Ja też mam kilka piece of cloud jak by ktoś chciał się za coś wymienić (tylkoe nie black orhid, bo już mam)
A ja kupiłam właśnie szklarnie 🙂
co najlepiej sadzić wtedy??
Boksów jeszcze nie mam. Poczekam az mnie będzie już stać na te porządne 🙂
wątek zamknięty
ja w szklarni zawsze sadze wheat jesienia. dzieki czemu zima mam zbior i moge sie jakos utrzymac. niestety, ale zimy dla EC sa ciezkie, wiec wtedy plon bardzo sie przydaje 🙂
wątek zamknięty
Rozumiem że zimą to nic nie można już sadzić??
wątek zamknięty
nie, zima nic nie rosnie, chyba ze w szklarni 🙂
wątek zamknięty
Ja wreszcie się posuwam do przodu z zarobkami dla EC 😅
Z jednego plonu zgarnęłam jakieś 17 tys equus 🙂
kasjopea, Dzięki wielkie, odeślę jak tylko będę miała 🙂
wątek zamknięty
Pozbyłam się wczoraj 4 koni za całkiem niezłe ceny. A już mi się wydawało, że nikt ich nie kupi.
Właśnie, wheat jest świetny. Mam teraz 4 pola z wheat, jeszcze ze 2 zasieję, ale będą zbiory 💃
wątek zamknięty
A po moich polach przeszła burza i w sumie 10% zbiorów poszło się... 👿
wątek zamknięty
Mam na wymianę 3x złote podkowy, medusa's blood i eolus wind!
wątek zamknięty
Jakby ktoś był ciekawy - klacze "pass" spokojnie rodzą źrebaki bez większego obniżenia zdrowia. Moja właśnie urodziła źrebaka w wieku 27,8.
Ile trzeba mieć marchewek na boks?
wątek zamknięty
chyba nie ma okreslonej ilosci 🙂 ale dobrze jest trzymac co najmniej tyle ile jest boksow * 30 dni
wątek zamknięty
A ja po prostu leję ze śmiechu.
Obca osoba, na drugim koncie napisała do mnie, że widziała moje ogłoszenie o sprzedaży konia i chciałaby dostać moje rzeczy z BM. Haha, padłam po prostu xD
A ja już wysłałam BM items na pierwsze konto xD
wątek zamknięty
jak wycofac konia z aukcji?
rozmysliłam sie...
wątek zamknięty
sznurka na sronie aukcji Twojego konia masz na gorze po prawej opcje wycofania. Placi sie za to jakis procent od ceny jaka w tej chwilima za to 😉
wątek zamknięty
W jaki sposób mam "pożegnać" konia, który przekroczył 30 lat? Nie karmić go, nie kłaść spać? Help! Przydałby mi się pass.
Za kasowanie aukcji traci się chyba 20% ceny za konia.
edit: No dobra, poradziłam sobie. Mój kochany konik umarł w pięknym wieku 30 lat i 6 miesięcy 😉
wątek zamknięty
a jak to zrobiłaś?? Bo ja już mam blisko do magicznego wieku 30 🙂 i to akurat w przypadku aż 4 koni 😅 😅
wątek zamknięty
Koń się obudził w wieku 30 lat i 2 miesięcy, obie lekcje i jazdy żeby stracił energię, zero karmienia, nie położyłam go spać i postarzyłam, ale przeżył więc jeszcze raz postarzyłam go bez jedzenia i kładzenia i biedactwo umarło 😀 Mam teraz 4 passy 😅
wątek zamknięty
ok, to zamierzam wypróbować ten sposób 🙂
a ja jutro będę miała 4 RL i nie będę was już męczyć sprawdzaniem BLUPa i gwiazdek 🙂 w końcu sama zobacze 🏇
wątek zamknięty
Jest jakiś limit wiku do którego można źrebić klacze?
wątek zamknięty
Zerknij kilka postów wyżej - pisałam w jakim wieku moja klacz bez problemu urodziła źrebaka 😉
Wydaje mi się, że nie ma limitu. Jeśli tylko ma dobre zdrowie, to nawet 30-letnia zdąży urodzić zanim zdrowie spadnie jej do zera.
wątek zamknięty
Deidre ja to samo zrobiłam ze swoją 30,4 letnią kobyłą- koniecznie chciałam passa. Zagłodziłam ją na śmierć 😡
A za tego passa kupiłam sobie nowy, dość obiecujący nabytek, klaczkę hanowerkę 11* (bowiem zajęłam się hodowlą hanowerów):
http://www.howrse.com/elevage/fiche/?id=6904654
wątek zamknięty
Nabytek ma super skills 🙂
Znudziło mi się czekanie i wyblupowałam do końca arabkę, a potem jeszcze 2 źrebaki jej "załatwiłam" (klaczki 💃 ). Ponad 30 aging pointów poszło 😫 🙁 😵 Ale za to o kilka lat bliżej do następnego passa. 😁
wątek zamknięty
Dochowałam się pierwszego żrebaka.
http://www.howrse.com/elevage/fiche/?id=7003293 😅
Jak myślicie sprzedać czy zostawić??
Nastawiałam się na hodowle Connemarek nie sadziłam, że z kobyły BLUP 75 takie żrebaki wychodzą 🤔
Pilnie potrzebuje veta (podwyżka gwarantowana)
wątek zamknięty
Pytanie?! da sie usunąc nazwe affixa od kupionego konia czy nie bardzo??
wątek zamknięty
Ja mogę być vetem od jutra (bo vet to po zdaniu 4RL, nie?)
wątek zamknięty
To ja Cie chetnie zatrudnie!
http://www.howrse.com/centre/fiche?id=351707Daj nick, to zarezerwuje Ci posade 😉
wątek zamknięty
Pytanie?! da sie usunąc nazwe affixa od kupionego konia czy nie bardzo??
Nie, nie da się....
wątek zamknięty
[s]jeszcze jedno pytanie. dobudowalam boks mam bedding w stocku ale w boksie sie nie pojawil?! why?[/s]
już wiem 😀
wątek zamknięty
pilnie potrzebuję Chrono's Timer, Morpheus Arms i Paczkę Atlanty/Centaura.
Ktoś ma? :kwiatek:
wątek zamknięty
Mam pytanie - w 8 level achievement trzeba znaleźć się w 500 EC o najwyższym prestiżu. Czy ktoś wie ile procent trzeba mieć, żeby to zaliczyć 👀
wątek zamknięty