Kastorkowa, spóźnione 100 lat dla Prosia 😅 :kwiatek:
budyń, tak samo jak
xxagaxx, potwierdzę, że samo skrócenie strzemion powinno też zrobic robotę, a co do skokówki nie trzeba milionów, ja kocham nad życie mojego winteca pro jump 🙂
Rolia, fajne to konisko 🙂
dairoxroxi, kurde, jak można tak ładnie wyglądać w kasku? 😤 btw. co to za oficerki? Piękne 😍
robakt, ja ostatnio w stajni porywam każdego w teren. Nawet ostatnio zabrałam dziewczynki ze stajni na ich koniach, które nigdy w terenie nie były, jeden 4/5 letni, a drugi 6 latek który tylko zawody widział 😁 w życiu nie widziałam grzeczniejszych koni, a na drugi dzień koń idealny do wymagania czegoś tak luźny.
ola8719...., jakiiiii piękny schabik 😍 co to, po czym to?
galopada_, Dużego miny są najlepsze 😁
amnestria, a co Ty kobieto z jednym zdjęciem tu wpadasz? Dawaj więcej Duszka!
A my się wozimy. Przestałam mieć ciśnienie na starty, bo jakoś przez pewne perypetie życiowe stwierdziłam, ze się nie nadaję. Ot, taki świąteczny dołek chyba. Jeździ mi się za to fenomenalnie, Hello luźny, opanowany, no bajka. Wczoraj wsiadałam w końcu na dworze i różnica hala-dwór to jakbym miała dwa inne konie. Nawet wczoraj pojeździłam sobie kilka razy wyższą cavalettke i cholera czułam się jakby mi się koń do niej toczył, a wolę już toczenie do takiego małego czegoś niż jak kiedyś odpalanie wrotek. 😍 Po treningu zasłużył na spacer nad rzeczkę coby nóżki pomoczyć. Takie dni napełniają pozytywną energią 🙂
Cierpię na brak zdjęć z normalnych jazd, ale mam dwie telefonowe 🙂

Pozdrawiamy wiosennie kącik 😅