Howrse gra :)

Sivrite, a pewnie, nie pogardzę 😀
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
17 listopada 2016 08:09
Sivens jesteś genialna- zarejestrowałam swoje wszystkie boskie, obczaiłam że faktycznie bardziej opłaca się robić sprzęt(wcześniej robiłam lonże, bo były najdroższe, ale 6 lonży robi się 4 dni= 48tys w 4 dni, a 30 siodeł tylko dwa= 60tys w dwa dni) i nagle mi podskoczyło do 70% 💃 😍 Zawody to chyba za dużo kombinowania dla mnie(jestem baaaardzo leniwa, nie chce mi się sprawdzać którego konia gdzie zapisywać 🤣 ) ale łąki jeszcze zmienię i powinno i tak podskoczyć 😜 Jesteś super! 😍
Rozumiem, że ta Sivens to Sivrite. : P Jeśli tak, to nie ma za co. : D
Kasa z siodeł jest spora, ale polecam Ci je zostawiać i sprzedać, jak cena na nie będzie najwyższa. Aktualnie jest to niecałe 1500, bywa że są po 3500, więc różnica kolosalna. Wystarczy moment wyczaić i wtedy opylić hurtem.
Spory zarobek jest też z boksów, o ile nie ma się ośrodka w górach. 75 000 się płaci, drugi surowiec z naszych prywatnych i 150 000 się wyciąga. Dla leniwych cudo, bo tydzień się robi. : D
Do usług, po tylu latach w tej grze przynajmniej się do czegoś przydam. : D

EDIT: A mnie się koń wykwaterował, yaaay! : P I mi prestiż z zakwaterowania spadł na 0. A chciałam dzisiaj skillera machnąć w swoim ośrodku. : P
17 listopada 2016 10:52
No tak, przepraszam :kwiatek: 😁 Wzrokowość mnie zmyliła 😁
Sivrite, aa jeszcze jedno, czyli lepiej produkować ogłowia niż siać np. owies? Bardziej się opłaca?
Aga, siodła. Ale najlepiej oba. : P Bo siodła to długoterminowa inwestycja, ale jak już z tych 6 pól 25 zbierzesz sobie skóry, to starczą Ci na pół roku, więc bez sensu zbierać tych skór więcej, bo nie będziesz ich w stanie przerobić. Więc wtedy już sadzisz cokolwiek póki nie zaczniesz ze skór wychodzić, co szybko nie nastąpi.
Sivrite, tfu, oczywiście że chodziło mi o siodła. Dzięki
zamienie pass na kupon, ktoś chętny 🙂?
wiadomo kiedy ma się skończyć ubijanie koni na kupon?

mam jeszcze 6 zdechlaków na com, szukam kogoś, kto by mi z nimi pomógł :kwiatek: daję za to na pl konia z pieczęcią apokalipsy (fames chyba mam, taki szary) i do tego: 2 złote jabłka lub 2 klepsydry kronosa lub zestaw posejdona
17 listopada 2016 19:39
Calore jeśli masz u mnie auto to możesz skorzystać z mojego konta na com, ja  sumie i tak tam nie gram 😉
CzarownicaSa, a na auto można kupować konie?
a to już pewne że ubijanie na kupon się skończy?
Calore ja u siebie zabić mogę jak teraz jesteś to wystaw od razu 😉
wabankowa nick
Eeee... Miałoby nie być kuponów za 30-to latki? Trochę nie chce mi się wierzyć, one generują 90-95% wszystkich kuponów na serwerze. Oo
to potwierdzone info, za ubijanie bedzie boski ktory bedzie rosnac, ale bedzie inna alternatywa zdobywania 10k miesiecznie (pisalam z kontaktem)
ChemiK, a wiadomo kiedy? Muszę wiedzieć czy jest sens konie skupować :P
wabankowa, ok, wystawię zaraz konie. wczoraj już mnie nie było na necie. co chcesz w zamian?
ChemiK, a wiadomo kiedy? Muszę wiedzieć czy jest sens konie skupować :P

Tego jeszcze nie powiedzieli. Myślę że ta informacja pojawi się z wyprzedzeniem
ChemiK, dzięki
wabankowa, ok, wystawię zaraz konie. wczoraj już mnie nie było na necie. co chcesz w zamian?

Kupione i na wymianach prezent masz 😉
A dla mnie jakbyś ZJ mogła 😉
Rozumiem, że ta Sivens to Sivrite. : P Jeśli tak, to nie ma za co. : D
Kasa z siodeł jest spora, ale polecam Ci je zostawiać i sprzedać, jak cena na nie będzie najwyższa. Aktualnie jest to niecałe 1500, bywa że są po 3500, więc różnica kolosalna. Wystarczy moment wyczaić i wtedy opylić hurtem.
Spory zarobek jest też z boksów, o ile nie ma się ośrodka w górach. 75 000 się płaci, drugi surowiec z naszych prywatnych i 150 000 się wyciąga. Dla leniwych cudo, bo tydzień się robi. : D
Do usług, po tylu latach w tej grze przynajmniej się do czegoś przydam. : D

EDIT: A mnie się koń wykwaterował, yaaay! : P I mi prestiż z zakwaterowania spadł na 0. A chciałam dzisiaj skillera machnąć w swoim ośrodku. : P

a nie najwięcej się zarabia na skórach, mając hodowlę krów?
Miesiąc czekam, ale z 6 łąk mam 1 mln.
wabankowa, wystawiłam ci jabłka i tego konia 😉 dzięki za pomoc!

teraz nie można kupować WT za kupony jak jest jakaś promocja typu dzikus wyzwaniu?
Dziękuję również 😉

Hmm.. u mnie normalnie za kupony można
W styczniu w Złotym Runie będą części ekwipunku do koni Legendarnych. Pora upolować Bucefała 🙂
Super wiadomość !
Mi tylko Amiry brakuje i potrzebuje nauszników i owijek bo reszta jest 😀
Nie wiem na ile to pewne info ale to co trafi sie w CR bedzie totalnie losowe.
Super wiadomość !
Mi tylko Amiry brakuje i potrzebuje nauszników i owijek bo reszta jest 😀

U mnie identycznie, ale problem polega na tym, że jeżeli będzie to na drodze losowej to szansa aby trafić te konkretne rzeczy jest... mała.
  ponawiam,    wymienie pass na kupon i cr tez , ktoś chetny ?

a nie najwięcej się zarabia na skórach, mając hodowlę krów?
Miesiąc czekam, ale z 6 łąk mam 1 mln.

Cierp1enie, nie, ponieważ możesz robić siodła ze skór w warsztatach i zużywać skóry, a na łąkach mieć wtedy posadzone rośliny i je sprzedawać. W ten sposób Twoje warsztaty stoją nieużywane. Serio, przerabianie skór na siodła i regularne sadzenie daje więcej niż milion miesięcznie. : )
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
19 listopada 2016 09:04
dziękuję Sivrite za podpowiedzi :kwiatek: :kwiatek:, przy 9 boksach mam szalone 75%. wcześniej była miernota.  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się