galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

silverstar, ale mu pasuje! No bajka!
widze ze bywa problem ze znalezieniem adresu do stronki...
moze mod wrzuci ja na 1 strone watku ?  😉
szafirowa   inaczej- może być równie dobrze
15 maja 2009 16:59
Siwulec w czekoladce ES Max

Dorotheah   मेरी प्यारी घोड़ी
15 maja 2009 17:15
Może warto by było, w zakładce Eskadron zrobić podział jak w Anky : standardy i kolkcje?
Jeśli nie (- bo np. Eskadrona chcecie mieć rozwiniętego po otwarciu strony),  to  i tak można by było dodać  zakładki: 'standardy', oraz jeszcze  'starsze kolekcje'. Parę zdjęć się  przewineło i szkoda, by się nie znalazły w galerii (szczególnie standardy). Kolekcyjne starsze eskadrony można by było zatytułować nazwą kolorów (tak jak w pozostałych w E-S).

Eskadron standard jasne bordo (katalogowo ciemny czerwony):

I jeśli się przyda jeszcze komplet Kiwi Anky, ale w słońcu.
(już był, ale te foty  dopiero razem oddają kolor,   który w słońcu ma fantastyczny cieplutki seledyowy odcień)

EDYCJA zmieniam jeden link ( foka z poprawionym balansem barw)
KuCuNiO   Dressurponyreiter
15 maja 2009 20:37
Ja mam jeszcze takie:
Eskadron black kol. black silver copper:

Kantar z uwiązem z kol. cognac-navy:

Mam jeszcze taką derkę z zimowej 2008/2009, ale nie wiem czy się nadaje taka fotka:

Eskadron aqua/brown (czaprak, nauszniki) + blekitne ochraniacze Eskadron.

Nie wiem, ktore sie lepiej nadaje.
Ada   harder. better. faster. stronger.
16 maja 2009 20:22
Zdecydowanie drugie 😉
a ja dostalam lepsze zdjecie w Niciaku . tzn tak mi sie wydaje ze lepsze, wiec moze by je zmienic ?  🙄
http://i250.photobucket.com/albums/gg258/Formidable_Flyangel/Muran/DSC06009.jpg?t=1242503655
offwhite eskadrona z kolekcji Chocochip Pink

Wybierzcie które lepsze 🙂
SIWA FOLBLUTKA   i jej miedziana arabka
17 maja 2009 19:39
Alice a masz inne zdjęcie? Takie gdzie jesteś bez tych wszystkich ludzisk? Odrywają  uwagę od Ciebie i konia
Alice czy Twoim zdaniem ten offwhite nadaje się na zawody ujeżdżeniowe?
Ada   harder. better. faster. stronger.
17 maja 2009 19:42
Na pierwszym lepiej widać czaprak ale zdjęcie sprawia wrażenie jakbyś siebie razem z koniem wycieła z innego i wstawiła w tą "rozprężalnie" czy co to tam jest.
To może to?

Libella - no raczej tak😉 Mój siwy własnie w nim jechał; On jest prawie biały... taki leciutko kremowy
ale kremowy chyba też jest dopuszczany czy nie?? Ktoś gdzies kiedyś podawał chyba kolorystykę na ujeżdżenie...
caroline   siwek złotogrzywek :)
17 maja 2009 20:04
dopuszczalny.
fajny, tylko przez to że jest bardzo delikatnie kremowy wygląda jakby był brudnawy..
dorzucam deepblue na kasztanie

Mogę ładnie poprosić o zmianę fotki purple?
Rudy 🙂
Euro-star w krateczkę

Anky offwhite

Anky banana
http://i628.photobucket.com/albums/uu2/lola88_photo/IMG_1611.jpg?t=1243098765
Euro-star Sesame (może to zdjęcie będzie lepsze od poprzedniego😉)
http://i628.photobucket.com/albums/uu2/lola88_photo/IMG_1634.jpg?t=1243098664
caroline   siwek złotogrzywek :)
23 maja 2009 23:08
a ja mam pytanie - czy ktoś mógłby pomóc Anie? bo zdjęć do wrzucenia nazbierało się już sporo, a Anaa chyba nie ma za bardzo czasu na zajęcie się nimi i od tygodni strona coraz bardziej "przymiera"  😕
No wiem, też tak zaglądam na stronę, a tam brak nowości... Przekopałam się przez ostatnie strony wątku i wrzuciłam 40ci nowych fotek na stronę 🙂

No i te tagi do maści są już działają na testowym, może w niedzielę się je uda uruchomić  😎

24 maja 2009 09:55
Super  😅
A dojdą standardy Eskadrona?
Jak kupowałam bordo, to nieźle się naszukałam za fotką na koniu i nic nie znalazłam. Przymierzam się do nabycia jeszcze jednego standardzika  i taka  galeria mogłaby być bardzo pomocna. Zresztą nie tylko mi   🙂 W końcu standardy dłużej są dostępne niż kolekcyjne.
Livia   ...z innego świata
24 maja 2009 10:22
Ja czekam najbardziej na ten podział na maści 🙂 Do karuska niby wszystko pasuje, ale fajnie tak pooglądać różne opcje. Póki co przebijam się przez końską rewię mody i zdjęcia ze strony, kolekcja po kolekcji 😉
Ja też wczoraj dorzuciłam kilka fotek. W zasadzie jakby się komuś chciało to może niegłupio byłoby żeby jeszcze jedna osoba miała dostęp do zarządzania www.
24 maja 2009 11:31
No fajna rzecz z  maściami.
Livia
A co do karusków, do mojej podobno 'karej metalik" wszystko pasowało, gdy nie była tak intensywnie pdokowana jak dziś.  Obecnie mieni się na brudny złoty, więc nie wiele szmatek mi przez to naprawdę pasuje. Właściwie jeszcze nic nie znalazłam nic co, by pozostawało z tym w harmonii.  🤔

Moje nie trafilo na strone jak widze.
Eskadron aqua/brown (czaprak, nauszniki) + blekitne ochraniacze Eskadron.

Wybierzcie, ktore lepszej jakosci.

Ewentualnie ja moge pomoc przy stronie, ale od przyszlego tygodnia najszybciej.
Klami, jak to się nie trafiło?
[url=http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/16/210#i]http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/16/210#i[/url]

Chyba, że to miejsce złe...

Faktycznie. Cos mi na wzrok padlo....  😡
jeśli nie wymaga to znania się na pisaniach html-a itd i wytłumaczył by mi ktoś jak to zrobić, to chętnie pomogę  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się