Kolejna aukcja - ogłowie
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6037582954 będzie jeszcze piękny obraz i sesja zdjęciowa i koń w antyramie (tzn rysunek takiegoż 😉 ) i słyszę coś także o żelu 👀 jesteście cudowni 🙇
Jutro prosimy kciuki od 9😲0 - pozbywamy sie ostatnich 3 śrub. Dam znac jak tylko wstanie :kwiatek:
Tak na marginesie to założyłam Kaprioli fanpejdża na fejsie 😁 zapraszam 🏇
https://www.facebook.com/Kapriola-522152957967498/Jutro bede wklejać info i tu i tam, ale tu najpierw 😉 :kwiatek:
Kciuki są! Bądźcie dzielne dziewczyny !
Kciuki są cały czas :kwiatek: Czekamy na info
Jeszcze nie stoi ale juz powoli sie budzi. Język schowała, nogami rusza, mruga itp. Także teraz tylko czekam na spionizowanie 😅
Dam znac, ale znając ja to sa szanse ze to jeszcze nawet do godziny czasu.
Edit: stoi! 😅 😅 😅 jest jeszcze nieprzytomna ale stoi 😁
Kaprioleczka, super wieści!!!
Kaprioleczka, super ! tak trzymać i się nie psuć😉
Postała ponad godzinę, teraz leży i odpoczywa. Jest bardzo nieszczęśliwa bo została Hanibalem Lecterem (kaganiec) bo wyzerała siano a na razie jej nie wolno 😁
Bardzo długo sie wybudzala ale jak juz sie wzięła do wstawania to jednym ruchem i bardzo stabilnie, szczególnie jak na to, ze była mocno nieprzytomna 😉
Teraz jak emocje opadły to ja jestem niewyspana i chętnie bym sie zdrzemnęła 😉 😁
byłam u Kaprioli ostatni raz w piątek - jutro mam dzwonic i dowiadywac sie jak w tym tygodniu sie czuje. niestety moj dziadek jest w szpitalu z zapaleniem pluc, wiec bede sie mogla wybrac do niej dopiero w sobote.
w piatek czula sie bardzo dobrze, po raz pierwszy wyszla z boksu przodem 😅 bo wcześniej ją wycofywaliśmy. miala zrobione usg, ktore niestety tylko dodaje dowodow do tego, czego sie obawialismy, czyli że niestety wczesniejsze operacje zostaly przeprowadzone niepoprawnie 🙁
z dobrych wiadomosci jest pelna zycia i zadowolenia, a jak ma drapiących ją studentow wokół i marchewki w pysku to już w ogóle niebo 😀
Podbijam 😉 Co u Was słychać ?
Na insta i fb widzialam jakies zdjecie Kaprioli na dworze, wiec chyba miewa sie niezle 🙂
Kapriola nadal w klinice z hasłem "czekamy" a Kaprioleczka, w USA.
Czy ktoś wie co i jak z Kapriolą?
Jak ja widzialam 2tyg temu to stala w usztywaniajacych opatrunkach, wiec raczej bez wiekszych zmian.
kasska ale dalej w klinice?
Tak, nie wyglada jakby miala stamtad wyjsc w najblizszym czasie
Kurcze, nie takich wieści się spodziewałam 🙁
Ale ja nie znam szczegolow, takie sa tylko moje obserwacje
Odważę się to napisać, chociaż pewnie zostanę za to zlinczowana.
Ten wątek powstał ponad 1,5 roku temu... Kiedy terapia zmienia się u uporczywą terapię? 🙁
Odważę się to napisać, chociaż pewnie zostanę za to zlinczowana.
Ten wątek powstał ponad 1,5 roku temu... Kiedy terapia zmienia się u uporczywą terapię? 🙁
Lotnaa nie zostaniesz 😉 sama się nad tym zastanawiam. Też dorzuciłam swój "grosik" do zbiórki, kiedy Kapriola wracała oferowałam, że gdyby jechali koło mnie mogą zrobić postój u mnie w stajni. Ale teraz zastanawiam się czy to nie jest trochę odsuwanie w czasie tego co i tak nieuchronne...