Nadawanie imienia
Potrzebuję pomocy w nadaniu imieniu dla ogierka huculskiego na literę G. Z góry dziękuję za pomoc :kwiatek:
Góral
Poszukuje fajnego imienia dla klaczki na J matka to Jutona a ojciec Pędziwiatr 🙂
Polskie: Jutrzenka, Jemioła, Jarzębina, Jodełka, Jawa, Jaszczurka, Jaśmina, Juniorka, Jamajka, Juwesta, Jagiellonka, Jagodzianka, Jakarta, Jaskółka, Jasna, Jaśnie Pani, Jej Wysokość, Jesienna Noc
Inne: Jacqueline, Jungle Girl, Jackie, Jersey, Jockey's Precious, Jolly, Josefine, Joy, Just Do It
Cd.: Jeniseja, Jaśnica, Jurata, Juragna, Jokasta, Jesziba, Jucateca, Juka, Jemiołuszka.
A ja szukam imienia na literke K
Najlepiej zeby zaczynalo sie na Kar....
Podoba mi sie Kardamon ....
Kaszmir tez ladne....
Ale dla klaczki mam pustke jakos zadne mi niepodchodzi,moze Wy cos wymyslicie. :kwiatek:
kasia Znam jednego Kardamona- ciężko się skraca to imię 😀 ale fakt ładne
Dla klaczki: Kasandra, Karta, Kariva, Kaliope, Kariya, Karita, Karotka
Karaoke pasuje i dla chlopaka i dla dziewczynki
No wlasnie Kardamon trudny ale podoba sie strasznie , ale jak zdrobnic to Kardek ,Karduś 😂
Karaoke i Karotka fajne 🙂
Karioka, Kardia, Karabela, Kamea, Kariera, Kafejka,
Kariola brzmi interesujaco,Karabella tez nie zle....
Wpisze do pozostalych propozycji,bede miala z czego wybierac 🙂 Dziekuje Wam :kwiatek:
Czekam na kolejne propozycje do mojej listy 😉
Kardasz, Karwasz, Karmen, Karmen, Karat, Karo, Karmazyn, Kares, Karmel, Kracena, Karabin, Karacondo, Karambol, Karamont, Karbonit, Kardigan, Karenina, Kariera, Karissima, Karlsson, Karnawał, Karrera, Kartagina, Kartago, Kartel, Kartezja, Karuba, Karuso, Karuzela, Kokarda, Knight of ____ 😜
Karmel 😍
Karmin
Kobalt, Koral 😉
Karmin fajne ..... a jak by tak dla klaczki Karmina ??? Tez fajnie brzmi i zdrobnic sie da - Karmi,Karmis....
Karmelka 🙂
Przy takiej okazji zawsze warto otworzyć Atlas Świata 😀
Karabah, Karaczi, Karat, Karahalli, Karax, Karaganda, Karagina, Kartagina, Karaman, Karama(n)li, Karamea, Karamiran, Karelia, Karema, Kargali, Kari, Kariya, Kariyama, Karma, Karnak, Karoi, Karrata, Karshi itd. 😉
Kanczendzonga - trzeci pod względem wysokości ośmiotysięcznik. 🙂
[quote author=Lanka_Cathar link=topic=3864.msg2673113#msg2673113 date=1492622076]
[/quote]
eee. juz widze ksywke `Kacza Noga`
Ale dla klaczki mam pustke jakos zadne mi niepodchodzi,moze Wy cos wymyslicie. :kwiatek:
Karmelita, Karetina, Karadina, Karizona, Karmita, Karbala, Karinella, Karwada, Karenza, Karrera, Kardanza, Kardonna, Karfada, Karanda, Karmada, Karinette, Karuba
[quote author=Lanka_Cathar link=topic=3864.msg2673113#msg2673113 date=1492622076]
[/quote]
W dodatku tzw. góra, która nie lubi kobiet. Lepiej nie iść w takie imiona, żeby się źle dla amazonki nie skończyło 😉
Kacza noga nie lubiaca kobiet 😂 😁
Podobala mi sie Kapadocja ale rodzinie imie nie podchodzi 🙄
Teraz chodzi mi po glowie jedno dla klaczki i ogierka 🤣
Bo Karmin lub Karmina .... 😉
Karisma. Kiedyś widziałam taki zapis i bardzo mi się spodobał, może się nada. 🙂
Jeszcze jakis zbiór imion, nazw geograficznych i innych takich:
Keara, Kira, Kiara, Ksylena, Konkordia, Ksena, Kissana, Kerubina, Kiliana/Kirijana, Kolombina/Kolumbiana, Krizantema, Kreszimirka, Karma
Kerubin, Kardos, Kruno, Krzemień, Krater, Koral, Karrigan, Kardash, Kariotis
alcatraz Dziękuję :kwiatek:
O, Karramba mi przyszło jeszcze do głowy 😉
Kenia, ja planuję tak psa nazwać, ale może dla konia też się nada 😉
[quote author=majek link=topic=3864.msg2673391#msg2673391 date=1492690418]
[/quote]
W dodatku tzw. góra, która nie lubi kobiet. Lepiej nie iść w takie imiona, żeby się źle dla amazonki nie skończyło 😉
[/quote]
Rozwaliłyście mnie. 🤣 Nie wpadłabym na takie przezwisko, a o tym drugim nie wiedziałam. Tzn. wiem, że Wanda Rutkiewicz została na tej górze.