Hexa nawet jak nie full make up, to zawsze piękna 😍 budyń już nie bądź taka skromna, wyglądasz rewelacyjnie i masz przepiękne włosy. 💘
Poprzedniej strony nie będę komentować, bo każda z was (ogurek oczywiście też) wygląda bardzo pozytywnie i uśmiech się ciśnie na usta, jakie re-voltowiczki są śliczne.
Dodam tylko że tunrida obserwuję Twoją przemianę od dawna, wyglądasz teraz jak żyleta :kwiatek:
A ja sobie kupiłam nowe okulary 😁 Trochę ciemne selfie, ja w wersji "domowej".
P.S. Meise dokładnie to co Ci napisałam w wątku o Podróżach, że na pewno przeżyjecie - zepsuty skuter i brak możliwości porozumienia po angielsku 😁 zazdroszczę wakacji 💃
Meise super zdjęcia i podróż! Ja się natomiast zastanawiam nad Japonią "w ciemno" w tym roku 😜 budyń Cudne włosy, zazdroszczę długości! Hexa Takie spontaniczne zdjęcia zawsze wychodzą najlepiej 😍
również wpadam z selfie w nowych okularach 😀iabeł:
Ja mam jeszcze trochę wiosny na zdjęciach, ze spaceru, rowerowej wycieczki i pływania łódką 🙂 Uwielbiam ciepełko i wszechobecną zieloność 😍 Nawet jak człowiek nie ma zbyt wielu powodów do radości, to się samoczynnie uśmiecha, jak słońce świeci.