Dzieci, ciąże & pogaduchy o wszystkim i o niczym
seven, lubię Cię czytać, fajnie ciepło piszesz.
Ja jestem jedynaczką i nie siedziałam sama. Rodzice mieli grupznajomych z dziećmi w moim wieku i też nas była czereda. My niestety nie mamy. Mało znajomych w ogóle, a mnożyć mało kto się chce. Tak jest w Pl, że czasem się nie dziwię...
Idrilla, wyglądasz jak ich starsza siostra co najwyżej.
Idrilla Staś jest przekochany, ale czasami trzeba dłuuugo tłumaczyć by oddał Wojtkowi gryzak lub jego pluszaka. Najgorsze jest nagle podbieganie do malucha i wyrywanie mu tego, co aktualnie trzyma. Jak za mocno trzyma to maluśki płacze, a starzy też płacze 😉 ale coraz częściej podchodzi do niego i chce go przytulać, rano podchodzi do Wojtka, bierze jego rączkę i mówi "witaj" 🙂, rozglada się czy nie ma pieluchy i potrafi sam z siebie zużytą wyrzucić do śmieci. Ma Stasiek potencjał, ale czasu nam brakuje i trochę cierpliwości by go ukierunkować.
Diakonka jeszcze w dwupaku. Wczoraj wrzuciła na IG cudowne, pełne miłości
zdjecie jak usypia krasnalki. Aż się wzruszyłam.
Byliśmy polatać po śniegu. Nawet lepiej się zjeżdża ze zjeżdżalni
jak jest na niej tyle śniegu 😀
O, a miało być w tym tygodniu... To nie jest tak, ze na cc ma się z góry ustalony termin? Czy się czeka aż się samo zacznie? (jestem zielona, nie mam pojęcia...)
maleństwo, ja miałam ustalony termin a i tak zaczęłam rodzic tydzień wcześniej... wiec planować to
sobie mozna 😉
Generalnie termin cc jest ustalany najcześciej na 39tc
A ja tylko chcialam napisac, ze dostalam dzisiaj paczke od Gienia-Pigwa z ciuszkami dla Groszka. I jakby ktoras miala ochote odkupowac ciuszki to serdecznie polecam 🙂 Wszystko czysciutkie, pachnace, poskladane i w super stanie. A poza tym dostalismy kilka bardzo sympatycznych gratisòw 💘 Takze polecam.
Dzieki Gienia. Poprawilas mi dzis paczka humor :kwiatek: 💃
A ja widzę, że Iwo to już na świecie! Gratulacje Diakonka!!
Dorzucę jeszcze dzisiejszych randkowiczów (Sara i Kazio Mery)
Dzionka, a no juz teraz na świecie 🙂
Gratulacje dla Diakonki i witamy Iwa!
Ale dzieciaki się zmieniaj pamietam Kazia z lata jak był małym okruszkiem
Jeszcze jedno foto, bo mi Mery wysłała i się uśmiałam 😀 Tak teraz wygląda kawa z koleżanką 😀

Zresztą pewnie doskonale wiecie 😁
Hahahha super zdjecie! Małe sępy
maleństwo, strasznie mi miło 😡
Diakonka, gratulacje!! 😀
To dopiero piątek trzynastego! Łiii!
W ogóle jakiś czas cudów, dwie moje przyjaciółki się spodziewają, a miało nie być tak różowo. Chodzę i siąkam nosem :p
Paulina tez urodzila sie w piatek 13-go! Notabene za miesiac konczy dwa latka 😲
Diakonka Gratulacje!!
Dzionka Slodziaki! 😍 Co to za spodenki ma Sara?! Jak zwykle zajefajne!
Pandurska, ale zleciało, co?!
Szykujecie urodziny?
Diakonka, gratulacje! 🙂
Pandurska, roczek to kończy Hanka 😉
Dzionka, ale fajna z nich parka 🙂 Jaka jest miedzy nimi różnica wieku dokładnie?
