoś wybiera się na Evanescence 20.06 na Torwarze?
edit - kogo tam spotkam? 😍
Titanic z muzyką na żywo w wykonaniu krakowskiej orchestry symfonicznej SINFONIETTA, chóru chłopięcego - MIAZGA. Niesamowite uczucie usłyszeć całą ścieżkę dźwiękową od początku do końca a nie tylko wybrane fragmenty. Do tego Górniak gościnnie w finałowej piosence dała radę 😀
a ja w niedziele bylam na Hansie Zimmerze- wow! ale arena w lodzi zupelnie odpada pod.wzgledem akustyki, moglo byc duuuzo lepiej.
nerechta, Zazdroszczę 😀 byłam rok temu w Gdańsku, poszłabym jeszcze raz...
I w ogóle to marzy mi się na FMFie projekcja Gladiatora, Interstelar albo Incepcji z muzyką na żywo 😍 może kiedyś, Zimmer w wywiadzie ostatnio żałował, że jego trasa w pl nie zgrała się czasowo z FMFem bo bardzo ten festiwal szanuje
nerechta, arena jest fatalna, to fakt. Nawet Deep Purple brzmiało słabo. 🙂
ja w Łodzi byłam na Muse. Dobrze brzmieli ale oni to mają jakichś dźwiękowców z kosmosu bo jeszcze nie słyszałam ich słabego nagłośnienia, a byłam na 5 czy 6ciu :P
Muse to są magicy od koncertów, gdziekolwiek by nie grali 😉
Też narzekalam na nagłośnienie Atlas Areny, kiedy byłam tam na SOAD.
czyli sie potwierdza - dobrze wiedziec takie rzeczy. Arena odpada na cokolwiek innego w takim razie 🙂
A Zimmer jest niesamowity, swietny czlowiek 🙂 i robia taka miazge ze ach! 😜
Imagine Dragons na Atlas Arenie brzmieli w porządku.
Ktoś jutro na nich na Służewiec? (Orange Warsaw Festival)?
Jestem po 4 koncertach (dziś 5ty, siedzę na stadionie już) koncertach Depeche Mode - jeden w Sztokholmie i 4 w Niemczech. I powiem Wam, że w życiu nie widziałam tak źle zabezpieczonych pod względem organizacji bezpieczeństwa koncertów! Kurczę, ostatnie wydarzenia raczej powinny nasilić kontrolę a tu jest jakiś sajgon! W Niemczech jest wręcz niebezpiecznie, nikt nie próbuje jakkolwiek zorganizować ludzi - już nie mówiąc o sprawdzaniu! Dziś nawet nie otworzyli mi torebki 😤 . I naprawdę, widziałam w życiu masę koncertów w całej europie i WIEM, że można ludzi zorganizowac zeby sami dla siebie nie byli zagrożeniem.
Następny przystanek koncerty we Włoszech, zobaczę jak tam będzie.
Kto idzie na Linkin Park we czwartek? 😉
Depeche Mode ogłosili 3 koncerty na zimówce w Polsce 😂 😂