Pensjonaty, ośrodki jeździeckie- Kraków / Małopolska
Krakusy, czy ktos mialby pozyczyc hackamore na jedna jazde? :kwiatek:
Ja mogę pożyczyć ale byłoby do odbioru w Niepołomicach albo okolicach Nowej Huty 🙂
Hej, znacie może trenera ujeżdżenia, który pracuje klasycznymi, przyjaznym dla konia metodami? Najlepiej, żeby był w stanie dojeżdżać do Tarnowa, ale dojazdy z mojej strony też wchodzą w grę 😀 Za wszelką pomoc w poszukiwaniach bardzo dziękuję. :kwiatek:
Dobry trener ujeżdżeniowy, których jest u nas jak kot napłakał nie dojedzie Ci do Tarnowa...
Mają tyle klientów na miejscu, że czasowo to się nikomu nie będzie kalkulować 👀
Dava, a stacjonują oni na terenie Krakowa, okolicach? Bo ja mogła bym też dojechać do nich i trenować w formie takich dwudniowych konsultacji, o ile w danej stajni byłaby taka możliwość? Tylko też zależy mi, żeby nie jechać z koniem na drugi koniec Polski. 😉
Większość stajni gdzie stacjonują trenerzy znajduje się poza granicami miasta, w mniejszych miejscowościach oddalonych średnio do 30 km od centrum.
Karinaa a masz z nimi jakieś doświadczenia, mogłabyś kogoś polecić ?
Hej!
Przymierzam się na nowo rozpocząć przygodę z końmi po dłuuuuuuugiej przerwie.
Polecicie jakąś dobrą stajnię gdzie można sobie przypomnieć jak to jest? 🙂
RETNADA- dziekuję, już mam 🙂
maniana - sprawdź Marcina Kurala, wydaje mi się, że jeździł w tamte okolice.
ja znowu o konie na Błoniach...o co chodzi?
Hej!
Przymierzam się na nowo rozpocząć przygodę z końmi po dłuuuuuuugiej przerwie.
Polecicie jakąś dobrą stajnię gdzie można sobie przypomnieć jak to jest? 🙂
spróbowała bym Santos 🙂
Konie na Bloniach? Znowu jakieś pokazowe wyścigi urządzają?
ale że wciąż? codziennie? w jakich godzinach ?
Nie mam pojęcia, to jakieś top secret, bo żadnego info nie widziałam 😉 Zdjęcia są z soboty.
no właśnie ja szukam i szukam i NIC. A konie są. Dziś więcej niż ostatnio.
Wie ktoś coś więcej na ten temat???
Też się dowiedziałam od kogoś, kto widział konie na żywo, nikt nic nie wie ad wyścigu, nie było info prasowego w ogóle w ten sprawie 🤔
Ja jeżdżę do pracy tamtędy, są nadal płotki i w środku pasą się konie. Od strony Piastowskiej. Wpisuje najdziwniejsze kombinacje w internet i znajduje tylko stare imprezy.
Najprościej pewnie zapytać, ale akurat zawsze jestem tam przelotem z zegarkiem w ręku
Witam, poszukuję osoby w Krakowie lub okolicach, która poprowadziłaby mi raz, dwa razy w tygodniu treningi na swoim koniu. Wiem, że post jest trochę 🚫 ale przeglądam już od jakiegoś czasu ogłoszenia i jak na razie nic nie udało mi się znaleźć. Ważne aby do stajni był prosty dojazd MPK lub busami z centrum miasta, zależy mi także na indywidualnym podejściu 🏇
Osoby zainteresowane, bądź mogące kogoś polecić proszę o kontakt na priv.
Pozdrawiam 🙂
Czy ktoś trzyma aktualnie konia w SK Botoja i byłby tak miły odpowiedzieć na kilka pytań? :kwiatek:
[CIACH] - w czterech wątkach to już spam.
Czy jest gdzieś w Krakowie lub okolicach miejsce, gdzie zmieliliby mi granulat?
Granulat jest bardzo twardy i jest go ok. 1,5 kilograma.
Hej
Kto z przewoźników stacjonuje bardziej w okolicach Balic/Zabierzowa? Nie chciałabym załatwiać transportu który musi jechać z totalnie drugiej części Krakowa 😉
Pięknie proszę o pomoc :kwiatek:
Ruszam na poszukiwanie stajni w Krakowie w której można doskonalić się w skokach. Nie wiem kompletnie gdzie zacząć poszukiwania, mieszkam od strony północnego Krakowa, więc fajnie by było żeby dojazd był też jako taki. Liczę na waszą pomoc 🙇
Jussy na północy Krakowa na pewno z dobrych stajni skokowych masz KJK Szary Michałowice. Oczywiście tu pytanie jakim budżetem operujesz 😉
I czy masz konia, czy jeździsz rekreacyjnie, czy chcesz dzierżawić... Ciężko tak doradzić, ale tak czy siak po tej stronie to chyba tylko Szary. 👀
Czy ktoś stoi w kjk Szary albo zna cenę pensjonatu i mógłby mi tu lub na priv podesłać? 👀 I czy są wolne boksy czy kolejki?
Boks standard 1300zl z balkonem chyba 1450 czy cos takiego, w tym karuzela, padok (wypuszczanie i ochraniacze), karmienie 3razy dziennie, podawanie witamin, moczenie siana itd., boksy codzienne sprzatane do czysta. 2 lonzowniki, 2hale, 2place zewnetrzne 2stajnie i prywatny las na spacery. Na miejscu luzacy, trenerzy co tam chcesz. Najlepiej przyjedz i zobacz sama :kwiatek: miejsc raczej nie ma ale to tez sie musisz dopytac, bo sporo sie koni kupuje i sprzedaje od nas i moze akurat jest cos wolnego :kwiatek:
Może ktoś z Was dawno,dawno temu jeździł w Santosie i ma zdjęcia mojego konia z okresu jego pracy w rekreacji bądź jak był jeszcze malutkim źrebaczkiem?
Chodzi mi o Laptopa - będę wdzięczna za każde foto 🙂
MonioRek jak będę mieć chwilę czasu i odpalę stary komputer to poszukam. Miałam kiedyś gdzieś taka sesyjkę, ale wolałabym się do niej nie przyznawać. 😁 Haha tak, to był mój ukochany duży koń. 😉 Ja to zawsze sobie znajdę jakiegoś wariota. 😁
Alaska będę wdzięczna 🙂
PS Lapek przez 4,5 roku odkąd jest ze mną baaaardzo się zmienił i już nie jest wariatem jak kiedyś 😀