śmieszne z tym oddaniem kodu za ankiete 🙂
każdy ma taki sam 🤣
W Dobrym Koniu softshellowy frak Gloockler -71% 😅
rozmiary 34-40 od ręki, 42-46 na zamówienie
http://dobry-kon.pl/opis/8863152/hkm-frak-gc-by-glckler-34-40.html
Hej, czy to nie w tym wątku widziałam, zniżki co do ilości bramek w dzisiejszym meczu? Nie pamiętam jaki sklep i nie widzę ... a może gdzieś na facebooku mi mignęło... coś ktos kojarzy...
no to co? -50% w equishop? hahaha niestety coś mi się nie wydaje...
kitty, pewnie policzą tylko tą bramkę z meczu "podstawowego" 😉
Wykpia sie i powiedzą, ze karne sie nie liczą 😉
Edit: Livia, pisalysmy razem 😉
Hm... właśnie czekam na kod i nic 😁
eeee obstawiam -10% i dziękujemy 😉 choć jest wyraźnie napisane, że za KAŻDĄ bramkę 😁
no to mamy cud bo jest 50% rabatu 🙂
dostałyście już maila z kodem? bo ja jeszcze nie
z FB "Słowo się rzekło. Rabat z okazji wygranego meczu, zgodnie z regulaminem wynosi 50%. Kody rabatowe zostaną rozesłane w poniedziałek i dopiero po otrzymaniu kodu można składać zamówienia objęte promocją (do końca dnia w środę, czyli do godziny 00😲0). Kody otrzymają subskrybenci naszego newslettera, którzy zapisali się do niego do końca trwania meczu, czyli do godz. 18 w dniu dzisiejszym lub wcześniej"
Czy któryś z subskrybentów najchętniej z pomorza zamówił by coś dla mnie? 😉
Oficjalnie odszczekuję! Jestem pod wrażeniem
o niee, za późno się zapisałam 🙁
Muszę powiedzieć, że nie spodziewałam się - brawa dla Equishopu 🙂 Choć przeglądam sobie stronę i akurat tego, co bym chciała, nie ma 😁
Jestem zaskoczona że jest to 50% 😀 Ale ciekawi mnie czy ceny wszystkiego się zmienią do poniedziałku i rzeczy już przecenione nie będą miały "normalnych cen" 😅
lusia722, ja będę zamawiać (o ile to co chcę jeszcze będzie 😉), więc napisz mi na fb co byś chciała.
Kurczę za późno spojrzałam. Taka okazja przeleciała obok nosa 😵
Nietety asortyment equihopu już obkrojony- pewnie żeby ludzie się nie oburzyli że nagle w poniedziałek po rozesłaniu kodu zmniejszą "zasoby".
Liczyłam na zakup oficerek w fajnej cenie ale nagle na stronie jest do wyboru zaledwie 6 modeli..
Ktoś zamawiający z Łódzkiego ew Gliwic lub Rybnika? Może rano mój net pozwoli mi przejrzeć stronę Equishopu
Przejrzałam sklep praktycznie od A do Z i dostępnych jest strasznie mało produktów. Dodatkowo to, co jest naprawdę fajne nie obejmuje promocja. Zobaczymy co stanie się w poniedziaek.
Czy ktos z Warszawy i okolic bedzie robil zamowienie i pozwolilby mi sie podlaczyc? Niestety obudzilam sie z reka w nocniku i zapisalam sie do newslettera o 18:10 🙁
LatentPony ja pewnie nie będę zamawiac, ale mogę zamówić dla Ciebie 😉
Jak by co, pisz PW
Podejrzewam, że kod będzie jeden i ten sam dla wszystkich 😉