wasze ulubione seriale
Wkurza nie ale śmieszy 😉
Bardzo potrzebuje od was pomocy, zlikwidowali mi kinomana, zapodajcie linki do podobnych stron bardzo proszę :kwiatek:
Gdzie można znaleźć 4 sezon Sherlocka z napisami? Bo kurde obejrzałam pierwszy odcinek nowego sezonu po angielsku i nie wszystko rozumiałam 🙁 za szybko się wszystko w tym serialu dzieje.
Ogladamy Peaky Blinders, jest dobry.
mi się właśnie ładuje Taboo Toma Hardy`iego 😍 zobaczymy co będzie
Łykam właśnie ostatni odcinek Black Mirror. Mam mieszane uczucia w sumie... Wg mnie odcinek jest albo bardzo dobry, albo słaby :P Dają do myślenia momentami.
wiecie moze gdzie znajde Scrubs z napisami? dopiero się wciagnelam w seriale, wiec nie orientuje sie w stronach :kwiatek:
Sprawdzałaś na iitv?
Ja lubię oglądać na cda 🙂
Wiecie gdzie mogę ściągnąć sezon 3 i 4 Hart of Dixie a z polskiego Doktor Hart? Na chomiku są tylko 2 pierwsze sezony 🙁.
O nawet nie wiedziałam, że iitv znowu działa.
Tak w ogóle to czy tylko mnie zawiódł pierwszy odcinek 4 sezonu Sherlocka? Był nudny i skończył się melodramatem. Zaraz chcę obejrzeć drugi, ale aż się boję. Pierwsze 2 sezony były świetne, ale 3 był już moim zdaniem słabszy. Ten wydał mi się póki co jeszcze gorszy 🙁
Biczowa, z torrentów :P eztv.ag np.
branka, nie jesteś sama... bez polotu, bez zagadki i jakiegoś sensownego ciągu zdarzeń. Straszny burdel w scenariuszu, miałam wrażenie, że to zlepek losowych wydarzeń a nie odcinek :/ straszna bieda, nie porwałam się na drugi odcinek, niesmak pozostał :/
za to Taboo zapowiada się dobrze 3🙂
ło, ktoś Hart of Dixie ogląda 😀 już zapomniałam o tym serialu
czy ktoś jeszcze rozpacza nad zamknięciem kinomana?? :C
smartini - drugi jest lepszy,jego druga polowa nawet bardzo dobra i wreszcie jest tak, ze czekam na trzeci odcinek. Takze polecam przebranac, zaczyna sie znowu ciężko, ale końcówka doobra 🙂
smartini ja tez zapomniałam na hoho ostatnio wróciłam i strasznie lubię ten serial, nie dla postaci, nie da fabuły ale kurcze dla takiego jakiegoś bezstresowego, ciepłego (w sensie bardziej gamy kolorystycznej) obrazu Alabamy 😀 Ten serial ma jakiś taki kojący klimat (przynajmniej dla mnie).
Bez kinomana czuję się jak bez ręki i nie mogę znaleźć ani jednej strony, która by mnie zadowalała pod tym względem 😕
Biczowa, oj tak, on jest tak pozytywnie, przyjemnie odmóżdżający <3 nie robi sieczki z mózgu głupotą ale pozwala się wyłączyć i totalnie nie myśleć 😀
Ja tam lubię Wade`a i burmistrza 😀
Biczowa, możesz zerknąć na przykład na ten serwis - filiser.tv wpadłam na niego kiedyś przez przypadek 😉
Dzięki macbeth :kwiatek: Najgorsze że ja strasznie nie lubię zmian, nawet jak zmienia się głupią stronę internetową, bardzo ciężko mi się przestawić.
smartini Wade jest takim przyjemnym dla oka dodatkiem 🙂
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
11 stycznia 2017 06:00
Akurat jak wykupiłam konto na rok to musieli się zamknąć 🙄
The Affair wróciło. Oglądał już ktoś?
flygirl ja oglądam, ale jakoś mnie nie porwało póki co 😉
W sumie drugi sezon też nie był jakoś bardzo pociągający w porównaniu do pierwszego. Tak czy siak mam jakąś słabość do tego serialu, nie wiem czemu. 😀
Ale fajnie, że już jest, będę miała co oglądać w pociągu.
Ja też oglądam The Affair, ale nie porwał mnie. Bardziej taki mroczny i pokręcony, nie moje klimaty. I Cole'a trochę za mało 😍
O tak, Cole'a zdecydowanie za mało 😜 😁
obejrzałam własnie pierwszy odcinek 'Serii Niefortunnych Zdarzeń' i... jestem rozczarowana. Zwiastun zapowiadał się bardzo dobrze, fakt, że to produkcja Netflixa tylko mu dodawała.
Zachwytu N.P. Harrisem w ogóle nie rozumiem, scenografia jakby niedopracowana, wszystko wygląda na plastikowe i 'na siłę'. Aktorstwo dzieci też pozostawia wiele do życzenia (jednak Stranger Things przyzwyczaiło do zupełnie innej klasy w tej dziedzinie), efekty specjalne wręcz żenujące, momentami na poziomie Once Upon A Time :/
Czytałam te książki dawno dawno i może nie były najbardziej porywającą 'dziecięcą' literaturą ale był mroczny klimat, napięcie i 'to coś'
Tu zabrakło wszystkiego :/
w porównaniu do filmu z 2004 z Jimem Carreyem i Meryl Streep to bardzo biednie dla mnie 😤
Ja byłam tym zainteresowana, ale jak przeczytałam, że ma grać NPH, to z góry podziękowałam. No nie lubię go.
Jestem juz na bieżąco z Chicago Med i został mi ostatni odcinek Chicago Fire (od 4. sezonu jest koszmarnie przewidywalne), więc zabieram się za wspomniane Stranger Things 😉
Czy tylko ja uważam finał sezonu Sherlocka za totalne nieporozumienie? :<
Achaja, obejrzałam pierwszy odcinek nowej serii i kawałek drugiego i wyłączyłam. No nie dałam rady :/
Wciągnął mnie za to ostatnio miniserial HBO "Pustkowie" moje klimaty! 😍
Moon, drugi był dla mnie świetny, ale ostatni jest taką porażką, że chodzę obrażona od samego rana (a w sumie to od 1😲0, kiedy się skończył na BBC Brit) 😂
Gdzie oglądacie? 🙁 Bo znajduję tylko rosyjską wersję, która wyciekła 🙁
jako że zawiodłam się Sherlockiem (co to w ogóle było o_O batman, piła i pseudowzrószający horhor o rodzince?!) zabrałam się za Miasteczko Wayward Pines, zwiastuny w tv mnie intrygowały zawsze, najwyższy czas. Ktoś ogląda?
smartini, mi się bardzo podobał. Pokręcony, ale fajny.