Metrowy szetland bez problemu i bez użycia bata uciągnie na bryczce ponad 300 kg. po drodze gruntowej ubitej lub po asfalcie. Niektóre kucyki trzeba jeszcze trzymać aby nie odpaliły.
Wpadam chyba z najbardziej laickim pytaniem, jakie można zadać :P Jestem przed wystawieniem na sprzedaż dwóch wędzideł oliwkowych, ale już na tym etapie spotykam się z problemem.. Mianowicie : JAK ZMIERZYĆ? Od którego miejsca? 🤣 Tak samo z grubością, w którym miejscu mogę ją zmierzyć?
Wet kazał chronić ścięgna, stabilizować je gdy wrócimy do pracy po kontuzji. Wspominał właśnie o owijakch polarowo-elastycznych, ale zawijanie trochę trwa 😉
LSW ogier Soner hit po zakupie przez S.O Sieraków , też stał w zasłoniętym boksie, do czasu kiedy się zaaklimatyzował i wyciszył . Dzisiaj jest wziętym i bezproblemowym ogierem . Więc zanim stworzysz jakąś brednie to pomyśl . 🤔wirek:
Smartini może ja głupi jestem ,i moje czasy przeszły do lamusa , ale wydaję mi się ,że nawet troll powinien mieć jakąś minimalną wiedze w temacie który troluję . 😉
niesobia, nieee, wystarczy rzucić komentarz 'z siedzenia' bez jakiejkolwiek argumentacji (im mniej znaków tym lepiej) i potem patrzeć, jak świat płonie 😀
Smartini , czyli mam rację i głupi jestem , a moje czasy minęły , bo dawniej świat od takich komentarzy nie płonął, a gaszone były ciepłym strumieniem moczu . 🤣