A znasz Karino jakos blizej ?? Wiesz to moj ulubieniec wiec pewnie moja opinia bedzie małoobiektywna. On ogolnie wszystkiego szybko sie uczy. Lubi skakac. Ale ma troche problemy z nogami wiec juz jest po sporcie. jakby nie to wkkw by na niego czekalo. Charakter ma anielski ale umie pokazac ze ma jajka 😀 stal w stajni kolo klaczy i problemu nie bylo. Na padoku grzeczny. Poza nogami wszystko ok. Tu masz fotki jak zaczynalam wsiadac na niego po przyjezdzie . z tym ze stal chyba ze 3 miesiace.
Bera7 a jaka pozytywna energia z nich bije 😀 Burza też go uwielbiam 😜, ale ja nie jestem obiektywna Eterowa :kwiatek: Was nie można nie pamiętać 😀 Świetnie z Eterem wyglądacie.
Czeggra1 nie tak skromnie znowu 🙂 też rzeźbiłam P ale nie idzie nam na zawodach uje kuc mi się rozprasza i nie chce wejść na kontakt co skutkuje notami 🙂 więc sobie darowaliśmy plus muszę znaleść jakieś wędzidło odpowiednie i legal BD 😉
Faith jakie piękneeee 😍 😍 😍 !! Marzę o takich zdjęciach, niestety mój koń nie należy do lubiących leżeć .. a gdzie jeszcze tak pozować 🤣 W każdym razie, zazdroszczę max takich ujęć i super wyszłyście 😍 😍 :kwiatek: