opolanko, mozesz mnie dopisac na sam koniec listy: koscielny 18.09 2010 🏇
pigwa, super ogromne gratki 😀
repka jakieś małe, nic nie widać🙁
repka, ślicznie wyglądałaś prosimy o więcej
repka ślicznie wygladałaś!
A co tak skromnie z tymi fotkami, poproszę o więcej 😉
W&W jak tam nastrój?? Jeszcze 26 dni 😉
coraz większy stres
właśnie wybieram bukiet i z powodu pory roku moje ukochane tulipany odpadają i będe chyba miała kalie 😉
tylko nie mogę zdecydować sie na kolor ;(
edit
może taki
W&W jak dla mnie kolor piękny - ja właśnie chcę bukiet z kwiatów o wyrazistych, mocnych kolorach. Jeszcze nie wiem jaki, bo nie byłam zamawiać ale wiem że pani z kwiaciarni gdzie chcę kupić bukiet mi w tym pomoże.
edit: mi to się jeszcze frezje podobają 😉
znalazłam jeszcze takie
pomożecie mi dopasować do sukni ??

W&W moim zdaniem kalie są piękne (chodzi mi o bukiet z samych kalii), pomyśl o nich.
A ze zdjęć które wstawiłaś najbardziej podobają mi się dwa ostatnie bukiety, chyba środkowy bardziej 😉 Ale to pewnie dlatego że jest mocno kolorowy 😉
kalie są śliczne 😜
mi się jeszcze takie podobają
czarne, dla odważnychfiolet/bordo z przepięknym biżuteryjnym akcentembiałepomarańczowo-żółteedit: W&W mnie się takie mieszane nie podobaja... ale pokaż suknie, bo chyba coś mi umknęło.
edit2:
ale śmieszne znalazłam - wyglądaja jak makaron ryżowy z płatkami kwiatów😉
klik
kalie bardzo mi sie odobają
są proste
bardzo wytworne
ale jednocześnie bardzo skromne
Diakon'ka dzięki za linki
link do sukni
http://240plan.ovh.net/~susanbla/gowns/gown_71d666b014f6715e4d161adaa02b5efa.jpg
W&W kurcze nie dość, że wesele masz tam gdzie ja to jeszcze kieckę taką jaka jest na mojej ścisłej liście!! 😉
Twojego ślubu to będę wyjątkowo wyczekiwać 😉
moim zdaniem do tej sukni będą pasować jednolite, eleganckie kwiaty.
Diakon'ka widać mamy podobne gusta hihihihi
Ale akurat suknie wybrała mi siostra dopiero jak ją założyłam to sie w niej zakochałam 😉
no śliczna jest. ładnie podkreśla talię i ładnie się świecą te koraliki.
jak tylko bedziesz miała jakieś zdjęcia z przymiarki to slij - moze być na priv.
W&W mi też się wydaje, że do Twojej sukni będą pasowały wytworne, eleganckie kalie. Albo coś podobnego, w każdym razie wydaje mi się że możesz pokusić się na "odważny" bukiet.
narazie to nie wiem czy ktoś ze mną będzie na przymiarce ale ze ślubu napewno będą a to tylko 26 dni
dzięki dziewczyny za rady 😀
w przyszłym tygodniu idę zamawiać kwiaty 😀
repka - daj więsze to na koniu!!! 😜
W&W pewnie już o to pytałam, ale nie pamiętam 😡 Gdzie zamawiasz kwiaty?
O właśnie....a dekoracje auta już masz?
dekoracje na auto i kwiaty zamawiam w kwiaciarni Tuberoza
http://www.tuberoza.com.pl/htm/s4.htm
repka - daj więsze to na koniu!!! 😜
na razie się nie da wiekszego, bo to z naszej strony ślubnej, jak będe miała oryginał to wkleję jeszcze raz
a bo się nie pochwaliłam. wczoraj podpisalismy umowe na wesele 🙂 tak więc mamy podpisanego już DJa, fotograf i salę. spokój na pare miesięcy i potem kolejne załatwianie.
ale była jedna śmieszna historia tam. stoimy sobie z M, podszedł właściciel tego miejsca, tak patrzy na nas, patrzy i mówi:
"a wasi rodzice to wiedzą co kombinujecie?"
uśmiałam się 😁
mój men wygląda bardzo młodo, śmieję się, że i mi się udziela 😉
Diakon'ka bo ten właściciel to niezłu jajcarz jest :wysmiewacz22:
Bardzo sympatyczny facet
na razie się nie da wiekszego, bo to z naszej strony ślubnej, jak będe miała oryginał to wkleję jeszcze raz
daj strone!! 🙂 chetnie obejrze sobie inne 😉
wlasnie repka!!
wygladalas bardzo ladnie i widze, ze welon jednak mialas 😀 gratuluje 🙂
Gienia !!! 💃 🏇 👍
Czyli widze, ze dalas mi troche czasu, zebym mogla dojsc do normalnej wagi na twoj slub !!!
Gratki gratki i pozdrow "menza" serdecznie ode mnie !!!
Buziaki !!
znalazłam sukienkę marzeń. aktualnie w top 3,chyba nawet na 1 miejscu. pytanie jak wygląda na żywo i jaka cena.
na zdjęciu wygląda WOW. taka wyszukana i elegancka.
klikpodoba się Wam?