nie sprecyzowałam - chodzi o zrobienie projektu komputerowego (nie wiem jak to się fachowo nazywa, matryca?) tak żeby można coś było haftować wielokrotnie na ciuchach, sprzęcie itp.
Internet łączy ludzi 😀
Połączyło Kermita z Breakawayy 😀
A wszystko przez Santka -znanego tu chyba wyłącznie z mojego awatara.
Dziękuje breakawayy :kwiatek:
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] giga fota
W ogłoszeniu jest napisane "u nas" czyli w Stajni Bartodziej , "rzut beretem" z Wolborza
Kontakt do mnie jest.
Mamy komplet ale zainteresowanych zapraszam w formie obserwatora 😉
W ogłoszeniu jest napisane "u nas" czyli w Stajni Bartodziej , "rzut beretem" z Wolborza
Kontakt do mnie jest.
Mamy komplet ale zainteresowanych zapraszam w formie obserwatora 😉
Będę jako słuchacz, ktoś z revoltowoczów jeszcze się wybiera?
Super, że organizatorzy nie nastawiają się na zarobek a po prostu miłe spotkanie szkoleniowe. W tych czasach to rzadko się zdarza :-)
kermit to prawda, że r-v łączy ludzi! Dziękuję za przemiłe spotkanie :kwiatek:
Odnośnie spotkań - czy spotkam jutro kogoś w Bogusławicach? 🙂
A zapytam tak: co jest jutro w B-ch?
Skoki, z tego co mi wiadomo towarzyskie i regionalne 😉
Hej🙂 Czy jakaś dobra dusza mogłaby mi pożyczyć ogłowie westowe na dzień lub dwa? :kwiatek:
Mój koń ma w środę debiut filmowy, ma grać quarter horse'a 😀 Siodęło już mam skąd pożyczyć ale ogłowia nie...
kermit to prawda, że r-v łączy ludzi! Dziękuję za przemiłe spotkanie :kwiatek:
Odnośnie spotkań - czy spotkam jutro kogoś w Bogusławicach? 🙂
Mnie! Na ciemnogniadym ogierze Geronimo, stoimy w 2 jak coś, startujemy P i N, ale na miejscu będziemy od 9 🙂 Jak coś to pisz PW 🙂
Witajcie,
Przeszukiwałam wątek ale nie mogłam znaleźć konkretnej informacji.
Chodzi mi o strugaczy w łódzkim... 😉
Kto "Was" struga i czy możecie kogoś z czystym sercem polecić?
Też bym chciała się spotkać 👿 ale siedze za granicą. Są jakies zawody 7-8 maja moze gajewniki??
Witajcie,
Przeszukiwałam wątek ale nie mogłam znaleźć konkretnej informacji.
Chodzi mi o strugaczy w łódzkim... 😉
Kto "Was" struga i czy możecie kogoś z czystym sercem polecić?
Piotrek Wieczorek! Polecam z całego serca 😍
Cześć!
Jechałam ostatnio do Pabianic i zauważyłam w Ksawerowie jakąś nową stajnię. Ujeżdżalnia od strony ul. Pabianickiej. Niestety nie mogę nic znaleźć w internecie. Kojarzycie co to za stajnia?
Suzy00
to prywatna sportowa stajnia , właścicielem jest właścicielka sklepu jeździeckiego PATATAJ w Pabianicach
z tego co widziałam przejeżdżając to ciężko nazwać to sportową stajnią 😉
a to ciekawe 🙂 nie widziałaś stajni itp i oceniasz (stajni nie widać z ulicy) 😉 , ja już mówię to jest stajni prywatna zawodnika WKKW i żony właścicielki sklepu , na parę ich koni
to nie jest stajnia a wybuduje i poskacze za oborą
Nie mam pojęcia czyja to stajnia. Po prostu przejeżdżając chyba 2-3 tyg temu widziałam, że ktoś skakał.
Mówię tylko jakie są moje odczucia względem tego co widziałam 😉 natomiast mało co zrozumiałam z twojej wypowiedzi "stajni prywatna zawodnika WKKW" ? "żony właścicielki sklepu" zgubiłam się 🙂 ale chyba mniej więcej wiem o co Ci chodzi 😉 ok, kończę tę dyskusję, powinnam była zachować swoje subiektywne uwagi dla siebie, bo mnie zjedzą 🙂
To może ja przetłumaczę : ) Para młodych ludzi - właścicielka sklepu ze sprzętem jeżdzieckim oraz zawodnik WKKW prowadzą swoją niewielką , prywatną stajnię , do której przyjmują w trening skokowy konie
( i ich włascicieli 🙂
O i teraz to ma sens 😀! Wszystko już jasne 😉
A ktoś ma do nich jakiś kontakt czy lepiej do sklepu iść?
Dzień dobry łódź 🙂 Czy znajdę tu jakąś dobrą kobietkę, która bywa często w galerii mody Ptak? Mam sprawę :kwiatek:
Warsztaty Naturalne PNH - dla początkujących 28-29.05. w Złotej k. Głuchowa (na trasie Łódź - Rawa Maz.)
Szczegóły:
https://www.facebook.com/events/1586646381626196/Kto jeszcze się wybiera? Ja już się zgłosiłam z koniem 🙂
Spotkam kogoś jutro w Gajewnikach? 😉
Spotkam kogoś jutro w Gajewnikach? 😉
Mnie 🤣
Właśnie przeglądałam listy startowe i Was dojrzałam. Tym razem zostanę raczej dłużej, to i się na zdjęcia załapiesz 🙂
Poszukuję stajni najlepiej w okolicy Pabianic gdzie jest nauka jazdy na kucykach. Potrzebuję dla córki. Niestety Stajnia pod Orzechem odpada z braku miejsc 🙁
co to się takiego ładnego buduje przy zjeździe na Dobieszków 2