Mam szybkie pytanie kuchenno-elektryczne. Poniewaz musielismy zmienic cos w naszym projekcie ze wzgledu na umiejscowienie domu na dzialce, pojawila sie nam nowa przestrzen miedzy szafkami do zagospodarowania. Przypomne fotke:

Wracajac do sprawy- usunelismy jedno okno to od strony ciemnych mebli i zaplanowany zostal tam panel w kolorze blatu. Pytanie mam natomiast odnosnie gniazdek. Generalnie projektantka zaplanowala takie jakby 2 stacje wysuwane z blatu, ale kusi mnie, zeby na tej powstalej przestrzeni wcisnac jeszcze jakies takie "na stale". Ktos ma doswiadczenie, czy w takim panelu mozna zrobic dziure na kable/ miejsce na gniazdko?
I jeszcze pytanie powiedzmy wodne. Kiedys czytalam tutaj, ze zachwycaliscie sie systemem do odkamieniania wody na glownym zaworze w domu. Chetnie bym cos takiego miala u siebie. Czy trzeba to zaplanowac w instalacji wczesniej, czy jest to raczej obojetne? Polecicie mi jakies konkretne urzadzenie?
Quendi Tez bym malowala, ale kompletnie nie wiem, na jaki kolor. Moze cos jasnego?