wasze ulubione seriale

Nadrobiłam, nadrobiłam! Jutro miły wieczór, nie będę tu zaglądać na wszelki wypadek  🤣
Dobra, obejrzałam. Jest mi smutno, że to koniec, teraz 10 miesięcy czekania a w tym czasie zaczynam (3-4 raz? 😁 ) od pierwszego sezonu do samego końca 😀
Scena przemowy młodej Mormont i to, co działo się po niej, jeszcze w kontekście pożegnania się z GoT w tym roku, tak mnie wzruszyła, że prawie się popłakałam 😂
Młoda wymiata  😀
Odcinek był genialny! Zazwyczaj te 10 odcinki były takie wyciszające i podsumowujące sezon, a ten to porządna petarda.
No i coraz bliżej do potwierdzenia teorii R+L=J  😜
No eeeeeeeeeeej! Ja się już doczekać nie mogę!
Boże, teraz prawie rok czekania. Ale akcja, ciarki miałam i płakałam w duchu, że zaraz się skończy i przerwa na tyle miesięcy. Boże boże, nie ma nawet książki, by doczytać co dzieje się dalej.
Przeżywam od rana ten odcinek, bez kitu, cały czas myślę co tam się wydarzyło i ogólnie WOWOWOWOW  😜 😜 😜
infantil, dla mnie to ta teoria już się potwierdziła! Tylko co teraz, całe Westeros uwierzy w historyjkę jakiegoś niepełnosprawnego chłopca? 😜 czy Jon po usłyszeniu prawdy odkryje w sobie jakieś smocze moce? 😁
No eeeeeeeeeeeeeeeeeej! Laski! Bez spoilerowania.
A ja tu wchodzę i jeszcze czytam.
Help!  🙇  gdzie można obejrzeć najnowszy odcinek GoT ? zalukaj nie działa 🙁
Na tvseriesonline.pl, ja dzisiaj oglądałam 😉
Odcinek klasa! Kilka scen epickich 🙂
Końcówka GoT fantastyczna 🙂 Szkoda tylko, że teraz znowu trzeba czekać  tyle czasu 🙁
Livia   ...z innego świata
28 czerwca 2016 07:24
Mnie też się bardzo odcinek podobał, niektóre sceny bardzo WOW - tylko trzeba jakoś przeczekać te 10 miesięcy do kolejnej serii... 🙂
Gniadata   my own true love
28 czerwca 2016 12:23
A ja powiem tylko tyle: KING IN THE NORTH! 😍
Niesamowite ciary przy tej scenie, odcinek niesamowity, mój osobisty numer jeden ze wszystkich odcinków wszystkich sezonów.
Oj, czad! Czad! Czad! Czad!
Uważam, że to skandal, że tyle trzeba czekać.
Ale pojechała Cersei!!!!!
kermit   Horses horses everywhere ..
28 czerwca 2016 13:39
Cersei jest najgorsza z najgorszych, jest nawet gorsza od Ramsaya  😲
Moi drodzy wiem że to pytanie już padło, ale wyszukiwarka nasza działa naprawdę jak chce, gdzie oglądacie Gre o Tron? Na moim kochabym tvseriesonline nie ma ;/
xxagaxx, ja wszystkie serie GoT obejrzałam na zalukaj.tv. Tylko czasem (jak dziś 😉) działa tylko rano. Potem za duże obciążenie serwera i dostęp tylko dla zalogowanych.

Swoją drogą dwa ostatnie odcinki PETARDA!!! I coraz bardziej jestem pod wrażeniem Cersei, ma jaja kobieta!
Tvmuse.com zawsze oglądam tam wszystko, ale nie będzie tam żadnych napisów ludzie wstawiaj tylko angielskie linki. Polecam wchodzić w linki vodlocker albo allmyvideos.
anai, dzięki

Arimona, to nie problem, ja nie jestem w stanie tylko zdzierżyć lektora czy dubbingu (no chyba ze w bajce), bez napisów może być.
7 sezon GoT - stado bijących się o tron bab + jeden Jon
😁
Odcinek rewelacja!
Dziewczyny, czemu uważacie, że Jon to syn Rhaegara Targaryena i Lyanny Stark a nie Lyanny Stark i Roberta Baratheona?
Olson, Bo Targaryen porwał Lyannę. Są oczywiście też inne teorie.
http://graotron.wikia.com/wiki/Lyanna_Stark
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
28 czerwca 2016 21:34
Ogólnie to śmiga teoria, że cała saga "pieśni lodu i ognia" to cała historia, której główną rolę odgrywa nikt inny jak Jon Snow. Czyli właśnie połączenie Starków (lodu) i Targaryenów (ognia) 😉

Olson, nie było to nigdzie oficjalnie powiedziane, ani napisane, ale tak można się domyślić z książki. W książce jest opisane, że podczas turnieju za najpiękniejszą kobietę wybrał nie swoją małżonkę (swoją drogą siostrę Oberyna), a własnie Lyanne. A jakiś czas później oboje zniknęli, wszyscy myśleli, że została porwana i od tego wydarzenia wybuchła Wojna Uzurpatora, Robert zabił Rhaegara, zasiadł na tronie i dynastia Targaryenów upadła.
Olson, Lyanna miała poślubić Roberta, ale nie zdążyła. Zanim do tego doszło,  została uprowadzona/uciekła z Targaryenem. teoria R+L=J

Edit. Poprawka, bo gramatycznie nie ogarnęłam zdania
28 czerwca 2016 21:37
anai, a kiedy oni niby byli małżeństwem?

edit:
Owszem, mieli się obrać. Robert bardzo kochał Lyanne i bardzo przeżył jej śmierć, do tego stopnia, że Cersei nazywał jej imieniem.
No właśnie nigdy. Byli zaręczeni i nie zdążyli 😉 Olson pytała dlaczego J nie mógłby być dzieckiem Roberta -no właśnie dlatego 😉
Dzięki dziewczyny 😀 W zeszłym roku oglądałam całe 5 sezonów na raz i myślałam, że dzięki temu wszystko rozumiem, ale jednak jest to bardziej zawiłe niż podejrzewałam 😀
28 czerwca 2016 21:41
Gramatycznie Twoja wypowiedź brzmi jakby byli małżeństwem 😉
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
28 czerwca 2016 23:00
Odcinek genialny!!! 😍

Mam wrażenie, ze Jon Snow to taki GOT'owski Harry Pottr- bez przyjaciół juz dawno by zginal 😵 No nie jestem jego fanka.
Za to Cersei w sumie współczuję... niby ma co chciala tylko cenę zapłaciła bardzo wysoka. Jednak sposób, w jaki rozwiązała swoje problemy- dla mnie mistrzostwo. Dokladnie tego sie spodziewałam! 😜
Facella   Dawna re-volto wróć!
28 czerwca 2016 23:18
Wyjaśni mi ktoś na priv o co chodzi z Cersei? Nie oglądam GoT, a i tak staram się być na bieżąco  😁
edit: i czy coś się stało z Margaery?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się