Ale dzieciaki się zmieniaj pamietam Kazia z lata jak był małym okruszkiem
Prawda, teraz jest pulpecikiem 💘
Lotnaa dokładnie o 52 dni młodszy Kaź 😉
Ja tu Was poczytuje i mega gratuluje Diakonce i ciezarowkom! :Kwiatek:
ash Tym razem bedzie tylko nasza trojka i jakis torcik. Mi zlecialo pol wiecznosci z Paulinka przez to, ze jest taka ciezka w obsludze. Dzisiaj znowu spalam ze 2h przerywane w nocy 🙄 I tak od dwoch lat. Marze o normalnym funkcjonowaniu!
Lotnaa No faktycznie, ale glupi blad 😀 Juz poprawilam!
Lotnaa, kiedy Hania kończy roczek? Jutro? Jakoś zaraz :O
Pandurska, dzięki 🙂 Spodenki są z Okaidi, dorwane na wyprzedaży 🙂 Kurcze, a co się w nocy działo :/? Ciężko masz ostatnio...
A my mamy pierwsze "mama" - co więcej nagrane na filmiku, bo akurat Witek nagrywał jak ją karmię 😀 Aż mi łzy w oczach stanęły 😍
Dzionka Obstawiam piatki, bo to tak wyglada. Ale zajrzec do paszczy Paulinie jest prawie niemozliwe. Albo cos niezidentyfikowanego. Wstala przed 6 radosna i gotowa do akcji 😵 Na szczescie juz spi i mam nadzieje, ze pociagnie troche.
Dzionka, o ja! Ale Ci fajnie! 😍
Roczek mamy w poniedziałek 🙂
Diakonka gratki!!! Czekam, aż coś napiszesz i oficjalnie przedstawisz tu Iwa
Dzionka no nie gadaj! 👍 pokaż filmik 👀
Lotnaa o matko to już za dwa dni?! Jak ten czas leci... 😜
Filmik jest przekomiczny, ale wyglądam na nim jak kupa (ranek, dopiero wstałam i tak dalej 😉 ), więc mogę wysłać chętnym na PW co najwyżej 🙂
Lotnaa, to już zaraz! Jakiś prezent przewidziałaś 🙂?
No my tez roczek na " dniach ". Nawet moi rodzice przyjadą. Planuje upiec torta, a co! A Żr zbieramy na przyczepkę do rowera to dziadki maja wspomóc finansowo. Przynajmniej cos pożytecznego a nie głupie zabawki.
Diakonko gratuluje 🙂 i czekam z niecierpliwością na fotki 🙂
Gienia-Pigwa, moja przyczepkę dostała na gwiazdkę na 1,5 roku. Tak grzecznie i bezpiecznie zaczęła jeździć nią dopiero koło sierpnia mając ponad 2 lata. Wcześniej bałam się, że mi wyjdzie w czasie jazdy.
Gienia-Pigwa, no tak, wy też! My chyba zrzutę na fotelik zarządzimy 🙂
bera7 ale przeciez ona tak przypietą pasami to jak miała wyjsć?
Znajomy męża syna wozi do żłobka od kiedy on ma 8 miesiacy w takiej przyczepce 🙂
My chcemy kupic na wiosnę bo wlasnie w planach mam wożenie tak małego do żłobka jak jadendo pracy. Chce miec troche ruchu 🥂
Dzionka, ja chcę filmik! Ja! Wybierz mnie!
Moja ma przyczepkę, w wieku roku zjeżdżała w tym siedzisku w dół i miała szelki na uszach zamiast ramionach... Może taką dupną przyczepkę mamy. W tym roku nie było okazji, pewnie zacznie jeździć jak dom stanie...
Jutro idzie na bal. Ma nowe kapcie z MLP bo na sali zabaw wymagają miękkich. Chyba będzie w nich spać...
Gienia-Pigwa, może jakieś super pasy. Moja z nich spokojnie wyraziła.
maleństwo, moja ma tez taką prostą i.wyścielona jest skórami z owieczek. Dzięki temu nie zjeżdża pupa, miękko, ciepło i trochę wyżej do pasów.
bera7, a no widzisz. My posadziliśmy tak o. Tzn jechała kawałek na próbę, nie, że ją taką pogiętą ciągnęliśmy w trasę :p Wiem, że sątakie paśne przyczepki z fotelikiem, no ale poza naszym zasięgiem.