Już mam. 🙂
Dobra, tera powiedzcie mi, czy przed oznaczeniem kogoś na zdjęciu wypada zapytać tą osobę o zgodę?
I pytanie nr 3: Czy można jakoś wrzucić filmy, których nie mam zapisanych na dysku, tylko na youtube?
(Pytanie nr 1 brzmiało: Czy opyla się aplikacja w telefonie?)
Julie, 🙂 aplikacja jest ok. I messenger (do wiadomości). Ja wrzucam filmy z yt kopiuj-wklej w statusie. I jak oznaczam ludzi, raczej nie pytam o zdanie. Ale znam swoich znajomych i wiem, że im to nie przeszkadza. Raz, jak komuś się zdjęcie z zawodów nie podobało, poprosił o usunięcie znacznika. I tyle 😉
Julie można sobie ustawić, że jak ktoś Cię oznaczy to musisz to zaakceptować przed pojawieniem się znacznika. Jak ktoś nie chce być oznaczony to może nie zaakceptować i tyle 🙂
Julie, w dodatku osoba oznaczona może znacznik usunąć samodzielnie.
Zmienił mi się fejs na język niemiecki i nie chce się odmienić. Wyskakuje okienko "czy chcesz przetłumaczyć na polski", ale kiedy klikam "tak" nic się nie zmienia. Miał tak ktoś? Co mam zrobić?
CarownicaSa pisala na poprzedniej stronie, że tak samo Jej się stało, i że jakoś sobie poradziła (ale nie napisała jak)
tunrida, po prawej stronie pod proponowanymi grami i reklamami jest takie okienko, w którym wymienione są języki i taki plus. Wystarczy wybrać polski 🙂
Tunrida o, Ciebie też dopadła Nazi Klątwa? 😁
Po prawej stronie masz ten trójkącik rozwijanego panelu, tam gdzie możesz się między innymi wylogować. 5 od dołu to "ustawienia"(nie wiem jak to po niemiecku :hihi🙂, wchodzisz w nie. Po wejściu po prawej stronie będziesz miała ikonkę takiego kółka z kratką, to jest opcja wyboru języka- jak to klikniesz to w pierwszej rubryczce możesz ten język zmienić. Mam nadzieję, że pomogłam :kwiatek:
Czarownica- i love you ( nie wiem jak to jest po niemiecku) 🙂 w koncu!!! Wreszcie...wkurzajacy bylten niemiecki! 🙂 dzieki
Ja czasem sobie celowo zmieniam na pirate english. 😀
madmaddie, prawda? Jest cudny, zawsze dobry na poprawę humoru!
Dziewczyny, a jak na fejsie w telefonie zmienić język? Nie wiem gdzie tego szukać.
pomocy!!! jakimś zrządzeniem przycisków o kombinacji, których pojęcia nie mam zmieniłam sobie język facebooka na hiszpański... Jak to cofnąć, zmienić z powrotem na polski? 😵
Trzecia osoba na tej samej stronie pyta o to samo... Naprawdę nie możecie nawet pobieżnie przejrzeć wcześniejszych paru postów? 😵
Facella... 😡 faktycznie, ale żeby nie było kilka postów wyżej przeczytałam... o jeden za mało...
casines u mnie jest inaczej. W ustawieniach mam język, ale jak w niego wchodzę, to nie mam możliwości zmiany.
ashtray no jak ajfon to nie pomogę 😉
Naboo, dzięki ci za tą podpowiedź, zmieniłam sobie - jest świetny 😂
żeby zmienić język facebooka w telefonie, trzeba zmienić język samego telefonu 😉
Kto pomoże? Jak załączyć Instagram do fb? 🙂
Julie, wstawiając fotkę na instagram masz opcję udostępnienia na fejsie. O to chodzi?
Nie. O to, że niektórzy mają jakby połączony Instagram z fejsem. Ikonkę Instagramu na fb.
Julie, wchodzisz w opcje Insta, tam jest zakładka powiązane konta. O to chodzi 🙂?
Sama nie wiem dokładnie o co chodzi. 😁 Po prostu u niektórych widzę ikonkę instragrama. A skąd ona się wzięła, to nie wiem.
Julie, pewnie w instagramie trzeba to jakoś z kontem powiązać.