Dla wszyskich co narzekają, że mało Lotnika wstawiam 😁 Oportretowałam go z każdej strony. A tu sobie chłopak przypomniał o arabskich przodkach 😁 Tutaj parę fotek mojego drugiego pączka z dzisiejszej jazdy. Mercury i ja. To tyle na jakiś czas.
Dorcysia, Ależ Lotnik się świeci , wychuchany na maksa. Co mu podajesz jakie witaminki, paszę?( - może być w odpowiednim wątku, na pw) Śliczne foty i konik robi wrażenie. 🙂
Burza, ale szczypior z Piorka był, za to oczka dość charakterne 🙂
Burza - no wlasnie mam to samo zdanie, co K_cian czyli spojrzenie Piorek ma to samo co teraz🙂 A tak poza tym to w zyciu bym nie powiedziala ze to ten sam kon🙂🙂 Anka - strasznie milo sie oglada ten filmik.... koniowi sie miesnie przelwają jak woda. super🙂 dorsycia bardzo ladny gniadoszek. 🙂
k_cian czasem i slepej kurze sie ziarno trafi 😜 Dawaj foty kasztana, ja go bardzo lubie 🙂
taggi ciekawa jestem, jak sie rozwinie, bo jednak aukcyjny sposob jazdy jest inny, niz nasz i na filmie widac, ze kon troche ciasno idzie, ale pierwsze wrazenie mile bylo. 😉
Pinesska- co tak mało 🤬 T&N- nie wiedziałam, że łaciatki mogą tak pięknie wyglądać w tym kolorze, on wygląda wręcz bosko 😜 Wyścigówa- Koreczków zbytnio nie widać 😉 Zresztą ja też nie potrafię ich robić, a jak patrzę na Twojego gniadego w czerwieni to tak myślę czy by swojej czegoś czerwonego nie sprawić.
T&N Twój łaciatek mnie zachwyca ! Bardzo ładnie prezentuje się pod siodłem ! Zdradź tajemnice jak utrzymujesz go w czystości. Ja mam z tym problem... brudas i ta maść to naprawdę złe połączenie !
😉Wyścigówa(; Bardzo ładnie w tym kolorku ! 🙂 Co do koreczków nie jest źle ! Z daleka z pewnością fajnie się prezentują.