Dostałam paczkę z equishop, 2 rzeczy z 4 a najlepsze jest to, że bez naliczonego rabatu 😵 Przyjęłam paczkę o 500zł mniejszą, bo myślałam, że nie ma po prostu jednej rzeczy a tu takie coś 😲
Kurde, troche jestem w cenowym szoku. W zeszlym roku w koniku bylo sporo czapraków do 100 a w tym min 120 i nie ma w czym wybierać? Za 89 kupowałam eskadrony takie najzwyklejsze... znajde gdzies promocje na czapraki ujezdzeniowe? :kwiatek:
Poszukuje rabacik na produkty EQUISTRO bardzo pilnie :kwiatek: Wie ktoś może gdzie jest może promocja na te produkty, lub ogolny rabat w sklepie (gdzie oczywiście produkty te się znajdują). Większy niż w GNL (-10%)? Bardzo będę wdzięczna za info :kwiatek:
Dostałam paczkę z equishop, 2 rzeczy z 4 a najlepsze jest to, że bez naliczonego rabatu 😵 Przyjęłam paczkę o 500zł mniejszą, bo myślałam, że nie ma po prostu jednej rzeczy a tu takie coś 😲
ooo mam dokładnie to samo, a do tego od kilku dni to usiłuję wyjaśnić i nie ma z kim rozmawiać...
Edit: sprawa już wyjaśniona, szkoda że dopiero jak ktoś upubliczni swoje problemy 🙂 rabat naliczony poprawnie.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 13 lipca 2016 21:21
Szukam promocji na ochraniacze komplety albo jakieś zgrabne tyły. 👀
W Amigo rzuciła mi się promocja na ochraniacze ZANDONA
Ja dostalam rzeczy za 350 a zamawiałam za ponad 1000 i już tydzień nie mogę się doprosić o zwrot środków na konto... oczywiście ochraniaczy nie było , mimo ze zamawialam rano w poniedzialek 😉
Kochani obiły się komuś o oczy w jakimś bardziej popularnym sklepie z rabatami czy promocjami wypinacze takie z rolkami, ruchome? O takie o tylko rozmiar Full:
Jak nie znajdę będę musiała popytać który sklep mi takie ściągnie specjalnie dla mnie :P
Trochę nie sprecyzowałam, ja to szukam takich raczej tanich. Co błoto, wodę i teren będą znosić. Tak do 200 za komplet. 😉 Jakiś klasyk gatunku w stylu Nortony pro czy HKM z tymi tyłami też w typie ,,pro"
Derki na promocji z kapturem i maską są w pasi-koniku, animalii , bergo i gnlu a ochry w typie PRO to widziałam chyba w beckersporcie i jeszcze gdzies.... za 130 komplety niezawodnych horze pro 🙂 Dodatkowo pochwalę się ,że ostatnio na nocnej wyprzedaży w becker udało mi się po super cenach upolować kilka rzeczy schockemohle i absorbiny 🙂😉 BECKERSPORCIE i inne sklepy!🙂 chcemy więcej taki promocji 😀 💃 🏇 😅 było do -60% ktoś coś upolował tam fajnego? 🙂 promo była od 17 , weszłam przed 19 i najfajniejsze rzeczy juz były na wyczerpaniu ....🙂