Nie denerwuj się. Ja poszłam na luzie wiedząc czego chce i mając odpowiedni projekt przed oczyma. Oczywiście przed tatuażem najadłam się za trzech, bo zawsze mi to humor poprawia. 🤣
U mnie nieco inaczej, bo ja mam po wewnętrznej stronie lecz od nadgarstka do zgięcia. Nic mnie nie bolało, całe trzy godziny przegadałam i pośmiałam się.
A ja w środę znowu idę pod igłę, ostatni raz dziarałam się dwa tygodnie temu 🤔wirek: W każdy razie to ostatni w tym roku, bo nabrało to zbyt szybkiego tempa 😜
Ze mną tak już jest, stresuję się przed wykonaniem czegokolwiek, a podczas zabiegu schodzą emocje i tylko radość. Mam nadzieję, że tak będzie i w tym przypadku.
Mi się udało skontaktować z Yadou, która chyba doskonale wyczuła moją wizję. Więc chyba będę się zapisywać na kolejny rzut. Szkoda, że dopiero w grudniu. 🙁
Wzięłam pupsko w troki i 9 września robię 3 dziary na jednej sesji 😜 - jednym z nich też będzie jaskółka - tylko minimalistyczna w porównaniu z Twoją rosekO 🙂 + 22 października całodzienny cover na plecach. Już nie mogę sie doczekać!!! 😀
buyaka szczerze mówiąc od dłuższego czasu chodzi za mną mały czarny symbol na nadgarstku i chciałam skorzystać z opcji 'minimal' ale nie wykluczam, że skończy się na którymś z wrzuconych wzorów jeśli jeszcze będą wolne, jelonek i ptak bardzo mi się podobają 💘
smarcik, bardzo podobają mi się dłonie jako tatuaże. I od kiedy pamiętam ciągle rysowałam dłonie w różnym ułożeniu, aż wreszcie wyszło mi to i bez większego zastanowienia umówiłam się w studiu. Jest to moja trzecia dłoń, która przypomina o pomocy innym 😉
Aaaa to już jutro! Dziewczyny ma któraś tatuaż na nadgarstku? Chcę malutki i zastanawiam się na jak mały mogę sobie pozwolić żeby nie zrobiła się z niego kupa za jakiś czas 😉 W porównaniu do innych części ciała to pewnie boli ogromnie, co? 😉