Dziewierz Electro dziękuję za miłe słowa :kwiatek:
jujkasek :kwiatek:
xequus ostatnie foto z wybryku normalnie w ramkę 😍A Electro dziękuje :kwiatek:
dairoxroxi bardzo dziękuję w imieniu Elektronka :kwiatek: mój Pluszek trzyma się fenomenalnie (odpukać ) bardzo służy mu nowa stajnia, czuje się fizycznie tak dobrze, że rozważałam jakieś poważniejsze odpalenie go pod siodłem, jednak skazany jest chyba na bezrobocie, nie dam rady jeździć 3 koni przy moim intensywnym trybie życia :P A pluszek na bezrobociu, jest serio szczęśliwy 🙂
widziałam że hucek wystawiony na sprzedaż, szkoda naprawdę przepiękny 😍
brzezinka fantastyczna sprawa taki koń profesor dla córki! Naprawdę ekstra razem wyglądają. Julka jeździ codziennie?
Hermes dziękuję 😀 miło mi to słyszeć, znam te depresyjne klimaty, na mnie działa wtedy zmiana klimatu i koniecznie przerwa od 10 godzinnego zapierniczu w pracy 😁
tulipan cudnie naprawdę pięknie wyglądacie z karym!
anai mojego czarnego więcej, zgadza się ale bardzo powoli 🙂 dopiero miesiąc regularnej pracy za nim
robakt ee tam mój kary, twój też piękny 😍
Olson ale profi foteczka! Gniady to na zawsze najpiękniejsza dla mnie maść 😍 cudo!
Przyznaję, że nie wiem ile ma w kłębie aktualnie moje czarne dziecko, w momencie zakupu miał 164cm, teraz obstawiam 173cm ale obiecuję zmierzyć po majówce 🤬 nigdy nie mam czasu :P
budyń takie latanie to pewnie ma związek z wiosną :P hihi dziękuję w imieniu Electronka
Dżastin dzięki, twój łatek wygląda też doskonale 😍
amnestria z olbrzymią przyjemnością ogląda się wasz progres jeździecki 😍
tuch będę się powtarzać ale profi profi profi 😍 😍 😍 😍
pokażę wam przy okazji jeszcze mojego Elektronka, ponieważ naprawdę ostatnio cierpię na dramatyczny po prostu brak czasu 🙁 i mało wsiadam, mam solidne postanowienie, ograniczenia trochę mojego pracoholizmu i skupieniu się na jeździectwie 🙂 A jest w co jeździć 😍 naprawdę, sama przyjemność pracować z takim dzieckiem 🏇