Jak zwykle działo się wiele i było cudownie 😍 wprawdzie byłam tylko sobotę i niedzielę (za co oczywiście mi się oberwało, bo 'GDZIE SĄ ZDJĘCIA Z FUTURITY Z PIĄTKU!?' 😉 ), było jak zwykle mokro i zimno (w sobotę lało i było max 7'C, śmierć na miejscu :O) ale no...
STRASZNIE brakowało mi atmosfery zawodów i startów, stęskniłam się za tymi wszystkimi ludźmi strasznie! A troska wszystkich o Budynia była wręcz przytłaczająca, chyba każdy kto się ze mną witał i rozmawiał pytał, jak palomino się ma i czy wracamy na arenę <3
Świetny klimat, poziom szybuje w górę nieprzerwanie, w tym roku chyba rekordowa ilość dzieci! W Pleasure było ich 16, trzeba było ich podzielić na dwie tury, dzisiaj w Reining 13Under jechało 15!!! par w tym Oliwia i Antosia mające lat 9 😜, w 14-18 było 8 par.
Ja pierwszy raz w roli... sponsora 😀 strasznie dziwnie było słuchać swoje nazwisko wyczytywane wśród innych sponsorów, jeszcze śmieszniej wręczać swoje nagrody ale chyba sprawiły wiele radości także będę to częściej praktykować. Przyjemnie tak dorzucić swoje 3 grosze do tak fajnej imprezy 🙂
Do tego jako nie-zawodnik mogłam sobie bezkarnie ucinać pogawędki z sędzią (Ricky Bordignon z Włoch), do tego jak już raz mu odpowiedziałam po włosku to później tylko tak się do mnie odzywał wracając do angielskiego tylko jak widział, że kompletnie nie wiem o czym do mnie mówi 😁 także odkurzyłam mój włoski, pośmiałam się z Rickim (dzień wcześniej pokazali mu filmik faceta przebranego za minionka na Paso Fino....) także całe dwa dni zeszły na okrzykach 'MINION!' i 'BANANA!' między sędziowaniem a sędziowaniem 🤣 a jak się dowiedział, że jechałam freestyle jako minionek i moje palomino miało zrobione spodnie to było tylko 'CO!! Masz palomino?! Ja też mam! I czemu mnie nie było na tych zawodach?!'
No i zerkał mi przez ramię jak siedziałam w 'punkcie sędziowskim' w przerwach i zgrywałam zdjęcia na komputer 😉 to mu się bardzo podobało
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14606347_1057589657673425_6107005100705218296_n.jpg?oh=21ad80661872d9d4e3a0a044c793547d&oe=589DB23B[/img]
tylko z soboty mam 80GB zdjęć 😲 nie wiem jak ja to ogarnę
Zdecydowanie za mało mi było zawodów w tym roku więc mam misję - wygrać techniczne all around na koniu bez mięśnia 😂 kciuków od znajomych z areny mam już aż nadto więc kto wie, może się uda 😎