[quote author=xxmalinaxx link=topic=25.msg2640271#msg2640271 date=1485199614]
faith Beet Quick od ProLinen? http://pro-linen-shop.pl/pl/p/Pro-Linen-Beet-Quick-Szybkie-wyslodki-buraczane-/347 W sumie taki mają target 🙂 Szybko i wygodnie 🙂 Ale np Beet Mix'y, które ja podaję, też ProLinen, są prawie tak samo szybkie i zalewam ciepłą wodą z kranu. Dla porównania wysłodki Optifeed zalane nawet wrzątkiem, potrzebują minimum 30 minut.
A ktore z Opti, bo sama w sobie firma nie robi wyslodkow 😁 British Horse Feed Speedi robia sie w 10min max, a Dengie Alfa Beet w max 15min, wszystko ciepla woda, bo ja nigdy nie podaje wyslodkow na zimno.
Z Hippolyta Winter tez w 10min, tak samo z Baileysa, generalnie wszystkie te spreparowane robia sie szybko. Wolno beda sie robily tylko 'naturalne'.
Cubbins -> Karola jest wlascicielka Nuby, wiec dziwnie tak pisac o sobie w 3 osobie 😎
Fokusowa -> 5 workow to jest na miesiac z kwalkiem, zakladajac ze karmisz po miarce na karmienie. 2-3 miesiace to chyba jak dajesz koniowi musli jako nagrode po miarce 😉
[/quote]
mi przy karmieniu nubą tak jak jest zalecane na worku ( 2 kg na dzień jako wyłączna pasza) schodzi niecałe 3 worki na miesiąc, 5 starczyłoby mi na 2 😉 - wychodzi po 3 miarki na dzień