no właśnie aż nie mogłam uwierzyć w swoje gapiostwo 🤣 sama o tym pisałam, a tu niespodzianka
no właśnie, o tym niezdychaniu koni na kupony było już pod koniec ubiegłego roku i na razie cisza w temacie 👀 ja tylko nie zbieram koni na kupon, a kupuję od razu 10 jak mam je zdechnąć (żeby nie przepadła mi kasa na konie, jeśli to wprowadzą)
w którym miejscu położenie ośrodka będzie najlepsze? Jest możliwość zmiany i zastanawiam się, do tej pory miałam plażę ale piasek jest mało przydatny..Las czy góry? :kwiatek:
Góry lub Las, w zależności od tego, czego Ci bardziej brakuje w ośrodku do minimum 100. : )
U mnie 11 000 PD. Ostatnio ze 2 000 poszło mi na samo postarzanie koni na kupon, bo mi się ich nie chce ogarniać i właśnie mam za każdym razem jakieś 20-latki do postarzenia. Za lenistwo się płaci. : P
Pilnie kupię każdą ilość różdżek, piorunów i pięt achillesa. Płacę 1 kupon za 3 szt. 😉 Nadal również szukam osób, które chciałby się pozbyć lir lub muśnięć, kupię za eq 😉
edit: zapomniałam napisać, że możecie od razu wystawiać na ArinStreal 🙂
CzarownicaSa, a co to za rzecz w ogóle? mam różdżki i piętę, jeśli coś z tego, to możesz mi podrzucić jedną sztukę, a ja prześlę w sumie dwie do Dunkii jeśli wam to pasuje
jeśli kogoś interesuje jakiś przedmiot, to pozbędę się: piorun x 2 (te niżej to w ilości większej) muśnięcia krew meduzy wody młodości różdżki najlepiej pisać bezpośrednio na limonkowa. 🏇