Cavaliada Summer Jumping

gdyby ktoś potrzebował noclegu piszcie na priv, podam nr telefonu, mam znajomą która ma wolne pokoje
Julie przypomniała - fotograficznie się chcemy zintegrować i poznać na plaży pewnie około soboty, zapraszamy 😀
https://www.facebook.com/groups/256515731392919/?fref=ts

Dajcie znać dokładnie gdzie (jak ogarnę teren  😁  ) to przyjdę bo będę na miejscu non stop.
smartini   fb & insta: dokłaczone
04 lipca 2016 15:24
Cavaliada potwierdziła, zee fotografowie nie będą mogli robić zdjęć z długiej ściany na wprost morza czyli zdjęć z nim w tle bedzie tyle, co kot naplakal. Czad
smartini, a czemu?
04 lipca 2016 15:36
Bo całą długą ścianę zajmuje namiot vipowski, fotografowie mogą robić zdjęcia tylko z trybun na krotkkich scianach lub w ogole tylem do morza za to bialym namiotem w tle...  😅
[s] Po ile tak w ogóle są bilety i czy można kupić przed wejściem?[/s] Już znalazłam.

Gdzie znalazłaś informacje o możliwości kupna przed wejściem? :kwiatek:

epk, bo najlepszy widok będzie dla tylko i wyłącznie z namiotu vipów i akredytowani nie będą mogli tam stać 😵 Zdziwiłam się, na 5* można było chodzić praktycznie wszędzie, a tutaj to najlepiej jak znowu wydzielą jedną trybunę dla foto i wszyscy będą mieli identyczne zdjęcia... Trochę ostudziło to mój entuzjazm co do wyjazdu.
Haha, aaa to spoko. Jak VIP-om zawieje od morza to im się odechce namiotów na tej ścianie. W ogóle ciekawy sposób planowania namiotów 😉
04 lipca 2016 15:41
Wymodelowana, jaka trybune? Platne miejsca zajmiemy. Tam siada biletowani a my staniemy tylem do morza. Zawsze chcialam zdjecia z gigantycznym namiotem w tle. Jak wyretuszujesz 'okna' to bedzie prawie jak w bezcieniowym studio  😜
Chciałabyś mieć miejsce, żeby usiąść 😁 Będzie jak na Cav w Poznaniu, jedna "trybuna" z jednym krzesełkiem dla wszystkich foto 😁
04 lipca 2016 15:46
No mowie ze nie bedzie siedzenia bo staniemy na dlugiej scianie xD siedziec to bedzie mozna na piasku i fotografowac banery od tylu 😀
O rany, przepraszam, zupełnie inaczej odczytałam ten post za pierwszym razem 🤣 Na swoją obronę mam gorączkę!
W takim razie zupełnie się zgadzam 😀
Haha, aaa to spoko. Jak VIP-om zawieje od morza to im się odechce namiotów na tej ścianie. W ogóle ciekawy sposób planowania namiotów 😉

Wydaje mi się, że praktycznie identyczny jak w Miami 😉
Ja będę w czwartek  😀 na sesji popołudniowej 🙂 Ktoś coś też będzie w czwartek?
[quote author=Julie link=topic=99827.msg2566815#msg2566815 date=1467621333]
[s] Po ile tak w ogóle są bilety i czy można kupić przed wejściem?[/s] Już znalazłam.

Gdzie znalazłaś informacje o możliwości kupna przed wejściem? :kwiatek: [/quote]

Z tego wywnioskowałam, że są kasy i można kupić bilet w kasie: http://www.cavaliada.pl/pl/bilety/
Mylę się...? To dotyczyło Poznania?
Julie, dzięki. Czyli kasy są, ale pewności, że będą w nich bilety - już nie 😉 No nic, mam nadzieję, że wszystkich nie wyprzedadzą.
Jakby ktoś jeszcze szukał, to mam jedno wolne miejsce w pokoju w Kołobrzegu, szczegóły na pw :kwiatek:
Edit. Nieaktualnie
jeżeli  ktoś  byłby  chętny  mam  do  odsprzedania  wejściówki  na  piątek  sobotę  oraz  niedzielę  na  sesję  popołudniowe.  więcej  info  na  priv
Ja mam na sprzedaż dwie wejściówki na czwartkowe popołudnie! 🏇
Cavaliada potwierdziła, zee fotografowie nie będą mogli robić zdjęć z długiej ściany na wprost morza czyli zdjęć z nim w tle bedzie tyle, co kot naplakal. Czad

to już mi nie jest przykro, że jednak nie jadę  😁
Gillian   four letter word
05 lipca 2016 22:45
Nie chcę Was martwić ale prawdopodobnie będzie padał deszcz 🙂
I w sobotę i niedzielę ma wiać silny wiatr ...  😂
06 lipca 2016 07:37
Genelanie to tak... weźcie parasole. I kurtki. I czapki. I termosy 😀 rzuca żabami i piździ niemiłosiernie 🙂 no ale może się wypogodzi 🙂
Genelanie to tak... weźcie parasole. I kurtki. I czapki. I termosy 😀 rzuca żabami i piździ niemiłosiernie 🙂 no ale może się wypogodzi 🙂

Kołobrzeg to loteria jeśli chodzi o pogodę . 😁 Mogą być ciekawe zawody. Extreme horse jumping , dla twardzieli .  😁 😁 😁

P.S .Czy wylewają fundamenty pod przeszkody i przyklejają drągi do kłódek ???  😁
Oj tam oj tam, jak byłam w Antwerpii w tym roku to było 8 stopni i tak wiało od kanału, że...  😁 Ale i tak mi się podobało, bo zawody cudne i te w Kołobrzegu wyglądaja pieknie 🙂
Gillian, - jesteś na miejscu? Będę mega wdzięczna jak podpowiesz jutro jaka jest pogoda, bo w piątek z wczesnego rańca wyjeżdżam i nie wiem jak się ubrać, a jedziemy w 5 osób autkiem, więc nie będzie szło się zapakować w 3 komplety ciuchów. Miałam zamiar jechać w kiecce i sandałkach, ale te żaby jakoś mnie ostudziły 😁
06 lipca 2016 11:01
Keirashhara, my jedziemy w 5 z czego 4 fotografów. Aparaty, lampy, dron... pakowanie bedzie epickie 😉
06 lipca 2016 11:50
keirashara, jestem 🙂
keirashara, Kiecka? sandałki? 🤔 ja mam dziś na sobie bluzę i zimową kamizelkę Spooksa a u mnie cieplej , niż w Kołobrzegu...
Brałabym raczej zimowe kurtki z kapturem, niż sandałki...

ps. Mnie nie będzie. Cavaliada nieładnie z nami postąpiła. Dowiedziałam się, ze nie jadę z propozycji. Przykre. Trudno. Pojeżdżę sobie konie w weekend i w końcu pomieszkam w domu 🙂
06 lipca 2016 13:36
Ja się mocno zastanawiam jak na autobus wyjść... leje deszcz poziomo, okresami pod górę 🙂 jest naprawdę beznadziejnie. Oby się poprawiło bo impreza będzie totalnie popsuta 🙁

zresztą co to za pomysł robić cokolwiek w lipcu... w lipcu zawsze pada! Kilka lat z rzędu mokłam na Sunrise 🙂
Extreme horse jumping, podoba mi się ta nazwa.
Jak na razie to tak wieje na placu, że się nie da jeździć woda podeszła już metr od placu.
A w boksach konie mogą sobie pływać  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się