Nique, dobry przykład imienia jako samospełniająca się obietnica, co nie? :P
W ogóle imiona to jest to czego zazdroszczę hodowcom aqh 😀 ostatnio wzdychałam do odsadków po Gunnatrashya i Walla Walla: Gunna Get Chicks, Gunna Go Topless, Ready N Willing, Weekend At Wallys, Gunna Give Ya Chills, Gunna Be A Big Hit 😀 miał ktoś zabawę
Za to na ME był wyhodowany w Italii Chicken Sandwich!
[img][[a]]https://scontent-ams3-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/12107651_1650308568575078_2134044790_n.jpg?ig_cache_key=MTEyNjMyNTQxOTg0MDE4NDA3Ng%3D%3D.2[[a]][/img]
Gunnatrashya zawsze na pierwszym miejscu 😉 ale wiadomo, może się nie trafić, za dużo ich w Europie nie ma a nie wiem czy będę się porywać na sprowadzanie ze Stanów. Także mam listę rezerwową 😀
Szkoda... Niezmiennie liczę na westowe zakupy stacjonarne na jakiś zawodach :/ W sumie może bym się na MOK przejechała... W zeszłym roku nie dotarłam.
No tak, zasadniczo fryzy mocno rzucają się w oczy 😀
smartini tak samo jak ARC Gunnabeabigstar 🙂 Naprawdę można się nieźle zabawić 🙂 Doświadczyłam tego ostatanio! Shy jak tam wasze imię? Na czym stanęło?
Chicken Sandwich?! Oby nie skończył w kanapce :P
Ja sobie marzę o dziecięciu po Show me the Buckles - niesamowicie mi się podoba ten ogr (bez jakiegoś konkretnego powodu czy osiągnięć sportowych - po prostu) i też się można fajnie z imieniem pobawić 🙂 Urzekł mnie też ogier APH Thinkin Strait. Nie mogę się na niego napatrzeć...
Edit: Ale znając życie nim się dorobię własnego dzieciaka kolejnego to trochę czasu upłynie, moda się zmieni, pojawią się lepsze ogiery... Chociaż odkąd zobaczyłam pierwszy raz Miles'a, za czasów jego świetności to chciałam po nim konia. No i mam xD Właściwie przypadkowo i kompletnie nie z tego powodu Jacka kupiłam xD
Albo wykujesz, pomylisz się i też przejedziesz xD Bez spiny, przecież to towarzyskie 🙂 Chodzi o dobrą zabawę!
Muchozol, Nique, mam taką nadzieję! Trudne niby nie są, niby powinniśmy sobie poradzić, ale tyle jest niuansów... Zobaczymy 🙂 Tak czy siak ja tam jadę się pobawić, a nie żyłować o jakieś miejsca 🙂
Muchozol kary to warunek konieczny? Pokaż ^^
Livia jakby co to mogę Ci krzyczeć co dalej <3
Ja mam dość długa listę ogierów po których chciałabym konia :P Oczywiście na szczycie Gunnatashya

ale potem Walla Walla Whiz

Inferno 66
[img][[a]]https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s640x640/sh0.08/e35/1168500_846531845472919_1025221192_n.jpg?ig_cache_key=MTE4NzkxMDMzNjQ5ODQ4NzQwOA%3D%3D.2.l[[a]][/img]
Einstein Whizard (chyba jedyny gniady w tym zestawieniu :P)

Dun It On The QT

Dr Lee Hook
http://cdn.agrarverlag.at/imgsrv/to/mmedia/image//2014.08.26/14090747306679_1.jpg?_=1409074731[/img]
Yellow Jersey
http://static1.squarespace.com/static/5536b2c7e4b08f12059bf1fe/55529ad8e4b0853282e78e2e/5563506ee4b044d8a274d2e8/1432572030709/Yellow+Jersey+Paige+Trot+cropped.jpg?format=500w[/img]
Magnum Chic Dream

generalnie, jest w czym wybierać
Mucha ta "młodsza" czy "starsza" 🙂
A! Bo już miałam krzyczeć że ta starsza to przecież kara :P
Dla mnie maść była cechą drugorzędną. Zdrowie, miły charakter, spokój - tego szukałam. I w sumie to mam jak na razie 🙂
A że po moim kiedyś-ulubionym ogierze to miło 🙂
Muchozol nieee tylko nie srokatego 😉 Rozumiem, że nie ta od mojego taty, bo to jednak bardzo silny charakterek, ale na miłość boską, nie srokatego 😉
A trenerzy zawsze powtarzają, nie jeździ się na kolorze tylko na koniu 😉
A trenerzy zawsze powtarzają, nie jeździ się na kolorze tylko na koniu 😉
Jakiś czas temu ktoś mnie zapytał czy Jacek to typowe palomino z charakteru 🙂 Nie wiedziałam że palomino mają opinię taką jak rude - że wredne i uparte.
Edit: gdybym mogła wybierać to Jacek byłby ciemniejszym palomino, z czterema skarpetkami i dużą odmianą na ryjku. Ale pewnie musiałabym zrezygnować z miłego usposobienia więc wolę "siwego" palominka 🙂
Bo palomino to co innego :P
Ale nie wredne i uparte, raczej, że każdy ma swój świat... :P Nawet Stefano się z tego śmiał (miał fajną kobyłę palomino w treningu ale franca zawsze coś na show wymyśliła dziwnego). Color doesnt matter but a palomino... that`s a different story ;D
Mucha to ja będę Twoim głosem rozsądku 🙂 Wybierz mądrego, zdrowego i z miłym charakterem. A do wyglądu się przyzwyczaisz, pokochasz i w końcu i tak będzie dla Ciebie najpiękniejszy.
smartini a więc jednak xD No to ostatanio na coś takiego natrafiłam. Jacek od początku treningu miękki jak modelina, skupiony... Nagle KLIK i inny koń (pod koniec treningu). Głowa w chmurach, uszy naprzód, "mam cię gdzieś", "nudzi mi się". Oczywiście własny pomysł na trening, przeciwny do tego który ja miałam xD Trzeba nam się było trochę pokłócić, przypomnieć że na hali realizujemy moje pomysły i skończyliśmy jazdę oboje zadowoleni 🙂
Na pierwszym widzę oczy diabła xD
Mucha to może fryzia sobie kup?
Mucha wobec tego wpadnie Ci zapewne w oko Tardy Hotrodder 🙂 W obiektywie mojej znajomej.
Niestety ZNOWU za duża fota. Pilnuj rozmiarów! I nie kasuj mojego komentarza.
Czekaj, czekaj 🙂
Edit: Karosze na śniegu <3
A Rooster Nic to nie taki bardziej skarogniady? 🙂
trochę tak, natomiast w papierach jest
black, po Gallo Del Cielo
tu jego fanpage
https://www.facebook.com/roosternic/?fref=tsa tu Gallo, Three Million Dollar Sire
KLIKa co do ciekawie umaszczonych, po Spooks Gotta Whiz

ZNOWU za duża fota!
To pewnie w zimie jest black :P Tak jak Jacek "palominem" jest tylko w sierści letniej 😀 Dopóki nie wiedziałam o istnieniu maści palomino to chciałam karego konia xD
Zmieniając temat - chwaliłam się już portretem Jacka by smartini?