Ja jestem absolutnie zakochana w Hotze fan De Koaten, po super rodzicach i sam ON jak go zobaczyłam, to mnie zamurowało! 😍
172, najwyższy z u nas kryjących, 82pkty czyli najwięcej z fryzów ocenionych przez PZHK, szyja z pięknym łukiem, kudły do ziemi, cudnie pełny zad, bardzo miły z ziemi, przytulał się do właścicielki jak by był całkiem malutki.(i oczywiście zupełnie czarny, bez żadnego ciepłego połysku, pisze o tym bo widziałam jednego z licencją PZHK który jest rudy jak wiewiór🙂😉 ) Mam po nim 10cio miesięcznego ogierka, dodam fotkę jak zrobie aktualną, dla mnie oczywiście jest najpiękniejszy, ale sama ocenisz!!
mam tez Jego półbrata, 2 latka od tej samej klaczy, też fajny ale dużo mniej włosów, dodam do porównania.
Ja serdecznie polecam, jechałam do krycia jedyne 650 km i mimo wrześniowego krycia klacz zaskoczyła, co tez nie zawsze się udaje (ostatnio kryłam 2 klacze z konieczności jesienią, jedną wysłałam na miesiąc do Bogusławic i jedną na 3 miesiące pod Warszawę i obie wróciły puste, mimo że jedna nawet z zaswiadczeniem o żrebności...)
dodaje mój ulubiony filmik z Hotze fan De Koaten
CUDO 😍